Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar krdi . flowerbomb bulabilme şansımız varmıdır acabaa???
Merhaba krdi,biraz topiciğini inceleme fırsatı buldum fakat kafam daha da çok karıştı..Parfümlerden çok anlamıyorum ne yalan söyleyeyim. Çok fazla parfümde kullanamıyorum astım rahatsızlığım var ve tetikliyor.Fakat bazen de çok çok gerekli..Yalnız parfüm seçmede çok kararsızım.Hoş,ağır olmayan ama arkasından da sürükleyecek bir koku arıyorum.. Mesela iş yerimde bir arkadaşım yanımızdan geçtiği an kokusu çok hoş geliyor,ağır değil ama şekerli bir tat bırakıyor gibi..O tarz bir parfüm arıyorum önerebileceğin bir koku var mı? Teşekkür ederim..
Merhaba Krdi
Ben çok fazla parfüm kullanan biri değilim. Bir iki parfüm alırım onları da bitirmeden sıkılırım öylece dururlar
Şimdi benim yakında nişanım olacak. Herkes gelip öpecek filan koku o gün çok önemli.
Ben de o gün kullanacağım ve herkesin bayılacağı şöyle mükemmel kokan bir parfüm almak istiyorum. Parfümeri gezecek hiç vaktim yok malesef o yüzden çabuk karar vermem lazım.
Genelde herkesin hoşuna giden, tabi herkesde olmayan, ağır olmayan güzel birkaç yaz kokusu önerebilir misin bana?
Birde çok pahalı olmasın yani 300-400 biraz fazla :)
Bana yardımcı olursan çok sevinirim.
ilk evvela vatana millete kk'ya hayırlı olması dileklerimle hayırlı müşteriler dilerim:82:
parfüm bir kadının imzasıdır.
kişiliğini karakterini yansıtmada ayna görevi görür ve kaliteli parfüm kadına özgüven verir...
maalesef ülkemizde araba taksiti fiyatına etiketlerle satılan parfümleri bu ülkemiz ekonomik durumunda almak çok zor.senin sayende kk kadınları kaliteli parfüme kolay ve ekonomik yoldan ulaşıcak.
Önemli Not:Ulen kk pro kartımız yok diye promosyon yokmu
Prada candy kalıcı bi kokumu okulda ve kışın kullanılabilirmi lütfen yardım edinnn
hoş ve kalıcı parfümler genellikle ağır oluyor ona yapacak bişi yok Hafif parfümler geçiyor gün içinde tazelemek lazım. Benim bu ara en çok sevdiğim yaz kokuları:
- Chanel eau fraiche
- CH Leau
- CH 212 sexy bunları bi ene istersen hem söylediğin gibi cezbedici hem hafif