• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

Yves Rocher, avon, oriflame gibi parfümleri bulamıyorum ben maalesef. ama büyük parfümerilerde olan, freeshoplarda olan her türlü parfüm krem cilt temin edebiliyorum.

Burayı yeni keşfettim. Beyaz tenli bir kadın olarak parfüm önerilerinize ihtiyacım var. Bugüne kadar kullandığım parfümlerden Cacharel Noa için bu benim parfümümdür diyebildim. Fakat class kadınsı VİP bir kokuya geçiş yapmak istiyorum. Sizce hangi koku

parfümlerin fiyatları hakkında nasıl bilgi alabiliniyor

Parfümlerin fiyatları değişiyor tedarikçinin kaça temin ettiği ile alakalı her zaman aynı fiyata bulamıyoruz. 120'ye aldığımız bir parfümü bazen 140'a bazen de 110'a bulabiliyoruz. o zamanki stokla, taleple alakalı. Ama şöyle söyleyeyim piyasadaki satış fiyatının %30-60 daha ucuzuna geliyor. Mesela tom ford 350 küsür sanırım 200'e geliyor ama 180 olan bir parfüm 120-130 olabiliyor.

Burayı yeni keşfettim. Beyaz tenli bir kadın olarak parfüm önerilerinize ihtiyacım var. Bugüne kadar kullandığım parfümlerden Cacharel Noa için bu benim parfümümdür diyebildim. Fakat class kadınsı VİP bir kokuya geçiş yapmak istiyorum. Sizce hangi koku

chloe edp denediniz mi hiç onu öneririm kesinlikle. Naif kadın kokusu ben beyaz tenlilere şiddetle yakıştırıyorum. Onun dışında estee sensious nude, narcisso essence, burberry body, carolina herrera ch önerebilirim.

chloe edp denediniz mi hiç onu öneririm kesinlikle. Naif kadın kokusu ben beyaz tenlilere şiddetle yakıştırıyorum. Onun dışında estee sensious nude, narcisso essence, burberry body, carolina herrera ch önerebilirim.
narcissi essense,burberry body,london chloe edp fiyatlari hakkinda bilgilendirmeniz mümkün mü?

Teşekkür ederim. Kokulardan londonı denedim digerlerini hafta ici bakabilirim. Sizde kalıcı ve akılda yer eden hangisi

Ben üçünü de kullandım. London çok eskide kaldı ama klasik parfüm olarak güzel. Benim bu üçünden önerim ve şu anda da kullandığım şiddetle tavsiye edeceğim kesinlikle chloe edp

Ben üçünü de kullandım. London çok eskide kaldı ama klasik parfüm olarak güzel. Benim bu üçünden önerim ve şu anda da kullandığım şiddetle tavsiye edeceğim kesinlikle chloe edp
Love signature intendese hangisi ve kac ml.icin verdiginiz fiyat

Kokusu hemen uçmayan,kalıcı sexy bişi lazım bana :))) şekerli kokuları sevmiyorum..zaten öyle sürekli parfüm değiştiren biri değilim hatta sürekli kullandığım 2 koku var sadece onlarda bvlgari.. birisi Blvgari notte diğeride Blvgari Jasmin noir.. ama değişik bişey istiyorumm bu sefer :Ç

Love signature intendese hangisi ve kac ml.icin verdiginiz fiyat

$chloe-parfum.jpg

bu parfüm için fiyat vermiştim 75 ml ki zaten en büyüğü bu

Kokusu hemen uçmayan,kalıcı sexy bişi lazım bana :))) şekerli kokuları sevmiyorum..zaten öyle sürekli parfüm değiştiren biri değilim hatta sürekli kullandığım 2 koku var sadece onlarda bvlgari.. birisi Blvgari notte diğeride Blvgari Jasmin noir.. ama değişik bişey istiyorumm bu sefer :Ç

chanel noir deneyebilirsiniz yeni çıkan kokusu ben çok başarılı buldum. 212 sexy bizzat sexy ifadesi geçiyor:), dior'un hypnotic poisonu güzeldir, hypnose senses önerebilirim bir de givenchy'nin son dönem parfümleri cidden güzel bihter kokusu diye bilinen irrestible, le secret olanlar cidden güzel onlara bakın bence

Maalesef yaşadığım bölgede chloe edp ( signature ) deneyebilme imkanım olmadı fakat burberry body denedim ve hoşuma gitti elinizde var mı ve ne kadar fiyatı ? parfüm setide tedarik edebiliyormusunuz. teşekkür ederim .

İyi akşamlar sizden bir ricam olacak,parfümler elinize geldikçe forumda yayınlayabilirmisiniz buradan güncel olarak takip edelim

Maalesef yaşadığım bölgede chloe edp ( signature ) deneyebilme imkanım olmadı fakat burberry body denedim ve hoşuma gitti elinizde var mı ve ne kadar fiyatı ? parfüm setide tedarik edebiliyormusunuz. teşekkür ederim .

çok sık olmasa da bazen bulabiliyorum. Burberry body var ben size özel mesaj atacağım fiyat ile ilgili.

İyi akşamlar sizden bir ricam olacak,parfümler elinize geldikçe forumda yayınlayabilirmisiniz buradan güncel olarak takip edelim

Ben de çok sık takip edemiyorum ki sürekli gelip giden oluyor tedarikçilere. Ama özellikle aranacak bişi var ise arıyorum. Eskisi gibi geniş stok da tutamıyorum. Eskiden liste yapıp atardım arkadaşlara da ona da vaktim olmuyor ama siz sorun, yeni kokular deneyin beni de canlı tutun:8:

canım merhaba ben şekerli kokuları sevmiyorum daha çok vanilya içerikli oryantal kokular hoşuma gidiyor(özellikle hypnotic poisonun kokusunu beğenmiştim o tarz kokular hoşuma gidiyor) kendime beğenilen parfümlerden bi liste hazırladım içerikleri hakkında bilgi verirsen çok sevinirim ve kış için hangilerini önerirsin yaşım 21:32:
1)givenchy very irresistible
2)givenchy absolutely irresistible
3)hypnotic poison
4)thierry mugler alien
5)kenzo amour
6)cacharel gloria
7)shiseido zen
8)burberry touch
9)christina aguilera by night
10)dior addict

Ben de çok sık takip edemiyorum ki sürekli gelip giden oluyor tedarikçilere. Ama özellikle aranacak bişi var ise arıyorum. Eskisi gibi geniş stok da tutamıyorum. Eskiden liste yapıp atardım arkadaşlara da ona da vaktim olmuyor ama siz sorun, yeni kokular deneyin beni de canlı tutun:8:

Anladım:) haftasonu addict 2 denedim pembe şişe çok beğendim
İkinci olarak eskiden kullandığım Guerlain Champs Elysees EDP Bayan Parfüm
Son olarakta hugo boss orange şimdi elinizde olmasa bile ileride geldiğinde haber verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim :)

Anladım:) haftasonu addict 2 denedim pembe şişe çok beğendim
İkinci olarak eskiden kullandığım Guerlain Champs Elysees EDP Bayan Parfüm
Son olarakta hugo boss orange şimdi elinizde olmasa bile ileride geldiğinde haber verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim :)

Bu söylediklerinizden şu anda sadece hugo boss orange var fiyat bilgisi özel mesaj attım :34:

Back