Krdi'nin parfüm dünyası

Merhaba,Lacoste'un yeni parfümünü denedin mi ?Tenis topundan esinlenerek yapılmıs sisesi de :)Bir de denediysen Calvin Klein Sheer Beauty'i yi yorumlayabilir misin :)

arzu ablaaaaaaa, tatlı bi koku istiyorum erkek arkadaşım tatlı şekerli kokuları çok beğeniyo. kış için iyiydi tamam da bahar, yaz için tatlı-şekerli ağır kaçıyo bence. hafif ve kalıcı olanlarından önerilerin nelerdir?

Merhaba krdi,biraz topiciğini inceleme fırsatı buldum fakat kafam daha da çok karıştı..Parfümlerden çok anlamıyorum ne yalan söyleyeyim. Çok fazla parfümde kullanamıyorum astım rahatsızlığım var ve tetikliyor.Fakat bazen de çok çok gerekli..Yalnız parfüm seçmede çok kararsızım.Hoş,ağır olmayan ama arkasından da sürükleyecek bir koku arıyorum.. Mesela iş yerimde bir arkadaşım yanımızdan geçtiği an kokusu çok hoş geliyor,ağır değil ama şekerli bir tat bırakıyor gibi..O tarz bir parfüm arıyorum önerebileceğin bir koku var mı? Teşekkür ederim..

hoş ve kalıcı parfümler genellikle ağır oluyor ona yapacak bişi yok Hafif parfümler geçiyor gün içinde tazelemek lazım. Benim bu ara en çok sevdiğim yaz kokuları:

- Chanel eau fraiche
- CH Leau
- CH 212 sexy bunları bi ene istersen hem söylediğin gibi cezbedici hem hafif

Merhaba Krdi
Ben çok fazla parfüm kullanan biri değilim. Bir iki parfüm alırım onları da bitirmeden sıkılırım öylece dururlar
Şimdi benim yakında nişanım olacak. Herkes gelip öpecek filan koku o gün çok önemli.
Ben de o gün kullanacağım ve herkesin bayılacağı şöyle mükemmel kokan bir parfüm almak istiyorum. Parfümeri gezecek hiç vaktim yok malesef o yüzden çabuk karar vermem lazım.
Genelde herkesin hoşuna giden, tabi herkesde olmayan, ağır olmayan güzel birkaç yaz kokusu önerebilir misin bana?
Birde çok pahalı olmasın yani 300-400 biraz fazla :)
Bana yardımcı olursan çok sevinirim.

Benim nacizane onerim Chloé Love, açık da kullanabilirsin benim kulladığım markanın orijinaline çok yakın kokusu

Merhaba,

Ben süt beyaz tenli üzerinde her parfümü tutmayan biriyim. Hatta bazen eşimmin kullandığı one millionu sıkıyorum anca tutuyor koku :)

Sizden ricam herkes gibi kalıcı olacak bir parfüm. Body syrey, butter yada vücutla ilgili herşeyi tutturabiliyorum fakat parfüm ı ıhh olmuyor

Hem meyve hem şeker kokan şeyleri severim hatta eşimde sever.

Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba, ben de parfüm delisiyimdir ve cidden parfümümü sıktığım zaman herkesin o kokuyu beğenmesini isterim ama çok tarçınlı kokuları sevmiyorum. Ben bunu kullanıyorum ne dersiniz kızlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu cok güzel, bastan sona okudum.. suan pek aktif gözükmüyor..
bir kac sorum olacak tı???

selam bende parfüm sevenlerdenim kalıcı sekerli cokta rahatsız etmeyen kokular tam benlik mystik xo ya bayılıyorum fiery sarıda süper

armand basi inred ghost serenity ve hot couture vaarmı ve ne kadar

Hanımlaar merhaba formuma çok uğrayamıyorum inanılmaz yoğunum ama özel mesaj yazarsanız mutlaka cevaplamaya çalışırım kış geldi parfümler meydana çıktı

Ben bu ara guerlain shailmar inital
chloe signature intense
guerlain insolance
chloe love
guerlain glacee kullanıyorum

baktım da iki marka üzerine yoğunlaşmışım guerlain ve chloe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…