Evet aynen katılıyorum. Son yıllarda benim guerlain ıddyle ile keşfetiğim naif kadın kokusu birçok markanın tekrarı oldu. Chole, versace vanitas, burberry body hafızada naif kadın uyandıran benzer kokular. Dediğin gibi içinde gül olmayanda bile gül, pudra ve vanilya tadı var mutlaka. Chole bu anlamda başarılı versace de. Ben body'i de beğendim aslında. Burberry koku kalıcılığı konusunda çok başarılı. Bu nedenle de tercih edilebilir. Çünkü chole çok kaliteli olsa da kalıcılık konusunda aynı başarıyı yakalayamamış maalesef. Versace versus aldım en son onu biliyorum. Sorduğun kokuyu bilmiyorum canım. Versus leylak rengi olsa da sarı parfüm kokuyor. Yani limonsu, turunçgil gibi ilk etapta. Marc jacobs lola'yı biliyorum tabi ki. Güzel farklı. Ama bu markanın parfümleri de kalıcılık konusunda çok başarılı değil. Ama önemli değil alırım kullanırım bol bol tazelerim dersen tabi ki güzel. Sanırım Marc jacobs parfümlerinden lola diğerlerinden kalıcılık olarak daha başarılı. Bulabiliyorum tabi zaman zaman geliyor. Geldiğinde seni haberdar ederim.