Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasim douglasin sayfasina söyle bir göz attim ama malaesef bulamadim sen nerde denemistin bu parfümü ???
arkadaşlar k.a.o.s adlı bir parfüm arıyorum satıldığı yeri bilen varsa lütfen bana yardımcı olabilirmiEki Görüntüle 469460
cnm sana begendigim parfümleri yazdim sence La Prairie Midnight Rain benim kullanabilicegim türden bir kokumu ?
Biraz tarif edebilirmisin eger denediysen :)))
denemediğim parfüm kalmadı. harcadıgım paranın haddi hesabı yok sonuç: vucumda kalmıyor kızlar bu kokular, deliricem yaa
Krdiiii
Bende bi öneri istesem senden
Esmer tenliyim 22 yaşındayım bunuda belirtiyim :)
Bundan önce Ultraviolet kullanmıştım begendim ama tekrar Escada magnetizm'e döndüm.Koku içeriginden falan pek anladıgım söylenemez bu iki parfümü begendim erkek arkadasımda begendi ama çok aşırı bayıldı diyemem ,geçenlerde 212sexy'i söyledi aslında kullanabilirim ama başkasında duyupta söyledi diye pekte kullanmak istemiyorum açıkçası
Şimdi bu 3 kokunun dogrultusunda başka bi öneri alsam senden şöyle çekici ,kalıcı ama baymayan bi koku
bide begenmedigim bi koku söyliyim Burbery Classic
kizlar araniza bende katilabilirmiyim, ilk kez yaziyorum buraya
bende bi parfum tutkunuyum...
suan kullandiiklarim parfumleri siraliyim sizlere...
gecen cuma yeni bi parfum aldim kendime, Idole d´Armani bu parfumu cok seviyorum kokusu beni buyuluyor resmen
kullandiklarimi söyle bi siraliyim, Escade, Este Lauder Pleasuser Bloom, Kenzo, Verssace ve en son olaraktta yves rocherden aldigim Moment De Bonheur ....
bu arada kizlar escadenin bi parfumu vardi bundan 3 sene önce almisttim, artik bulamiyorum o parfumu bakmadigim yer kalmadi aceba piyasadan kalkmis olabilirmi? turkiyede ´ki kuzenime cok sevdigim escadenin parfumunu aldim... Oda cok begendi yine aynisini istiyor ama yok bulamiyorum[/QUOTE
Hoşgeldin aramıza sık sık yaz Armani idole güzel bir parfüm ben de seviyorum ama yaz için daha çiçeksi ve fresh kokuları tercih ediyorum ben
denemediğim parfüm kalmadı. harcadıgım paranın haddi hesabı yok sonuç: vucumda kalmıyor kızlar bu kokular, deliricem yaa
Yazın parfüm daha az kalıyor tende. Terle buharlaşıp gidiyor yazın splash ya da deo kullanmak daha mantıklı ben parfümü bileklerimde kulak arkalarımda kullanıyorum sadece. Ben uyguna temin edebiliyorum canım ihtiyacın olanı sor araştıralım
Krdi nerdesin..........
bir süre uğrayamadım yoğundum özür :26:
17 yaş cidden güzel bir yaş kesinlikle ağır kokulara boğulma yazlık şık parfümler kullan derim ben
chanel tendre
miss dior eau fraiche
dg light blue
versace bright chyristal
böyle kokular tercih et bence. Fresh pembe çiçeklerden oluşan ferah kokular.