parası bitince o sevgilisi bırakır zaten onu merak etmeyınSağolun 10 civarı çektik, o önemli değilde çok zoruma gidiyo bizim paramızla o pisliği yaşatması
Bu arada eltim melek gibi kaynanamda öyle çok sorunlu biri değil .. Sadece kaynım aynı evde olunca onunla rahat olamıyomuş konuşamıyomuş oturup kalkamıyomuş yani kendi evi kendine batıyomuş
Karısına hiç benimle ilgilenmiyosun hep iş güç diyomuş ne bilelim başkası var
Bizim için ödememesi sorun değil sorun nerede kullandığıEmin olsaydınız ne yapacağı konusunda. Şimdi bunu düşünmek için çok geç.
Eşin biliyormuş huyunu suyunu, sen de tanırsın.
Her şeyi de geçtim düzgün bir işi bile olmaması ödeyeceği garantisini vermiyor ki.
Siz saçma bir şey yapmışsınız kredi çekerek.
Bu da enteresan.Bizim için ödememesi sorun değil sorun nerede kullandığı
Yuvayı kurtaralım derken hepten yıktık
Bizim için ödememesi sorun değil sorun nerede kullandığı
Bunda sinirlencek ne var anlamadımBu da enteresan.
Siz hayır kurumu falan mısınız? Sizin de durumunuz çok iyi değilmiş. Buna rağmen ödememesi sorun değilse bir daha çeker bir daha verir bu sefer evini ayırır. Nasıl olsa dert değilmiş.
Evet kandırıldıkta bu mesajda diğer arkadaşa durumun asıl önemli noktasını vurguladımBilerek mi yaptınız ki
Sizi de kandırmış
Ev almaları değil ona bizimde gücümüz yok ev açması kirasını verip eşyasını alcaktıBen yuvayı yıktıgınızı düşünmüyorum. Sonuçta adamın sevgilisi önceden varmış ve aralarıda bozukmuş. Para tuz biber olmuş. Yapacak bişey yok. Adam çalışmıyorsa paralar bitince illakı dönecek bence ailesine. Kredi ne kadar çekmiştiniz ki ? ev alacak kadar fazla mı kredi verdiniz onlara gerçekten iyi bir eltiymişsiniz kim yapar bunu sasırdım valla
Sinirlenmedim ne alaka.Bunda sinirlencek ne var anlamadım
Tabiki hayır kurumu değiliz ama sevdiğim biri var ve maddiyatsızlıktan evlilikleri sorunlu zor durumdalar ve bu sizin kardeşiniz
Bunun için verdik bizi üzen durumu bilmeden iyice bozmamız
Ev almaları değil ona bizimde gücümüz yok ev açması kirasını verip eşyasını alcaktı
Bizim için ödememesi sorun değil sorun nerede kullandığı
AnladımSinirlenmedim ne alaka.
Ama çok garip geldi.
Siz kardeşiniz dediğiniz adamı tanıyorsunuz aslında. Kendine hayrı olmayan biri ve sizin de durumunuz iyi değil buna rağmen krediyi çekip eline veriyorsunuz. Sonrasında para pufffffff...
Yani bu olan karşısında insanın kendi öz evladı olsa kızar, insan kendi bütçesini de düşünür.
Ama "sen para önemli değil, ödemese de olur giden yere üzülüyoruz" diyorsun. Üstelik eşin de demiş emin olalım tekin biri değil diye.
bana saçma geliyor ama sana normal gelebilir.
kızma ama çok tutarsızsın el kızıyım diyorsun sonra kardeşim diyorsun.Anladım
Biz uzağız onlara çokta içlerinde değilim tanıdığım kadar artık ama bana ne kadar anlatırlarki kötü yönlerini sonuçta el kızıyım
Güvendim ben bilmiyorum ama iyi ders oldu
Yapilcak hic birsey yok paran gitti. Eltinde boşansin bir guzel nafaka alsin cunki ortada aldatma varEltim çalışmıyor bide dünya güzeli kızları var.. İnşallah sürünür ama gittiği pislikte bırakacak gibi değil tipini bi görseniz ortalık şeysi gibi zor bulmuş böyle safını
Tamamda hicmi eltinize sormadiniz bu evi ayirmak istiyor bizden para istedi diyeHaklısınız gerçekten ama belki evlilikleri kurtulur hazır bi imkanımız var onuda yapmazsak nasıl abi olunur yada nasıl insan olunur o masum yavrunun günahı ne
Bu düşünceyle verelim dedik
Ya onlara göre diyorum ben kendi açımdan değil derlermi bana ikide bir her vukuatınıkızma ama çok tutarsızsın el kızıyım diyorsun sonra kardeşim diyorsun.
el kızı olarak yaklaşan biri kendi parası yokken aklı selim olmayan birine kredi çekip vermez bir de "para önemli değil biz öderiz" demez.
Kızın telefonu bile yok oda ayrı konuTamamda hicmi eltinize sormadiniz bu evi ayirmak istiyor bizden para istedi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?