• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

avonun extraordinary diye bir parfümü vardı biliyor musun.baharatlı ve tatlı bir kokuydu ağır ama çok etkileyciydi satıştan kalktı ama buna benzer bir koku önerebilir misin biliyorsan cnm

Yok canım bu parfüm ile ilgili hiçbir fikrim yok maalesef. İthal parfümlerden benzeri bir koku var ise söylersen belki benim de kafamda birşey canlanır alternatif söyleyebilirim.

o zaman eğer elinde varsa yada bulabilirsen tom ford white paçuli istiyorum :) ve blgr jasmin noir :) ikisi arasında kararsız kaldım sence?? :((

İkisine de bakarım hangisini bulabilirim valla bilmiyorum bir araştırmam lazım. Tom ford biraz farklı bir koku her parfümü herkes tarafından kolay beğenilmez. Ben white paculiyi çok beğenmiyorum açıkcası. Yenisi de çok bana göre değil. Benim tom ford'da en beğendiğim black orchid ki o bile farklı ve çoğu parfüme göre ağır. jasmin noir daha ortak beğeniye yakın bir parfüm. İkisi birbirine çok benzemiyor hatta hiç benzemiyor:)

Yok canım bu parfüm ile ilgili hiçbir fikrim yok maalesef. İthal parfümlerden benzeri bir koku var ise söylersen belki benim de kafamda birşey canlanır alternatif söyleyebilirim.

ağır kışlık bir koku.içinde hem çiçek hem baharat hemde çikolata var.farklı çekici bir kokuydu.çikolata dan dolayı buram buram şeker de kokmuyodu.

angelin içerine baktım benziyo biraz sanki ama angelin kokusunu hatırlamıyorum

212 sexy kış için çok hafif geldi bana dün boynerde versace cristal noir 30 ml mi bedava sayılacak bir rakamdı sipariş verdim heyecanla bekliyorum bakalım.hatırlaığım kadarıyla seninde beğendiğin bir koku değil mi

İkisine de bakarım hangisini bulabilirim valla bilmiyorum bir araştırmam lazım. Tom ford biraz farklı bir koku her parfümü herkes tarafından kolay beğenilmez. Ben white paculiyi çok beğenmiyorum açıkcası. Yenisi de çok bana göre değil. Benim tom ford'da en beğendiğim black orchid ki o bile farklı ve çoğu parfüme göre ağır. jasmin noir daha ortak beğeniye yakın bir parfüm. İkisi birbirine çok benzemiyor hatta hiç benzemiyor:)

tom ford black orchid var kullanıyorum :12: kışın genelde tom ford,coco chanel,addict ve narsisco kullanıyorum.bu yılda elie saab eklendi..
ikisi birbirinden çok farklı karar veremedim bende olmadı ikisinide alıcam sanırım :26:

senden haber bekliyorum eğer bulabilirsen birde fiyatlarını öğrenebiliryim :))

Son düzenleme:
ağır kışlık bir koku.içinde hem çiçek hem baharat hemde çikolata var.farklı çekici bir kokuydu.çikolata dan dolayı buram buram şeker de kokmuyodu.

angelin içerine baktım benziyo biraz sanki ama angelin kokusunu hatırlamıyorum

212 sexy kış için çok hafif geldi bana dün boynerde versace cristal noir 30 ml mi bedava sayılacak bir rakamdı sipariş verdim heyecanla bekliyorum bakalım.hatırlaığım kadarıyla seninde beğendiğin bir koku değil mi

Ben noir, extreme, intense olan kokuları baştan seviyorum:9:

Dior addict de beğenirsin sen o zaman çikolata baharat kokusu olarak. Thiery Mugler Allien de biraz o tarz. Allien var bende istersen bak ona. Koyu lacivert olan bence o da baş yapıt parfümlerden. Bu tarza yakın bir de hypnotic poison geliyor aklıma o da gizemli farklı noir koku grubundan. Yeni çıkanlarda çok birşey gelmiyor aklıma yeni çıkanlar daha çok çiçek sanki. Bir de tabi Narcisso rodriquez siyah olan bu gruba yakın. Angel daha fresh bir koku chopard wishi hatırlatıyor bana ben angel'ı allien kadar beğenmiyorum.

senden haber bekliyorum eğer bulabilirsen birde fiyatlarını öğrenebiliryim :))

Seninle koku tercihimiz kesinlikle benziyor. Bu gruptan estee sensious noir'a da bak derim ben. Araştıracağım en kısa sürede dönmeye çalışacağım. Cidden yarı yarıya fark ediyor gerçek fiyatı ile bilgi vereceğim.

Ben noir, extreme, intense olan kokuları baştan seviyorum:9:

Dior addict de beğenirsin sen o zaman çikolata baharat kokusu olarak. Thiery Mugler Allien de biraz o tarz. Allien var bende istersen bak ona. Koyu lacivert olan bence o da baş yapıt parfümlerden. Bu tarza yakın bir de hypnotic poison geliyor aklıma o da gizemli farklı noir koku grubundan. Yeni çıkanlarda çok birşey gelmiyor aklıma yeni çıkanlar daha çok çiçek sanki. Bir de tabi Narcisso rodriquez siyah olan bu gruba yakın. Angel daha fresh bir koku chopard wishi hatırlatıyor bana ben angel'ı allien kadar beğenmiyorum.

allien kalıcılıkta nasıl peki.rodriquez kalıcılıkta başarılı değil.kalıcı olsun buram buram duyayım istiyorum kokuyu.addict zaten mutlaka alacağım bir koku lacivert olanı.

allien kalıcılıkta nasıl peki.rodriquez kalıcılıkta başarılı değil.kalıcı olsun buram buram duyayım istiyorum kokuyu.addict zaten mutlaka alacağım bir koku lacivert olanı.

Ben allien'i kullandım. Kendi tenimde kalıcılığını beğendim. Ama sende nasıl durur bilmiyorum. Mutlaka dene ama teninde

Krdi paketim geldi bana haber vereyim dedm.Cok hızlı oldu bu arada beklemiyordum:)Euphoria kalıcılık konusunda basarılı.Tşkler...

Krdi bana da jean paul gaultier classique için bir fiyat verir misin?

jean-paul-gaultier-classique-edt-100ml.jpg

chole, chole intense, chole love, chole love intense, tom ford black orchid, 212 vip, 212 sexy arayanlar...
Tedarikçime şimdi gelmiş bunlaar:12:

Son düzenleme:
krd ve diğer arkadaşlar merhaba,

kardeşim bana yılbaşı hediyesi olarak büyük boy be delicious almış.açtım 3 en fazla 4 kez kullandım ama baydı beni kullanamıyorum.tekin acarda sordum 225TL.herzaman kullandığım Armani She yada lacoste ile değiştirmek istiyorum.Kurtar beni bu dertten:))))))))

iyi geceler:16:

krd ve diğer arkadaşlar merhaba,

kardeşim bana yılbaşı hediyesi olarak büyük boy be delicious almış.açtım 3 en fazla 4 kez kullandım ama baydı beni kullanamıyorum.tekin acarda sordum 225TL.herzaman kullandığım Armani She yada lacoste ile değiştirmek istiyorum.Kurtar beni bu dertten:))))))))

iyi geceler:16:

hıı birde 145TL ye isteyene hemmen verebilirim,durduğu odaya giremiyorum ya:1:

hıı birde 145TL ye isteyene hemmen verebilirim,durduğu odaya giremiyorum ya:1:

Parfümle ilgili en kötü şey budur. Aldığın kokuda yanılma. İşte bence o yüzden bi kaç kez tende denemek ve öyle karar vermek lazım cidden yazık oluyor. Çünkü uygun da değil dediğin gibi piyasa fiyatı 200 küsür olan parfümler. İnsan aldığı şeyi beğenerek, severek kullanmalı. Alan olur mu bilmiyorum burdan duyurmuş olalım:34:

gelsin burberry body'm yihuuuuu:32:
ulen arzu sayende yunanistan gibi batsamda seviyorum ulen seni:69:

ahh ahh para çok değiştirdi seni:57:
ucuz kaliteli parfüm tedarik et yeter bana:12:

Son düzenleme:
Back