• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

cnm sana begendigim parfümleri yazdim sence La Prairie Midnight Rain benim kullanabilicegim türden bir kokumu ?
Biraz tarif edebilirmisin eger denediysen :)))

ben çok uzun süre kullandım bu parfümü müthiş bir kokusu var ama artık bulamıyorum aramadığım bakmadığım yer kalmadı

cnm sana begendigim parfümleri yazdim sence La Prairie Midnight Rain benim kullanabilicegim türden bir kokumu ?
Biraz tarif edebilirmisin eger denediysen :)))

Midnight rain kokladım kullanmadım maalesef ama lüks hoş bir koku. Beğenirsin bence ama çook pahalı

Krdiiii:3:
Bende bi öneri istesem senden :emir_bebek:
Esmer tenliyim 22 yaşındayım bunuda belirtiyim :)
Bundan önce Ultraviolet kullanmıştım begendim ama tekrar Escada magnetizm'e döndüm.Koku içeriginden falan pek anladıgım söylenemez :17: bu iki parfümü begendim erkek arkadasımda begendi ama çok aşırı bayıldı diyemem ,geçenlerde 212sexy'i söyledi aslında kullanabilirim ama başkasında duyupta söyledi diye pekte kullanmak istemiyorum açıkçası :ssz:
Şimdi bu 3 kokunun dogrultusunda başka bi öneri alsam senden şöyle çekici ,kalıcı ama baymayan bi koku :16:

bide begenmedigim bi koku söyliyim Burbery Classic :19:

Son düzenleme:
kizlar araniza bende katilabilirmiyim, ilk kez yaziyorum buraya:37:

bende bi parfum tutkunuyum...

suan kullandiiklarim parfumleri siraliyim sizlere...

gecen cuma yeni bi parfum aldim kendime, Idole d´Armani bu parfumu cok seviyorum kokusu beni buyuluyor resmen:12:
kullandiklarimi söyle bi siraliyim, Escade, Este Lauder Pleasuser Bloom, Kenzo, Verssace ve en son olaraktta yves rocherden aldigim Moment De Bonheur ....

bu arada kizlar escadenin bi parfumu vardi bundan 3 sene önce almisttim, artik bulamiyorum o parfumu bakmadigim yer kalmadi aceba piyasadan kalkmis olabilirmi? turkiyede ´ki kuzenime cok sevdigim escadenin parfumunu aldim... Oda cok begendi yine aynisini istiyor ama yok bulamiyorum:50:

denemediğim parfüm kalmadı. harcadıgım paranın haddi hesabı yok sonuç: vucumda kalmıyor kızlar bu kokular, deliricem yaa:47::47::47::47::47::47:

denemediğim parfüm kalmadı. harcadıgım paranın haddi hesabı yok sonuç: vucumda kalmıyor kızlar bu kokular, deliricem yaa:47::47::47::47::47::47:

ay evet aynen ya nedir bu kalıcılık sorunu anlamıyorum.yan ürünlerini de kullanıyorum.tenim de esmer ve yağlı sayılır(teni esmer ve yağlı olanlarda daha çok kalırmış güya).ama yok.
aslında ben hafif çiçeksi ve meyveli kokuları seviyorum ve o tür parfümler genelde pek kalıcı olmuyor işte.
oryantal baharatlı kokuları sevseydim 2-3 gün kalırdı koku üzerimde.

yok anam yok bende hiç biri kalmıyo. kalana da kocam bıdı bıdı ediyo...
uyuz ediyo beni:47::47:

Krdiiii:3:
Bende bi öneri istesem senden :emir_bebek:
Esmer tenliyim 22 yaşındayım bunuda belirtiyim :)
Bundan önce Ultraviolet kullanmıştım begendim ama tekrar Escada magnetizm'e döndüm.Koku içeriginden falan pek anladıgım söylenemez :17: bu iki parfümü begendim erkek arkadasımda begendi ama çok aşırı bayıldı diyemem ,geçenlerde 212sexy'i söyledi aslında kullanabilirim ama başkasında duyupta söyledi diye pekte kullanmak istemiyorum açıkçası :ssz:
Şimdi bu 3 kokunun dogrultusunda başka bi öneri alsam senden şöyle çekici ,kalıcı ama baymayan bi koku :16:

bide begenmedigim bi koku söyliyim Burbery Classic :19:

bir kere yaşın küçük olduğu için bence baskın kokular kullanma. Hele bu yıl zarif pudramsı naif kadın kokusu modayken bu yaşta öyle koyu kokulara gömülme derim ben. Burberry classic de çok ağır yaşına göre ona da yaklaşma. Ben este sensious nude öneririm yaşına göre naif çiçeksi ve kalıcılığı iyidir. Magnetizm gibi biraz vanilya kokan parfümler düşünebilirsin. burberry body deneyebilirsin, versace vanitas, tresor in love yumuşak ve oturaklı bir koku benim aklıma gelenler

kizlar araniza bende katilabilirmiyim, ilk kez yaziyorum buraya:37:

bende bi parfum tutkunuyum...

suan kullandiiklarim parfumleri siraliyim sizlere...

gecen cuma yeni bi parfum aldim kendime, Idole d´Armani bu parfumu cok seviyorum kokusu beni buyuluyor resmen:12:
kullandiklarimi söyle bi siraliyim, Escade, Este Lauder Pleasuser Bloom, Kenzo, Verssace ve en son olaraktta yves rocherden aldigim Moment De Bonheur ....

bu arada kizlar escadenin bi parfumu vardi bundan 3 sene önce almisttim, artik bulamiyorum o parfumu bakmadigim yer kalmadi aceba piyasadan kalkmis olabilirmi? turkiyede ´ki kuzenime cok sevdigim escadenin parfumunu aldim... Oda cok begendi yine aynisini istiyor ama yok bulamiyorum:50:[/QUOTE

Hoşgeldin aramıza sık sık yaz Armani idole güzel bir parfüm ben de seviyorum ama yaz için daha çiçeksi ve fresh kokuları tercih ediyorum ben

Yazın parfüm daha az kalıyor tende. Terle buharlaşıp gidiyor yazın splash ya da deo kullanmak daha mantıklı ben parfümü bileklerimde kulak arkalarımda kullanıyorum sadece. Ben uyguna temin edebiliyorum canım ihtiyacın olanı sor araştıralım

Yazın parfüm daha az kalıyor tende. Terle buharlaşıp gidiyor yazın splash ya da deo kullanmak daha mantıklı ben parfümü bileklerimde kulak arkalarımda kullanıyorum sadece. Ben uyguna temin edebiliyorum canım ihtiyacın olanı sor araştıralım

güzellik uygun birşey bulursam tenime koku olarak, yazarım hemen sana..
Koleksiyon gibisin zaten :)

[QUOT:[/QUOTE

Hoşgeldin aramıza sık sık yaz Armani idole güzel bir parfüm ben de seviyorum ama yaz için daha çiçeksi ve fresh kokuları tercih ediyorum ben[/QUOTE]

Tsk ederim, bende aynen ciceksi ve fresh kokulari seviyorum.... mesala kenzo nun kokusu guzel ciceksi, ve ferahlatici özelligi var....
birde escadenin yeni cikan parfumude cok hosuma gidiyo...

Krdi senden parfüm önerisi istiyorum. Yardımcı olur musun?
Günlerdir bir arayış içindeyim. Ne yapsam bilemedim.
Sarışın, beyaz tenliyim.
İçinde fazla baharat olan parfümleri sevmiyorum. Zaten esmerlere daha çok gidiyor.
Kalıcı bir şey istiyorum. Beyaz tende daha az kalıyormuş parfüm duyduğuma göre.
Sıradanlaşmış, herkeste olan o parfümlerden istemiyorum.
Keşfedilmemiş bir şey istiyorum. Erkek arkadaşımında beğenebileceği bir şey. :(
Bu arada 17 yaşındayım. Yaşlı nine parfümleri istemiyorum.:( Yardımcı ol bana...........

Krdi nerdesin.......... :5:

bir süre uğrayamadım yoğundum özür :26:

17 yaş cidden güzel bir yaş kesinlikle ağır kokulara boğulma yazlık şık parfümler kullan derim ben

chanel tendre
miss dior eau fraiche
dg light blue
versace bright chyristal

böyle kokular tercih et bence. Fresh pembe çiçeklerden oluşan ferah kokular.

bir süre uğrayamadım yoğundum özür :26:

17 yaş cidden güzel bir yaş kesinlikle ağır kokulara boğulma yazlık şık parfümler kullan derim ben

chanel tendre
miss dior eau fraiche
dg light blue
versace bright chyristal

böyle kokular tercih et bence. Fresh pembe çiçeklerden oluşan ferah kokular.

Ya bilindik kokuları sevmiyorum herkesin üstünde olan ne yaz kokusu olsun ne kış kokusu. Neyse saçmaladım not aldım.:37: Aklına gelirse yaz olur mu Krdi.....:17:

Krdi bebek gibi kokmak istiyorum bi el atıver :) 19 yaşında ve beyaz tenliyim hiç bi parfüm yakışmıyo :50: ağır kokular midemi yakıo( evet ilginç ama gerçek) böyle hafif insanın kokladıkça koklayası gelsin çokmu şey istedim :52:

Back