kredi çekip para verdik, kendimi suçlu hissediyorum..

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
Merhaba hanımlar
Hemen hızlıca konuyu özetlersem kaynım ve eltim kv nin evinde yaşıyorlar, eltim çok iyi biri ve eşiyle sorunlar var, birlik oturdukları için.
Kaynım geçen bizden borç istedi ayrı ev açmak için..bu arada bizimde çok iyi bi maddiyatımız yok onunda düzgün bir işi yok.. Neyse ayrı evi duyunca çok sevindik ve araları düzelir umuduyla tmm dedik
Sonrasında eşim buna güven olmaz belki yine iş açıcak yine batıracak nasıl emin olcaz dedi.. Bende ısrar ettim bu halde işe harcamaz parayı eve çıkarlar eşya alırlar az biraz belki araları düzelir başbaşa ver boşver dedim.. Neyse biz kredi çektik kaynım yalvar yakar ben ödicem gününe size bırakmam zaten dedi falan bizde olsun sen biz artık kimde varsa o an o öder hallederiz dedik verdik..
Buraya kadar herşey normal ama sonra olanlarla biz şok olduk meğer bu ş.. Sizin sevgilisi varmış bize borcu taktı kaçtı gitti herkes perişan üstünden biraz zaman geçti o paralarla o pisliğe ev açmış yaşıyolarmış
Çok kötüyüm keşke vermeseydik
Napabiliriz şuan hiç bilmiyorum

Siz nerden öğrendiniz sevgilisine ayrı ev açtığını?
Eltinizin haberi var mı?
Kayınvalide ve kayınpederinizin haberi var mı?

Siz nerden öğrendiniz sevgilisine ayrı ev açtığını?
Eltinizin haberi var mı?
Kayınvalide ve kayınpederinizin haberi var mı?

Tüm aile öğrendi kaçınca dedimya birlik yaşıyolardı
Kızı bırakmış gitmiş aramış bide ben boşancam diye
Bide fcbook a atmış resimlerini

Amin inşallah

Düzgün bi işi yok demişsiniz.
Paralar suyunu çekince sevgilisi onu bırakır zaten.
Ev geçindirmek kolay mı?

Eltiniz ne iş yapıyor? Çocuk var mı?

Ne iyi bir eltisiniz, nadir bulunanlardan diyecektim ki
Konunun sonunda ağzım açık kaldı
Eltinde mi ayrı ev açılacak sanıyordu ?
Size borç ona da hayal kırıklığı takmış gitmiş adi herif

Bende tam hazırlıyordum kendimi
Yine de krediyi kendi adına çekseydi siz niye çektiniz diye ama adam almış kaçmış artık

Eltim çalışmıyor bide dünya güzeli kızları var.. İnşallah sürünür ama gittiği pislikte bırakacak gibi değil tipini bi görseniz ortalık şeysi gibi zor bulmuş böyle safını

bu dunya boyle zaten birisi cefasını ceker dıger sefasını sürer
karısını anasıyla beraber yasatmıs karsını delırtmıs
şimdi yenı sevgılı yapmıs cekmıs gıtmıs

biricik sevgilisini getirse ya anasının yanına !
bakalım o peşinden koştugu ev aldıgı sevgılısı bakar mı anacığına , etme bulma dünyası

o şimdi sorunları varya karısıyla ( sorunlar da anasından kaynaklıymıs , kaynana ıle yasayıp da kımın yüzü güler ki )
evde de huzursuz tabı dısarı huzuru aramaya gıttı
anasını bıraz da yenı sevgılısının yanına getırsın abakalım nasıl olacak

gecmıs olsun ınsallah kredı cok cekmemıssınızdır

Bende tam hazırlıyordum kendimi
Yine de krediyi kendi adına çekseydi siz niye çektiniz diye ama adam almış kaçmış artık
İşi gücü yok kim kredi verir ki bilmiyorum tam ama çok iş batırmış belliki borcuda var

Emin olsaydınız ne yapacağı konusunda. Şimdi bunu düşünmek için çok geç.
Eşin biliyormuş huyunu suyunu, sen de tanırsın.
Her şeyi de geçtim düzgün bir işi bile olmaması ödeyeceği garantisini vermiyor ki.
Siz saçma bir şey yapmışsınız kredi çekerek.

Sağolun 10 civarı çektik, o önemli değilde çok zoruma gidiyo bizim paramızla o pisliği yaşatması
Bu arada eltim melek gibi kaynanamda öyle çok sorunlu biri değil .. Sadece kaynım aynı evde olunca onunla rahat olamıyomuş konuşamıyomuş oturup kalkamıyomuş yani kendi evi kendine batıyomuş
Karısına hiç benimle ilgilenmiyosun hep iş güç diyomuş ne bilelim başkası var

Konunun sonunca ağzım açık kaldı.
Vay adı Ş*refsiz vay !

Bankanın kredi vermediği adamlara bende borç vermem
Haklısınız gerçekten ama belki evlilikleri kurtulur hazır bi imkanımız var onuda yapmazsak nasıl abi olunur yada nasıl insan olunur o masum yavrunun günahı ne
Bu düşünceyle verelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…