• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

bide body'i kullanınca benimde ficudum bu ablanınki gibi olcakmı:43:
parfüm resmen vücuda gelmiş ya :1:
$burberry_body_01.jpg

Son düzenleme:
Merhaba ben sizin ne şekilde parfüm tedarik ettiğinizi anlamadım..:) Acaba tester mı satıyorsunuz.Birde ödeme işi nasıl oluyor.Bende lady mıllıon istiyorum yada davıdoff cool water bana da yardımcı olursanız sevinirim..Fiyatlarınıda tabi bildirirseniz..Teşekkürler

Evet ithalatçıdan, kozmetik sektöründe çalışanlardan aldığım tester parfümleri hobi olarak satıyorum. Aynı zamanda bir parfüm tutkunu olduğum için aslında elime gelsin göreyim bakayım inceleyeyim merakı daha çok. Kendi kozmetik ihtiyacımı karşılıyorum ve benim gibi kozmetik tutkunlarına daha uygun koşullarda parfüm temin etmiş oluyorum.
Bizim alışverişimiz karşılıklı güven esasına dayanıyor aslında. Sorduğunuz parfümleri bulabiliyor isem söylüyorum, fiyatını da söylüyorum. O fiyat talip arkadaşım için uygunsa hesap bilgilerimi veriyorum ödeme yapıyor ben de kargo yapıyorum. Benimle ilgili hiçbir problem yaşamazsınız benden alan arkadaşlarım referansımdır:7:

Merhaba ben sizin ne şekilde parfüm tedarik ettiğinizi anlamadım..:) Acaba tester mı satıyorsunuz.Birde ödeme işi nasıl oluyor.Bende lady mıllıon istiyorum yada davıdoff cool water bana da yardımcı olursanız sevinirim..Fiyatlarınıda tabi bildirirseniz..Teşekkürler

Lady Million geçen hafta vardı. Bir sorayım bakayım bulabilecek miyim. Davidoff bulmak daha kolay normal şartlarda araştırıp bilgi vereceğim

4 yıldır krdiden sürekli parfüm,kozmetik alırım çok şükür hiçbir problem yaşamadım.
hatta zorla al bak kaçırma deyip aldığım ürünlerden daha çok memnun kaldım:9:
tek şikayetçi olduğum konu bünyede bağımlılık yapması:37:

Merhaba krdi elinde chole olduğunu söylüyorsun ben bu kokuyu çok merak ediyorum ilk işim denemek olacak ama sen bilgi verirsen sevinirim.Ben beyaz tenli ve çok çok kuru tenliyim bu yüzden parfüm çok uçucu bende hiç kalmıyor.İşte bu benim parfümüm diyeceğim parfümü daha bulamadım şu an burberry london kullanıorum.(DIşı kumaş kaplı olan ) birde arkadaşlarımın bana çok yakıştığını söylediklerinden davıdoff cool water ama emin ol beğendiğim kokular değil.Geçen gün lady mıllıon ı denedim beğendim.Bana hangi parfümü önerirsin birde özelden ben msj atamıyorum chole nin fiyatını sen bana yazarmısın...? Ayyy çok soru sordumm :) Şimdiden çok teşekkürler...

Merhaba krdi elinde chole olduğunu söylüyorsun ben bu kokuyu çok merak ediyorum ilk işim denemek olacak ama sen bilgi verirsen sevinirim.Ben beyaz tenli ve çok çok kuru tenliyim bu yüzden parfüm çok uçucu bende hiç kalmıyor.İşte bu benim parfümüm diyeceğim parfümü daha bulamadım şu an burberry london kullanıorum.(DIşı kumaş kaplı olan ) birde arkadaşlarımın bana çok yakıştığını söylediklerinden davıdoff cool water ama emin ol beğendiğim kokular değil.Geçen gün lady mıllıon ı denedim beğendim.Bana hangi parfümü önerirsin birde özelden ben msj atamıyorum chole nin fiyatını sen bana yazarmısın...? Ayyy çok soru sordumm :) Şimdiden çok teşekkürler...

Chole edp ve intense satıldı bile love ve love intense gelecek. Kuru ten parfümü tutmaz doğru bol bol nemlendirici kullanırsan parfüm daha kalıcı olur. Hatta daha iyisi kullandığın parfümün body losyonunu kullanırsan parfüm kalıcılığını arttırmış olursun. Davidoff cool water yaz kokusu şu an mevsimi değil. Burberry kumaş kaplı olan güzel ama birçok güzel parfüm var. O benim 'bu da bulunsun' diyeceğim bir parfüm. chole çok şık naif bir koku ama teninde dene. Beyaz tenlilere yakışacağını düşünüyorum. Ben chole'i çok başarılı buluyorum. fiyat olarak da chole 150 civarına geliyor.

dün burberry body teşrif etti çok şükür tabi bikaç ufak tefek ayrıntıyla
parfümün şişesi ince uzun bide maaşallah krdi onu siyah bir poşetle sarmış
babam getiren kargocuyu bi güzel haşlamış bu ne bombamı diye :60: :60:
annem adamın bi kaçışı var getircene bin pişman oldu diyo :30: :60:
akşamda sordu durdu ne o diye hık mık bir sürü şey yumurtladım:27:
arabanın vizesini babama yaptırcaktım yalan oldu sayende krdi yakalandım:57: :60: :60:
neyse Allahtan parfüm muhteşem öteside o kadar zılgıt yediğime değdi:51:

Son düzenleme:
Chole edp ve intense satıldı bile love ve love intense gelecek. Kuru ten parfümü tutmaz doğru bol bol nemlendirici kullanırsan parfüm daha kalıcı olur. Hatta daha iyisi kullandığın parfümün body losyonunu kullanırsan parfüm kalıcılığını arttırmış olursun. Davidoff cool water yaz kokusu şu an mevsimi değil. Burberry kumaş kaplı olan güzel ama birçok güzel parfüm var. O benim 'bu da bulunsun' diyeceğim bir parfüm. chole çok şık naif bir koku ama teninde dene. Beyaz tenlilere yakışacağını düşünüyorum. Ben chole'i çok başarılı buluyorum. fiyat olarak da chole 150 civarına geliyor.

Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu. Ben de niye tenimde parfüm kalmıyor diyordum. Çok kuru bir cildim var benim de. :(

escada incredible me ve erkek 212 sexy men 100 ml fiyatları ne kadar canım

Merhaba ben erkek parfümü alma konusunda çok hevesli değilim. Çok fazla çevremde alan yok çünkü. eşim, arkadaşlarım kuzenlerimin de kullandıkları belli olunca onları bulunca almayı tercih ediyorum. tedarikçimde 212 vip men ve 212 men vardı en son sexy değil ama. İlgileniyorsanız ona sorayım hala duruyor mu ve ne kadar

erkek black xs,Jean Paul Gaultier Issey Miyake,pembemsi 212 sexy men lazım,bayanda da escada incredible me,bi sorar mısın var mı diye,fiyat bilgisi de verirsen sevinirim (:

Merhaba; benım senden bu kadar zamandır niye haberim olmamış ya, bak şu anda çok kızdım kendime ,dövecem nerdeyse o kadar yani :))))
Ben de deli gibi christian dior miss dior cherie 100 ml edt olanı ve chole love arıyorum bulursan çooooookkkkkkk muttluuuu edersin bu ümitsiz üyeyiii :))))

Merhaba; benım senden bu kadar zamandır niye haberim olmamış ya, bak şu anda çok kızdım kendime ,dövecem nerdeyse o kadar yani :))))
Ben de deli gibi christian dior miss dior cherie 100 ml edt olanı ve chole love arıyorum bulursan çooooookkkkkkk muttluuuu edersin bu ümitsiz üyeyiii :))))

Ay ne güzel ben de böyle sıcak samimi üyeleri görünce musmutlu oluyorum :21:chole love'un intense olanı var düşünür müsün

Back