Krdi'nin parfüm dünyası

anladım koklamadan soğudum. şekerli sakız gibi kokmak istemem.

katılıyorum için baharat olmalı kadınsılık katıyor parfüme çekicilik katıyor

anladım koklamadan soğudum. şekerli sakız gibi kokmak istemem.

katılıyorum için baharat olmalı kadınsılık katıyor parfüme çekicilik katıyor

Ama yine de kendin bak bazen hiç beğenmediğim bir koku bi süre sonra iyiymiş bi süre sonra da harikaymış sınıfına yükselebiliyor. Bana öyle geldi ama deneme ile parfüme karar vermek çok mantıklı değil biraz kullanmak mümkünse birkaç kez denemek lazım

dior addict in lacivert şisesinin içeriği tam benlik hindistan cevizi, vanilya, kehribar var içinde. sen nasıl buluyorsun bu kokuyu

dior addict in lacivert şisesinin içeriği tam benlik hindistan cevizi, vanilya, kehribar var içinde. sen nasıl buluyorsun bu kokuyu
Ben dior'un tüm parümlerini başarılı buluyorum nerdeyse. Hangisini kullanıyorsun dersen dior'dan addict, hypnotic, midnight poison...Kesinlikle sana katılıyorum

ben bu zamana kadar hiç kendime orjinal parfüm almadım. genelde deodorant kullandım. ama artık kendimi değiştirmek istiyorum ve bunada parfüm ile başlayayım diyorum.

çok beyaz tenli olmasamda açık tenliyim. kokusu herkesi bir anda vuracak bir parfüm istiyorum. önerileriniz nedir.

Ben parfümün ten renginden ziyade tarz ile alakalı iz bıraktığına inanıyorum. Nasıl kokulardan hoşlanıyorsunuz? vursun derken akılda mı kalsın, özdeşleşsin mi, sexy bir imaj mı bıraksın nası bişey:)

akılda kalsın. hep açık tenliler çiçek koyu tenlilere baharat kokusu yakışır derler ya. onun için demiştim ben. çiçek kokularını seviyorum.

Yves Saint Laurent Belle O'Opium denedin mi?? içinde çok ilginç bir nota bulunuyor nargile

bunlarıda yeni aldım..
chanel mademoiselle
Yves Saint Laurent Belle O'Opium
elie saap
valentino valentine
bunları yorumlayabilirimisin?? sence nasıl..

Son düzenleme:

Tercihlerin güzel güle güle kullan. YSL denedim evet fena değil öyle çarpmadı beni. Valantino'yu beğeniyorum hoş masum ve kendine has. Matmazel zaten bir klasik yakıştığı tende muhteşem duruyor. Elie Saab farklı bir koku. Benim koku skalamda yer almıyor normalde ve ben farklı kokulara çok açık değilim aslında ama elie saab'ı beğendim kesinlikle. Yani son dönemdeki popüleritesini hak ediyor bence.

Dediğim gibi hepsi çok güzel güle küle kullan

krdi kolay gelsin canım.bana Lancome Poeme nin yüzlük ve 50lik varsa fiyat atabilirmisin?elinde varmı bilmiyorum ama yoksa temin edebilirmisin? edt olsun.

krdi kolay gelsin canım.bana Lancome Poeme nin yüzlük ve 50lik varsa fiyat atabilirmisin?elinde varmı bilmiyorum ama yoksa temin edebilirmisin? edt olsun.

poem yok canım yaa ilk kezbiri soruyor onu biliyor musun:44:

yorumların için teşekkürlerr parfüm mü satıyorsun canım sen şimdi gördüm

yaaaaa deme şansa bak bizim burda ykm de var çok beğendim hem şık hafif klas bir koku beni yansıtabilirdi yahu 300 e yakın veremem okadar.saol kdri ciiiiimmmm.aramalarım devam ediyor döncem ben sana

yorumların için teşekkürlerr parfüm mü satıyorsun canım sen şimdi gördüm

evet ithalatçıdan bulabildiğim olursa Kadınlar Kulubü arkadaşlarım için de temin ediyorum. Piyasanın yarısına geliyor çoğu ürün.

yaaaaa deme şansa bak bizim burda ykm de var çok beğendim hem şık hafif klas bir koku beni yansıtabilirdi yahu 300 e yakın veremem okadar.saol kdri ciiiiimmmm.aramalarım devam ediyor döncem ben sana

Evet bi kaç alternatifimiz olsun arayalım bakalım

Burberry Body'i kokladım ben bu arada onu yazmak istiyorum.Naif kadın kokusu yaratmaya calısıyor büyük firmalar sanırım.O yüzden gül ve pudralı parfümler yapıyorlar.Bana farklı gelmedi acıkcası Krdi.Bisi daha sorucam sana Versace Yellow Diamonds dye eski serisiye bir ek parfüm cıkarmıs.Şişe tasarımı aynı zaten sadece rengi sarı.Koklayabildin mi nasıl bir parfüm ben mi yeni gördüm acaba bayağıdır var mı?Bir de sana Marc Jacobs Lola'yı sorucam.Koklama fırsatın oldu mu bilmiyorum ama ben sevdim.Aynısının Ah Lola'sı var bir de onun biraz hafifletilmiş versiyonu.Marc Jacobs parfümlerinin temini konusunda ne düşünüyorsun canım?

Evet aynen katılıyorum. Son yıllarda benim guerlain ıddyle ile keşfetiğim naif kadın kokusu birçok markanın tekrarı oldu. Chole, versace vanitas, burberry body hafızada naif kadın uyandıran benzer kokular. Dediğin gibi içinde gül olmayanda bile gül, pudra ve vanilya tadı var mutlaka. Chole bu anlamda başarılı versace de. Ben body'i de beğendim aslında. Burberry koku kalıcılığı konusunda çok başarılı. Bu nedenle de tercih edilebilir. Çünkü chole çok kaliteli olsa da kalıcılık konusunda aynı başarıyı yakalayamamış maalesef. Versace versus aldım en son onu biliyorum. Sorduğun kokuyu bilmiyorum canım. Versus leylak rengi olsa da sarı parfüm kokuyor. Yani limonsu, turunçgil gibi ilk etapta. Marc jacobs lola'yı biliyorum tabi ki. Güzel farklı. Ama bu markanın parfümleri de kalıcılık konusunda çok başarılı değil. Ama önemli değil alırım kullanırım bol bol tazelerim dersen tabi ki güzel. Sanırım Marc jacobs parfümlerinden lola diğerlerinden kalıcılık olarak daha başarılı. Bulabiliyorum tabi zaman zaman geliyor. Geldiğinde seni haberdar ederim.

avonun extraordinary diye bir parfümü vardı biliyor musun.baharatlı ve tatlı bir kokuydu ağır ama çok etkileyciydi satıştan kalktı ama buna benzer bir koku önerebilir misin biliyorsan cnm

Sagol canım Lola için haber bekliyorum o zaman senden.Versace Versence'i kokladım.Temiz ferah bir kokuydu.Versus nasıl hiç bilmiyorum.Ben Versace'ı kalıcılık konusunda iyi buluyorum.

o zaman eğer elinde varsa yada bulabilirsen tom ford white paçuli istiyorum :) ve blgr jasmin noir :) ikisi arasında kararsız kaldım sence?? (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…