Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide body'i kullanınca benimde ficudum bu ablanınki gibi olcakmı
parfüm resmen vücuda gelmiş ya
Eki Görüntüle 327678
Merhaba ben sizin ne şekilde parfüm tedarik ettiğinizi anlamadım..:) Acaba tester mı satıyorsunuz.Birde ödeme işi nasıl oluyor.Bende lady mıllıon istiyorum yada davıdoff cool water bana da yardımcı olursanız sevinirim..Fiyatlarınıda tabi bildirirseniz..Teşekkürler
Merhaba krdi elinde chole olduğunu söylüyorsun ben bu kokuyu çok merak ediyorum ilk işim denemek olacak ama sen bilgi verirsen sevinirim.Ben beyaz tenli ve çok çok kuru tenliyim bu yüzden parfüm çok uçucu bende hiç kalmıyor.İşte bu benim parfümüm diyeceğim parfümü daha bulamadım şu an burberry london kullanıorum.(DIşı kumaş kaplı olan ) birde arkadaşlarımın bana çok yakıştığını söylediklerinden davıdoff cool water ama emin ol beğendiğim kokular değil.Geçen gün lady mıllıon ı denedim beğendim.Bana hangi parfümü önerirsin birde özelden ben msj atamıyorum chole nin fiyatını sen bana yazarmısın...? Ayyy çok soru sordumm :) Şimdiden çok teşekkürler...
Chole edp ve intense satıldı bile love ve love intense gelecek. Kuru ten parfümü tutmaz doğru bol bol nemlendirici kullanırsan parfüm daha kalıcı olur. Hatta daha iyisi kullandığın parfümün body losyonunu kullanırsan parfüm kalıcılığını arttırmış olursun. Davidoff cool water yaz kokusu şu an mevsimi değil. Burberry kumaş kaplı olan güzel ama birçok güzel parfüm var. O benim 'bu da bulunsun' diyeceğim bir parfüm. chole çok şık naif bir koku ama teninde dene. Beyaz tenlilere yakışacağını düşünüyorum. Ben chole'i çok başarılı buluyorum. fiyat olarak da chole 150 civarına geliyor.
escada incredible me ve erkek 212 sexy men 100 ml fiyatları ne kadar canım
Merhaba; benım senden bu kadar zamandır niye haberim olmamış ya, bak şu anda çok kızdım kendime ,dövecem nerdeyse o kadar yani :))))
Ben de deli gibi christian dior miss dior cherie 100 ml edt olanı ve chole love arıyorum bulursan çooooookkkkkkk muttluuuu edersin bu ümitsiz üyeyiii :))))