Krdi'nin parfüm dünyası

özür dileriiim görmemişim. Sexy deyince hemen aklıma 212 sexy geliyor adı o olduğu için mi bilmiyorum... Söylediğin parfümleri bilmiyorum canım. Benim sana önerim tresor in love olabilir, versace vanitas olabilir. Agent provacateur'un metres diye bir parfümü var hiç kokladın mı çok güzel farklı seksi onu da öneririm bak kesinlikle benzersiz farklı bir koku.

Çok teşekkür ederim Krdi'cim hemen denicem bunları. Şu Agent provacateur'un metres i de çok merak ettim. Bunlar kalıcı ve kışlık kokular değilmi?

Çok teşekkür ederim Krdi'cim hemen denicem bunları. Şu Agent provacateur'un metres i de çok merak ettim. Bunlar kalıcı ve kışlık kokular değilmi?

kalıcı ama tenden tene değişiyor tabi kalıcılığı. Sen yine de bi dene bak. Yaz kış fark etmez ben her parfümü her mevsim kullanabilirim yeter ki doğru hava olsun

kalıcı ama tenden tene değişiyor tabi kalıcılığı. Sen yine de bi dene bak. Yaz kış fark etmez ben her parfümü her mevsim kullanabilirim yeter ki doğru hava olsun

Sabırsızlanıyorum şuannnnnn. Alien ve ysl cinema hakkında ne düşünüyosun? Bir de arkadaşım tarifime uygun narciso rodriguez i önerdi o nasıl bi koku biliyomusun?

Sabırsızlanıyorum şuannnnnn. Alien ve ysl cinema hakkında ne düşünüyosun? Bir de arkadaşım tarifime uygun narciso rodriguez i önerdi o nasıl bi koku biliyomusun?

Narcisso güzeldir evet. Ben de kullandım onu bol bol. her üçünü de yani pembe siyah ve gümüş rengi hepsi farklı ve güzel parfümler. Allien de güzel de biraz ağır bir koku ama benim tenimde nedense kalmıyor. YSL cinema da güzel burberry clasic gibi klasik bir koku o da sevenleri çok ama ben kullanmadım onu.
Ben yeni çıkanlara daha çok sarıyorum genelde. Bu ara önerdiklerim favorim

ovvvvv tamam hemen bakmam gerek

Canim ben bir parfüm asigim demissin ben buaralar bir kac yeni parfüm ariyorum umarim bana yardimci olabilirsin. Aradigim ilk iki Parfümü buldum bile T.Muggler Alien ve Narciso Rodigez.

Givenchyden organzayi ve Guerleindan samsarayi cok merak ediyorum ikiside oryantal kokular. Malesef organzayi Douglas artik satmiyormus interneten siparis verebilirim ama kokuyu bilmiyorum. Sen hangisini önerirsin. Yada alternatif önerebilicegin bir parfüm varmi ?

TEscada magnetizm benim cok sevdigim bir kokudur mesela. buna benzer bir koku biliyorsan yardimci olursan cok sevinirim :)

Organza bulabilirim sana canım. Güzel bir koku samsara yaz için daha ağır.Magnetizm de güzel koku onu da bulabilirim

merhaba krd kalem parfüm ya da numune parfüm satışı yapan bi site yada yer biliyor musun? orjinalleri yada çakmaları farketmez.artık denemek için gittiğim avmlerde almıyorum diye bir kovulmadığım kalıyor :) hayır aldıgım RALPLAUREN,BURBERY TOUCH 3-4 sıkımlıktan sonra elimde kaldı .yazık verdiğim onca paraya.bunları da artık bi dahaki gittiğimde yüzüm olsun diye aldım.hani bakıcı değilim aslında alıcıyım vallaha bak aldım işte 200tl ralptan gibisnden :) var mı bi fikrin yardımcı olursan sevinirim.

Krdi merhabalar,

Forumda Michael Kors parfümünden bahselilmiş.

Bu koku hakkında fikriniz var ise nasıl bir koku tarif edebilir misiniz. Hangi kokuları anımsatıyor. Yazın kullanılabilecek bir koku mudur?

Yoğun vanilyalı, yanık şekerli kokulardan hoşlanmıyorum. Tariflere göre sanki hafif bir kokuymuş izlenimi bıraktı bende.

Bir fikriniz var ise yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bir de; temin edilebiliyor mu?

Teşekkürler.

Yok canım ya haklısın yazık oluyor. Onun için üç beş kez denemek lazım. Bence çekinmeden git dene parfümerilere benim de öyle çoook bıktığım parfüm olmuştur. alıp pişman olduğum. En ideali bir parfümü almadan önce parfümeride en az 4 kez denemek onu yap

Cevap verdigin icin tsk ederim :) eger zahmet olmasa organza ve samasara nasil kokular biraz tarif edebilirmisin :))

Organza çiçeksi zarif bir koku. öyle çok ayrıcalıklı bir his uyandırmıyor bende ama güzel koku. Bulunsun diyeceğim parfümlerden mutlaka bulunsun grubu değil ama o da klasik. Seveni çok. Samsara daha iddialı. Kışlık sıcak bir koku böyle sinsi notaları olan parfümler olur ya öyle. Noir, extreme, intense kokuları seviyorsanız samsara ağır gelmez. Deneyin teninizde

Micheal Kors klasiği çok güzel karakteristik bir kokudur. Ama öyle hafif koku grubundan değil. Hafif gibi duran ama oturaklı kokular vardır ya öyledir. O yüzden bu mevsimde ağır gelir daha kışlık serin hava kokusu. Zaman zaman geliyor tedarikçime o da. Yoğun vanilya ve şeker olmayan sensious nude olabilir ch nin yeni kokusu var yazlık o güzel. Escada especlly galiba yeni kokusu o da güzel. Chole olabilir pudralı koku. Versace vanitas muhteşemdir. Benim hemen aklıma gelenler

krd :)
çok sağol cevap için. akşam a 101 e gittim 3 tane kalem parfüm aldım :) burbery's lacoste femme ve burbery weekend. bunlardan başka sexygraffitte ve hatrlamdıgım 2 tane daha bilindik koku vardı ama benim yanımda para yoktu.erkeklerde de var armani dio gio ,armani code,1 million ,lacoste red ve hatrlamdığım diğer 2 koku daha . tanesi 1.9 tl.eğer talep olursa yenilerini de isteriz diyo.ben izmir balçovadayım.ilgilenenler baksın mutlaka.sevgiliniz için vs küçük ama hoş bi hediye olablir :) hem erkekte hem bayanda 6şar çeşit var sadece şuan.

arkadaşlar k.a.o.s adlı bir parfüm arıyorum satıldığı yeri bilen varsa lütfen bana yardımcı olabilirmi

Cevap verdigin icin tsk ederim cnm. Peki zahmet olmasa senin bana önerebilicegin farkli bir Parfüm varmi?

Parfüm zevkimi örneklemek gerekirse ...
Escada Magnetizm
Armani White malesef orjinali üretilmiyor artik
Gucci envy me
Lancome Hypnose
lolita lempicka
Dolce&gabbana The one bu agir kokularin arasinda ne alaka diyebilirsin :)
Dolce& Gabbana the light blue
T. Mugler Alien henüz almadim ama denedim ve cok begendim
Chopard Wish

Bunlar benim severek kullandigim bir kac parfüm. Söyle hem yaz hem kis icin bu tür bir kac parfüm ariyorum. Ayrica yardimci olurmu bilmiyorum ama 25 yasinda kumral ve beyaz tenliyim.Carolina Herrera sexy 212 inde sekerli bir koku oldugunu duymustum ama deniyemedim. Bu yüzden bir fikrim yok. Eger bana söyle 4-5 tane bu tarzda parfüm önerisi yaparsan cok sevinirim :)

light blue icin bu agir kokularin arasinda ne alaka diyebilirsin yazicaktim yanlislikla the one icin yazmisim hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…