- 12 Temmuz 2006
- 1.155
- 19
- 683
- 48
merhaba tekrar ben.evimde internetim sorunlu oldugu icin cok sık giremiyorum.
daha öncede yazmıştım acık tenliyim ve cildim çok kuru en agığ parfüm bile pek durmuyor tenimde.
22 yaşındayım herkes gibi bende gectigim yerde iz bırakacagım bi parfüm istiyorum.ama türkiye de imkanlar cok kısıtlı bu konua dogru düzgün hic bir kozmetik küçük tester vermiyor.onu gectim bir parüfm denemek istediginde beleşçi gözüyle bakıyorlar sana.oysa parfüm denenmeden alınacak birşey degil.ama artık riske atıcam kendimi.
lolita lempicka kullandıgımı söylemiştim vücut kremiyle beraber.ama yok ya burnum alıştı ya da bende kalıcı olmadı.kullanıyorum ama sırf para verip aldıgım için.
şu aralar kırmızı şişeli givenchy aig edp parfümünü merak ediyorum daha koklamak kısmet olmadı.givenchy markasına bi sempatim var audrey hayranı oldugum için.malum givenchy ilhamını audreyden alırdı.audreyde buunun karşılıgında givenchy'i dünyaya tanıttı. neyse işte kalıcılıgı hakkıknda kokusu hakkında pek bi bilgim yok.givenchy parfümleri hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.
bir de elinizde 30ml lik parfümler mevcut mu?hem cabuk sıkıldıgım için hem de fiyat olarak biraz daha uygun oldugu için 30 ml tercih ediyorum.malum öğrencilik
eger mevcutsa özel mesaj olarak marka ve fiyat aralıgını yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler.
givenchy parfümleri kalıcılık olarak iyidir. Harika ötesi değil ama kesinlikle koku kalitesi ve kalıcılığı olarak orta üst düzeyde bir parfüm ben seviyorum ve kullanıyorum bir çok parfümünü. Kırmızı şişeli olan bihter parfümü diye ün salan di mi ferah hoş çiçeksi bir koku ben iki yaz önce kullanmıştım. 30 ml parfüm çok gelmiyor maalesef Bazen çok nadir 50 ml ama zaten fiyat olarak 100 ml neredeyse 50 ml fiyatı civarında olduğundan bence hem avantajlı hem de tercih edilebilir. Özellikle sorduğun bir parfüm var ise fiyat araştırabilirim.