• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

krdi nerdesin laa
msn de kapalı yoksa sildin mi beni:47:
neyse mevzuya girem envy me var mı elinde çabık söle banaa:ssz:

krdi merhaba;
ilk defa yolum düştü buraya
merak ettiğim iki parfüm var,
1- tom ford black orchid
2-narciso rodriguez
çok sorulmuştur ama tüm sayfalara bakma fırsatım olmadı
nasıl kokular, tavsiye eder misin?

şu an lady million kullanıyorum, memnunum.
ancak uzun zaman dp'nin c17 kodlu toballa cristobal kullanmıştım.
sanırım unisex kokular hoşuma gidiyor:1:
24 yaşında ve açık tenliyim, farklı ve budur diyeceğim bir koku fikri için kapını çaldım
şimdiden teşekkür ederim

Canim dg-the one bay ve bayan,
Marc jacobs-dot bayan
Ck-Euphoria intense bay bayan
Narsico rodriguez for her (mor sise)
Escada-incredible me
Bunlar elinde var mi varsa fiyati ne kadar?

Krdi bebek gibi kokmak istiyorum bi el atıver :) 19 yaşında ve beyaz tenliyim hiç bi parfüm yakışmıyo :50: ağır kokular midemi yakıo( evet ilginç ama gerçek) böyle hafif insanın kokladıkça koklayası gelsin çokmu şey istedim :52:

chanel tendre
tous silver
dg light blue

bunlar yaşına göre cidden oh dedirten kokular. Bir de benim bu ara favorin chloe leau yeni çıktı muhteşem bir yorum muhteşem bir koku bunlara bak hepsini şiddetle tavsiye ediyorum:34:

krdi nerdesin laa
msn de kapalı yoksa sildin mi beni:47:
neyse mevzuya girem envy me var mı elinde çabık söle banaa:ssz:

yok yavru kuşum niye sileyim seni ama msn kullanamıyorum artık işyerinde windowslive'dan bağlanıyorum adresini at bana tekrar ekliyim. Gucci envy me bakarız bebeem.

ama yeni kokular da var mesela versace vanitas mutlaka dene kokla edin, chole love, chole edt bunlar bence trend ve süper yorumlar hem envy'e ara vermiş hem yeni aşklara yelken açmış olursun kanaatimce :32:

Canim dg-the one bay ve bayan,
Marc jacobs-dot bayan
Ck-Euphoria intense bay bayan
Narsico rodriguez for her (mor sise)
Escada-incredible me
Bunlar elinde var mi varsa fiyati ne kadar?

sorduklarının bi kısmı var bakim yarın olur mu hangileri var yazarım. sevgiler

krdi merhaba;
ilk defa yolum düştü buraya
merak ettiğim iki parfüm var,
1- tom ford black orchid
2-narciso rodriguez
çok sorulmuştur ama tüm sayfalara bakma fırsatım olmadı
nasıl kokular, tavsiye eder misin?

şu an lady million kullanıyorum, memnunum.
ancak uzun zaman dp'nin c17 kodlu toballa cristobal kullanmıştım.
sanırım unisex kokular hoşuma gidiyor:1:
24 yaşında ve açık tenliyim, farklı ve budur diyeceğim bir koku fikri için kapını çaldım
şimdiden teşekkür ederim

Merhaba hoşgeldin sık sık düşsün yolun buraya:) Tom ford ve narcisso karakteristik kokulardır. Hele tom ford beğenenin çok beğeneceği sevmeyenin hiç sevmeyeceği kokular var ya onlardan. öyle tavsiye ile alınacak bir parfüm değil. Gitip bakıp deneyip alınması gereken bir parfüm. O elimde var şu anda. Ama yaşın daha genç ya hu bence tom ford'a çok heves etme o yaşlar da gelecek. DP'nin o parfümü hangi kokuya tekabül ediyor bilmiyorum valla. Unisex koku seviyorsan CK one, Hermes voyage, DG'nin numaralı serisi var ya 5 parfüm onlar, Givenchy pi, jean Paul Gaultier 2 önerebileceğim unisex kokular. Hermes başarılı benim beğendiğim kokulardan bir de ck one güzel olmuş bence bir bak bakalım.

chanel tendre
tous silver
dg light blue

bunlar yaşına göre cidden oh dedirten kokular. Bir de benim bu ara favorin chloe leau yeni çıktı muhteşem bir yorum muhteşem bir koku bunlara bak hepsini şiddetle tavsiye ediyorum:34:

çok çok teşekkür ederim not aldım hepsini denicem :54:

yok yavru kuşum niye sileyim seni ama msn kullanamıyorum artık işyerinde windowslive'dan bağlanıyorum adresini at bana tekrar ekliyim. Gucci envy me bakarız bebeem.

ama yeni kokular da var mesela versace vanitas mutlaka dene kokla edin, chole love, chole edt bunlar bence trend ve süper yorumlar hem envy'e ara vermiş hem yeni aşklara yelken açmış olursun kanaatimce :32:

ne yeni aşkı ne yelkeni krdi azını topla ben daha yeni evliyim la :69:
bu versace nasıl bişeeee:26: ben hem çiçeksi hemde seksi bir koku istiyom :52::12:

Merhaba hoşgeldin sık sık düşsün yolun buraya:) Tom ford ve narcisso karakteristik kokulardır. Hele tom ford beğenenin çok beğeneceği sevmeyenin hiç sevmeyeceği kokular var ya onlardan. öyle tavsiye ile alınacak bir parfüm değil. Gitip bakıp deneyip alınması gereken bir parfüm. O elimde var şu anda. Ama yaşın daha genç ya hu bence tom ford'a çok heves etme o yaşlar da gelecek. DP'nin o parfümü hangi kokuya tekabül ediyor bilmiyorum valla. Unisex koku seviyorsan CK one, Hermes voyage, DG'nin numaralı serisi var ya 5 parfüm onlar, Givenchy pi, jean Paul Gaultier 2 önerebileceğim unisex kokular. Hermes başarılı benim beğendiğim kokulardan bir de ck one güzel olmuş bence bir bak bakalım.

çok teşekkür ederim krdi:39:
not aldım tavsiyelerini
kokuları bir deneyeyim
elbet düşer yolum :12:

sorduklarının bi kısmı var bakim yarın olur mu hangileri var yazarım. sevgiler

Canim krdi'cim bana bugun cevap yazicaktin :/ ck euphoria intense bay/bayan, ck euphoria bayan, d&g the one bay, marc jacobs dot bayan, escada increadible me bayan :) bana acil cevap atarsan cok sevinirim sevgiler :)

ne yeni aşkı ne yelkeni krdi azını topla ben daha yeni evliyim la :69:
bu versace nasıl bişeeee:26: ben hem çiçeksi hemde seksi bir koku istiyom :52::12:

Valla hem çiçeksi hem sexy şiddetle tavsiye ederim. Git bi bak istersen. Hayırlı olsun evlendin ha:51:

Canim krdi'cim bana bugun cevap yazicaktin :/ ck euphoria intense bay/bayan, ck euphoria bayan, d&g the one bay, marc jacobs dot bayan, escada increadible me bayan :) bana acil cevap atarsan cok sevinirim sevgiler :)

ya kusura bakma iş yoğunluğundan uğrayamıyorum. söyleyeim sana bak euphoria bay bayan var, dg home sport erkek var one yok maalesef, marc jacobs pop edition soruyor isen var. Escadda yok canım.
bunların fiyatlarını özel mesaj attım bile:34:

krd selam uzunca bir aradan sonra:)elinde burberry klasik var mı canım? eşim bana burberyy body almış 2 kere kullandım hiç tarzım değil ya.deişim yapmak iseyen arkadaş olursa da yapabilirim burberry klasikle.ya da sen yaparsan değiştirebilirim valla:)

krd selam uzunca bir aradan sonra:)elinde burberry klasik var mı canım? eşim bana burberyy body almış 2 kere kullandım hiç tarzım değil ya.deişim yapmak iseyen arkadaş olursa da yapabilirim burberry klasikle.ya da sen yaparsan değiştirebilirim valla:)

burberry klasik bulunabilir bir parfüm. Sen benden lacoste mu almıştın :44:

yok hayatım lacoste u ben almadım.ben narcıso rodruagez,bvulgary jasmin noir yada burberry istiyorum işte.zaten değişim içinde kimseden ses çıkmadı.bunların fiyatlarını verebilirmisin bana krdi cim.

Merhaba krdi:79:
22 yaşında ve buğday tenliyim. Diğer sayfaların tümüne bakamadım ama senin engin tecrübelerinden ben de yararlanmak istiyorum izninle :71: Nina ricci elixir nasıl bir koku tarif edebilir misin? Son kullandığım 2 parfümü söyleyeyim davidoff cool water, ondan önce de dolce & gabbana light blue kullanmıştım yaz için ideal kokular, çok da seviyorum ama pek kalıcı değiller işte malesef :50: daha kalıcı ve bu kez biraz da şekerli meyveli ve kalıcı bir koku arıyorum. amor amor denedim sevmedim, calvin klein euphoria çok klasik çevremdeki pek çok kişinin kullandığı bir koku, pek hoşuma gitmedi bu yüzden. armani code güzel ama biraz anne kokusunu anımsattı bana nedense.:44: erkek kardeşimle beraber gidip baktık bazı merak ettiğim kokulara, o thierry mugler angel a bayıldı ama o koku da beni baydı, çok ağır bana göre değil.. chopard wish beğenmedim, lady million güzel gibi ama o da arkadaşlarımda sık rastladığım bir koku. dolce & gabbana the one denedim, çok da beğendim. Bu kokuya benzer kokular varsa hangileri acaba? :16: Şimdiden teşekkür ederim:54:

ay evet krdi nina ricci ürünlerini ben de merek ediyorum.
bi de elinde varsa fiyatlarını gönderebilirmisin

Back