• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

canım merhaba ben şekerli kokuları sevmiyorum daha çok vanilya içerikli oryantal kokular hoşuma gidiyor(özellikle hypnotic poisonun kokusunu beğenmiştim o tarz kokular hoşuma gidiyor) kendime beğenilen parfümlerden bi liste hazırladım içerikleri hakkında bilgi verirsen çok sevinirim ve kış için hangilerini önerirsin yaşım 21:32:
1)givenchy very irresistible
2)givenchy absolutely irresistible
3)hypnotic poison
4)thierry mugler alien
5)kenzo amour
6)cacharel gloria
7)shiseido zen
8)burberry touch
9)christina aguilera by night
10)dior addict

Bunların hepsi benim sevdiğim kokular ama bence yaşınızı da baz alarak bazısını daha ileriye erteleyebiliriz. Mesela addict, allien biraz daha +30 parfümü bana göre. Hypnotic poison yakışıyor ama gençlere de. Benim önereceğim givenchy kokuları olur, zen olur yine de tercih sizin tabi.

kızlar konuya balıklama atlıcam ama, sizlere bişey danışmak istiyorum.
a-101 de kalem parfümler vardı. aldım ve burberry-burberry nin başka marka altında satılışıymış, çakma yani..
neyse kısacası ben bu kokuya bayıldım. ama hemen bitiyo. acaba daha büyük şişede alabileceğim yerler tavsiye edebilir misiniz?
not: orjinalini alamam, para yüzünden :(

Bunların hepsi benim sevdiğim kokular ama bence yaşınızı da baz alarak bazısını daha ileriye erteleyebiliriz. Mesela addict, allien biraz daha +30 parfümü bana göre. Hypnotic poison yakışıyor ama gençlere de. Benim önereceğim givenchy kokuları olur, zen olur yine de tercih sizin tabi.
o zmn onlara hiç bakmiyim ben peki givenchyler ve zen hakkında biraz bilgi verir misin şekerli kokmuyolar dimi? bi de gloria nasıl biliyor musun hypnotic tarzı bi koku die duydum ama:26:

o zmn onlara hiç bakmiyim ben peki givenchyler ve zen hakkında biraz bilgi verir misin şekerli kokmuyolar dimi? bi de gloria nasıl biliyor musun hypnotic tarzı bi koku die duydum ama:26:

givenchy kokuları genelde çiçeksi bazıları çiçek baharat. Bence bakın güzel enerjik eğlenceli kokuları var. gloria'yı bilmiyorum maalesef. Hypnotic güzel bir parfüm ama onu kullanacak çok zamanınız var bence daha çiçeksi kokulara bakın.

Dg light blue, zen, chanel eau fraiche, chanel tendre, tous edt bence bunlar damutluluk hissi veren parfümler.

givenchy kokuları genelde çiçeksi bazıları çiçek baharat. Bence bakın güzel enerjik eğlenceli kokuları var. gloria'yı bilmiyorum maalesef. Hypnotic güzel bir parfüm ama onu kullanacak çok zamanınız var bence daha çiçeksi kokulara bakın.

Dg light blue, zen, chanel eau fraiche, chanel tendre, tous edt bence bunlar damutluluk hissi veren parfümler.
saol bakıcam önerdiklerine de:17:

merhabalar,
sizden bir parfüm önerisi isteyeceğim ben.24 yaşındayım,daha önce hypnotic poison,the one,armani code femme,guess by marciano,channel chance,calvin klein euphoria benzeri parfümleri kullandım.
odunsu-baharatlı ve kalıcı olmasını istiyorum parfümün.
herkesin kullandığı bir parfüm olmasını da istemiyorum açıkçası.
fikrinize ve arşivinize güvendim,fikrinize ihtiyaç duydum.şimdiden çok teşekkür ediyorum

(özel mesaj göndermek istedim fakat,sitede pek aktif olmadığımdan sistem izin vermedi.cevabınızı özel mesaj olarak gönderirseniz çok sevinirim)

Dior Cherie muhteşem bir çıkış yapmış... Le parfume adı ile klasik cherie'yi yeniden yorumlamış. Zaten kalıcı olan halini iyice kazıyor bu defa tene. Ben bayıldım bittim....

valla deliricem ben hypnotic poison kullanıyordum ama artık herkeste var. bütün kadınlar tek tip gibi hissediyorum. sonra
lancome treson aldım ama bir türlü kalmadı üzerimde :( dün gucci denedim premier hiç fena değildi, bir yandan da Chanel Mathmazel var. Karar veremedim hala:( Krdi sen ne diyorsun canıkom? Bi yorum yap bakalım :))):1::1::1::1::1:

bence loewe quizas pasion...bir deneyin beğeneceksiniz..ben çok beğendim ve aldım..

valla deliricem ben hypnotic poison kullanıyordum ama artık herkeste var. bütün kadınlar tek tip gibi hissediyorum. sonra
lancome treson aldım ama bir türlü kalmadı üzerimde :( dün gucci denedim premier hiç fena değildi, bir yandan da Chanel Mathmazel var. Karar veremedim hala:( Krdi sen ne diyorsun canıkom? Bi yorum yap bakalım :))):1::1::1::1::1:

Yorumliyim hemen:)
evet bence de hypnotic poison müthiş güzel karakteristik bir koku ama çakması ve yakın parfümü o kadar çok ki. Bir de kullananla özdeşleşen parfüm grubu olduğundan birinin kokusu olarak aklına geliyor hep.
Gucci parfümleri güzeldir. Ben de severim. Gucci rush kendine hastır mesela.
Chanel başucu parfümüdür. Her kadının bir chaneli olmalı kendini ifade eden. Ya chance, ya eau fraiche, ya matmazel ya da noir...
Kendine neyi yakın hissediyorsa onu kullanmalı bence.

Nina Ricci Premier Jour'u çok merak ediyorum ama bir sürü yere baktım ya testerları yok ya hiç yok deneyemedim. Şimdi yine nette yorumlara bakıyorum çok alasım var, denediysen sen de bir yorum yapabilir misin?
Genelde çiçek kokusu kullanıyorum; Lanvin Eclat D'arpege, Issey Miyake l'eau d'issey, Calvin Klein Beauty, Gucci Envy Me,Giorgio Armani Acqua di Gio, Lancome Miracle, Givenchy Ange Ou Demon Le Secret bunlar sevdiğim kokular. Bunu da sever miyim acaba?

Nina Ricci Premier Jour'u çok merak ediyorum ama bir sürü yere baktım ya testerları yok ya hiç yok deneyemedim. Şimdi yine nette yorumlara bakıyorum çok alasım var, denediysen sen de bir yorum yapabilir misin?
Genelde çiçek kokusu kullanıyorum; Lanvin Eclat D'arpege, Issey Miyake l'eau d'issey, Calvin Klein Beauty, Gucci Envy Me,Giorgio Armani Acqua di Gio, Lancome Miracle, Givenchy Ange Ou Demon Le Secret bunlar sevdiğim kokular. Bunu da sever miyim acaba?

Bence seversin güzel sevimli bir koku. Kalıcılığı da güzel nina ricci parfümlerinin. Bana sevimli geliyor bu markanın kokuları. Yalnız ilk defa birinin saydığı tüm parfümler tedarikçimde var biliyor musunuz:) Şu saydıklarınızın hepsi şu anda var.

canim bana bir kac tavsiyede bulunmussun cok tsk ederim.Cvp direk buraya yazmak istedim.
Ben aslinda ysl cinema, guerlain l'instand magic, armani she ve escada magnetism arasinda kalmistim.
Magnetism kuzenim kullaniyor diye, armani she' yi de arkadas cevremde cok tanindigi icin listeden eledim.
gecen ysl cinemayi denemeye gittim ve begendim malesef bunu da bir arkadasim kullaniyor :((( guerlain l'instand magici malesef deniyemedim.
Ve deneme sansim olmadigindan listeden mecburi cikarmak zorunda kaldim.

Kendime yeni bir parfüm ararken chopard brillant wish ve cascade cikti karsima.
Simdi cinema, cascade ve brillant wish arasinda gidip geliyorum.
Cevremde cascade ve brillant wish kullanan da yok.

Ben öyle cok taze sportif, turuncgil agirlikli kokulari tercih etmiyorum.
Ciceksi- oryantal kokulari cok seviyorum. icinde vanilya notasi barindiran parfümlere bayiliyorum ama sakin yanlis anlama
Öyle kek, cikolata yada pasta gibi kokmak istemiyorum.
vanilyanin disinda, misk, müge cicegi yasemin, kehribar ve sandal agaci gibi notalar barindiriyor genelde begendigim parfümler.

canim bana cascade, cinema ve brillant wish arasindan hangisini önerirsin?

Bence seversin güzel sevimli bir koku. Kalıcılığı da güzel nina ricci parfümlerinin. Bana sevimli geliyor bu markanın kokuları. Yalnız ilk defa birinin saydığı tüm parfümler tedarikçimde var biliyor musunuz:) Şu saydıklarınızın hepsi şu anda var.

Tüh bilseydim, Lanvin'i isterdim senden, çok seviyorum bunu. Dün Ck Beauty aldım, bunu biraz kullanayım da, Lanvin ya da Nina Ricci için tekrar konuşuruz. Çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin için:71:

canim bana bir kac tavsiyede bulunmussun cok tsk ederim.Cvp direk buraya yazmak istedim.
Ben aslinda ysl cinema, guerlain l'instand magic, armani she ve escada magnetism arasinda kalmistim.
Magnetism kuzenim kullaniyor diye, armani she' yi de arkadas cevremde cok tanindigi icin listeden eledim.
gecen ysl cinemayi denemeye gittim ve begendim malesef bunu da bir arkadasim kullaniyor :((( guerlain l'instand magici malesef deniyemedim.
Ve deneme sansim olmadigindan listeden mecburi cikarmak zorunda kaldim.

Kendime yeni bir parfüm ararken chopard brillant wish ve cascade cikti karsima.
Simdi cinema, cascade ve brillant wish arasinda gidip geliyorum.
Cevremde cascade ve brillant wish kullanan da yok.

Ben öyle cok taze sportif, turuncgil agirlikli kokulari tercih etmiyorum.
Ciceksi- oryantal kokulari cok seviyorum. icinde vanilya notasi barindiran parfümlere bayiliyorum ama sakin yanlis anlama
Öyle kek, cikolata yada pasta gibi kokmak istemiyorum.
vanilyanin disinda, misk, müge cicegi yasemin, kehribar ve sandal agaci gibi notalar barindiriyor genelde begendigim parfümler.

canim bana cascade, cinema ve brillant wish arasindan hangisini önerirsin?

Ben Cinema derim ama tercih senin tabi. Guerlain kokuları da benim baş tacımdır her daim. Şu ara ben guerlain ın my insonance, insolance edp ve L instant magıc kullanıyorum. Favorim ruh halime göre değişiyor:) Klasik guerlain çizgileri var üçünde de yani her üçü de 15 saat sonra aynı notalara ulaşıyor sanki:) ama edinin bece mutlaka birini. Senin söylediklerinden ise cinema derim ben klasiktir güzeldir ve ömürde bir kez kullanılması gereken parfüm grubundandır

Tüh bilseydim, Lanvin'i isterdim senden, çok seviyorum bunu. Dün Ck Beauty aldım, bunu biraz kullanayım da, Lanvin ya da Nina Ricci için tekrar konuşuruz. Çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin için:71:

Rica ederim konuşuruz tabi tedarikçimde CK Beauty de vardı:)

Ben Cinema derim ama tercih senin tabi. Guerlain kokuları da benim baş tacımdır her daim. Şu ara ben guerlain ın my insonance, insolance edp ve L instant magıc kullanıyorum. Favorim ruh halime göre değişiyor:) Klasik guerlain çizgileri var üçünde de yani her üçü de 15 saat sonra aynı notalara ulaşıyor sanki:) ama edinin bece mutlaka birini. Senin söylediklerinden ise cinema derim ben klasiktir güzeldir ve ömürde bir kez kullanılması gereken parfüm grubundandır

yorumun icin tsk ederim canim.
Cinemayi siktigim koku karti aradan günler gecmesine rahmen kokuyor.
Tabi öyle buram buram degil beli belirsiz ama hos.
birde manifestoyu denemistim ondan koku alamiyorum.
cinemayi bir kenara yaziyorum :))

Back