• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

çok düşünceliyimdir huyum korusun:27:
krdim 212 nin sekisli olanını şu an eniştem kullanıyor.ablamla kocalarımız aynı kokmasın yaw:1:piki bulgari aqvaya ni dersin krdim?
bu ck Euphoria bi aralar kullanmıştı bak ama bana hafif geldi o yaa.diğerlerine de bakayım bi
elinde ne var şimdi ? olanları say hele bana erkek kokusu olarak .bi de bana tous ayarlarsın dimi?:16::17:
ben şu tousa bakıcam bakıcam da sıra gelmedi bir türlü
eğer beğenirsem senden alma şansım var mı?
ha bi de şu estenin kokusu vardı hani sansious inşallah doğru yazdım
yaa o da bak kaldı aklımda benim ,çok güzeldi gerçekten.estee lauder pleasures da güzeldi .çok masum çok ferah ,bilindik evet ama akılda kalıcı aynı zamanda
doğumgünü eşimin aralıkda.o zamana ayarlarız birşeyler seninle dimi krdi can:38:

Sana arıyorum canım blvgari aqua bulabildiklerimi de yazarım mail atarım sana. Tous ayarlarım tabi hiç olmadı kendi kullandığımı veririm ayıpsın:34:

merhaba krdi
ben de siteye yeni üye oldum.ve bu bölümü okuyunca bayıldım.bir boğa bayanı olarak bayılıyorum parfümlere,nefis kokmaya.ne zaman bir avmye gitsem bir parfümeriye gidip koku deniyorum mutlaka.koku zevkimi biliyorum ancak ruhumu tamamlayan bir koku bulamadım sanırım henüz.ağır çiçek kokularını,çok baharatlı ve şekerli parfümleri çok fazla sevmiyorum sanırım.
şu ana kadar en fazla beğendiğim koku dior addict, bitmesin diye çok kullanmıyorum:52: burberry londonu da beğeniyorum.boss intense i çok severek kullandım ama üretimden kalkmış sanırım.geçenlerde internette indirimden aldığım bulgari rose essentielle ı açıkçası çok beğenmedim,eşim sevdi ama bana çok hitap etmedi sanki.temizlik kokan,kadifemsi,yumuşak kokulardan da hoşlanırım.hem kalıcı hem de insanın gırtlağını yakmayacak,burnunun direğini kırmayacak bir koku istiyorum.bana önerebileceğiniz tarif ettiğim gibi bir koku var mı açık buğday tenliyim ve kumralım,yardımcı olabilir misiniz?

Koku zevklerimiz benziyor ben de addict hastasıyım:) Chole intense dene edpsi fazla gül kokusu bana göre ama intense çok güzel olmuş. Hugo boss deep red benim tenime çok yakışmıştı bilmiyorum kokusunu biliyor musun. Temizlik kokusu seviyorsan narcisso rodriquez essence tam bir temizlik kokusu. Tous yine öneririm keyifli ve temiz çiçek kokusu hoş bir koku gold ve silver olanı yani diğer yeni çıkan yorumlarını çok beğenmedim. Chole love sevebirlirsin bir de burberry'nin yeni kokusu var body denedin mi bilmiyorum o da hoş olmuş sıcak bir koku. Versace vanitas sevebilirsin benim aklıma bunlar geldi ama denedikçe yorum yaptıkça daha net parfümler de buluruz

Koku zevklerimiz benziyor ben de addict hastasıyım:) Chole intense dene edpsi fazla gül kokusu bana göre ama intense çok güzel olmuş. Hugo boss deep red benim tenime çok yakışmıştı bilmiyorum kokusunu biliyor musun. Temizlik kokusu seviyorsan narcisso rodriquez essence tam bir temizlik kokusu. Tous yine öneririm keyifli ve temiz çiçek kokusu hoş bir koku gold ve silver olanı yani diğer yeni çıkan yorumlarını çok beğenmedim. Chole love sevebirlirsin bir de burberry'nin yeni kokusu var body denedin mi bilmiyorum o da hoş olmuş sıcak bir koku. Versace vanitas sevebilirsin benim aklıma bunlar geldi ama denedikçe yorum yaptıkça daha net parfümler de buluruz
çok teşekkürler krdi
söylediklerini dikkate qlıcam ve mutlaka deniycem.body i denedim çok tutmadım.ama boss deepi denerim bir de narcissoyu merak ediyorum mutlaka dener burada paylaşırım.
yeniden teşekkürler....

ŞŞ krdi senin sölediğin iki parfümü patrona söledim parise gitmişti.
love chloe almış edp 75 lik sevil 250 tl :53:
kokusu süper bacım kıyamam ben bunu kullanmaya şişeside çok zarif :23:

iki kokuyu sormak istiyodum ben.
hermes eau des merveilles
ve bvlgari rose essantile.
nasıldır bu kokular.hangi yaş grubbuna hangi mevsime yöneliktir

ŞŞ krdi senin sölediğin iki parfümü patrona söledim parise gitmişti.
love chloe almış edp 75 lik sevil 250 tl :53:
kokusu süper bacım kıyamam ben bunu kullanmaya şişeside çok zarif :23:

kullanma biz onu kendi aramızda bulduğun fiyatın yarısına bile alıyos di mi arkadaşlar :24:

iki kokuyu sormak istiyodum ben.
hermes eau des merveilles
ve bvlgari rose essantile.
nasıldır bu kokular.hangi yaş grubbuna hangi mevsime yöneliktir

Hermes kokuları çok tutuluyor benim çok tarzım olmasa da kaliteli ve müptelası çok parfümler. Kalıcılığı konusunda kendi tenimde bi tecrübem yok kullanan arkadaşlar var ise yorum yapabilir. Ağır değil günlük olarak da kullanılabilecek bir parfüm bence. Bvlgari rose gül kokusu adından da anlaşılacağı gibi. Gül koklarını birçok parfüm yorulmamış her markanın hemen hemen bir rose olan kokusu var. Bvlgari güzel fena değil her yaşın kullanabileceği bir koku. Ben Bvlgari kokularından bayan bir tek klasik olanı başarılı buluyorum. Gül yorumunda ise chloe daha başarılı bir sonuç çıkarmış bence.

Krdi merhaba:) ben de senin gibi parfümlere bayılıyorum hatta artık arkadaşlarıma tavsiye etmeye başladım bana soruyorlar hep gelip. bir parfümeriye gidip saatlerce kokulara bakıyorum aynı parfümü 20 dk falan inceliyorum ameliyat yaparmış gibi. 3 senedir hermes kelly caleche edt kullanıyorum. edp olanı çok ağır, büyükanne kokusu gibi geldi bana normal caleche'e yakın. sen hermes sevmiyorsun pek sanırım okudum burada ama nerede okudum hatırlamıyorum. ben de hermes ve vc&a uzmanı oldum artık.

sana iki sorum olacak. birincisi van cleef & arpels parfümleri hakkında. mesela feerie, first, oriens.. senin beğendiklerin neler? ve collection extraordinaire'deki en başarılısı sence hangisi?
ikincisi de bazı parfümlerin edp ve edt versiyonları çok farklı olabiliyor mesela kelly caleche kesinlikle öyle sanki bambaşka bir koku, açıkçası midem bulanıyor edp olanından edt ise o kadar güzel ki sürekli kokluyorum.

bir de ekstra soru yazdım:D daha önce sormuştu biri sanırım, eau des merveilles. şimdi bunun bir normal olanı var bir claire var bir elixir var. normal olan bana çok erkek parfümü gibi geldi, claire de aşırı tatlı içimi bayıyor. elixir'i denemedim ama içeriğini okudum çikolata, portakal, karamel falan demiş çok hoşuma gitti. senin fikrin nedir?

bence parfüm kişiyle bütünleşmeli o zaman çok güzel oluyor, koklayınca hatırlatmalı. insanlar hep seksi koku istiyorum diyor ya bence bir parfüm tenine yakışıyorsa zaten seksidir. ben parfümümü çok seviyorum hatta bayılıyorum ona :16: bir parfüm şişesiyle, reklamıyla, içeriğiyle, sunumuyla bir bütündür. bir sürü parfüm oldu kokusunu beğendiğim ama şişesini veya afişini, reklamını beğenmedim diye almadığım. parfüm seni yansıtmalı kokusunun anlatımıyla bile :)

küçük bir not: şu an yeni parfüm almayı düşünmüyorum ama senin fikrini merak ettim:)

Merhaba Krdi, ben de sana danışayım. Benim allerjim olduğu için çiçek kokularını pek kullanamıyorum, salya sümük gidiyorum parfümü sıkınca:)) meyveli kokulardan bana önerebileceğin var mı? Baharatlı ağır kokuları da sevmiyorum ve sanırım vanilyalı kokular da başımı ağrıtıyor. Ay ne gıcık bir insanım. Meyveli, insanı rahatsız etmeyecek bir koku arıyorum. Bana yardımcı olur musun? Bir de yıllar önce anneme teyzem bir tester getirmişti yurtdışından üstünde Paris yazıyordu. Netten araştırdığıma göre Yves Saint Lourent 'in Paris isimli bir parfümü var o olabilir. Kokusunu annem çok sevmişti. Onun testerına ulaşabilir miyiz? Şimdiden teşekkür ediyorum...

Krdi merhaba:) ben de senin gibi parfümlere bayılıyorum hatta artık arkadaşlarıma tavsiye etmeye başladım bana soruyorlar hep gelip. bir parfümeriye gidip saatlerce kokulara bakıyorum aynı parfümü 20 dk falan inceliyorum ameliyat yaparmış gibi. 3 senedir hermes kelly caleche edt kullanıyorum. edp olanı çok ağır, büyükanne kokusu gibi geldi bana normal caleche'e yakın. sen hermes sevmiyorsun pek sanırım okudum burada ama nerede okudum hatırlamıyorum. ben de hermes ve vc&a uzmanı oldum artık.

sana iki sorum olacak. birincisi van cleef & arpels parfümleri hakkında. mesela feerie, first, oriens.. senin beğendiklerin neler? ve collection extraordinaire'deki en başarılısı sence hangisi?
ikincisi de bazı parfümlerin edp ve edt versiyonları çok farklı olabiliyor mesela kelly caleche kesinlikle öyle sanki bambaşka bir koku, açıkçası midem bulanıyor edp olanından edt ise o kadar güzel ki sürekli kokluyorum.

bir de ekstra soru yazdım:D daha önce sormuştu biri sanırım, eau des merveilles. şimdi bunun bir normal olanı var bir claire var bir elixir var. normal olan bana çok erkek parfümü gibi geldi, claire de aşırı tatlı içimi bayıyor. elixir'i denemedim ama içeriğini okudum çikolata, portakal, karamel falan demiş çok hoşuma gitti. senin fikrin nedir?

bence parfüm kişiyle bütünleşmeli o zaman çok güzel oluyor, koklayınca hatırlatmalı. insanlar hep seksi koku istiyorum diyor ya bence bir parfüm tenine yakışıyorsa zaten seksidir. ben parfümümü çok seviyorum hatta bayılıyorum ona :16: bir parfüm şişesiyle, reklamıyla, içeriğiyle, sunumuyla bir bütündür. bir sürü parfüm oldu kokusunu beğendiğim ama şişesini veya afişini, reklamını beğenmedim diye almadığım. parfüm seni yansıtmalı kokusunun anlatımıyla bile :)

küçük bir not: şu an yeni parfüm almayı düşünmüyorum ama senin fikrini merak ettim:)

Merhaba uzuunca bir aradan sonra nihayet bakabiliyorum sayfama:) Van cleef parfümlerini çok bilmiyorum açıkcası. kullanmadım sadece kokladım. Oriens diye haykıran bir arkadaşım varken bir de bir blogta 'Sevgilim bana tek taş almasın onu ben de alırım bana Oriens alsın' diye bu parfümü öve öve bitiremeyen yazıyı okuduktan sonra çook feci halde merak edip aylarca peşinden kovalayıp sonunda bulup elime aldığımda eeh işte dediğim bir koku oldu. Ama şu da var kullanmadım. Ben chole ile ilgili de aynı kanaatteydim. taa ki kullanana kadar tendeki duruşu, kullarırken duyduğum haz ile bağlandığım parfüm haline gelebileceğini hiç hayal etmemiştim oysa. O yüzden önyargılı olmak istemiyorum kullanmadan. Ama şunu biliyorum van cleef parfümleri çok beğenilir, iyi bir koku karışımı yakalamış ve kendine has olmayı başarabilmiş bir marka. Versiyon ya da şuna benziyor dediğimiz kokuları üretmiyor bu da önemli.

Yaptığınız tarife ben de katılıyorum:) Parfüm koku değil kişiliktir. Ben insanların koku tercihleri ile kişilikleri ile ilgili fikir sahibi olabiliyorum. Koku başka birşey saatlerce bunun üzerine konuşabiliriz

Merhaba Krdi, ben de sana danışayım. Benim allerjim olduğu için çiçek kokularını pek kullanamıyorum, salya sümük gidiyorum parfümü sıkınca:)) meyveli kokulardan bana önerebileceğin var mı? Baharatlı ağır kokuları da sevmiyorum ve sanırım vanilyalı kokular da başımı ağrıtıyor. Ay ne gıcık bir insanım. Meyveli, insanı rahatsız etmeyecek bir koku arıyorum. Bana yardımcı olur musun? Bir de yıllar önce anneme teyzem bir tester getirmişti yurtdışından üstünde Paris yazıyordu. Netten araştırdığıma göre Yves Saint Lourent 'in Paris isimli bir parfümü var o olabilir. Kokusunu annem çok sevmişti. Onun testerına ulaşabilir miyiz? Şimdiden teşekkür ediyorum...

merhaba
Allerji zor bir durum geçmiş olsun. Meyveli parfümleri nina ricci güzel başarıyor. Onun kokularında bol miktarda meyve notaları var deneyebilir, seni rahatsız etmeyen kokuları seçebilirsin. Ayrıca cartier delicies meyve kokusu, hugo boss orange, dkny be delicious serisi, guerlain alleguera mı tam hatırlayamadım o seri kivi, portakal gibi bir sürü meyveden oluşan bir koleksiyon. O kadar çok meyve var ki hemen aklıma gelenler bunlar. DKNY be delicious serisi bence çok başarılı bir seri olmuş. DKNY klasiği de greyfurt kokusu o da klas hoş bir kokudur. Bunlara bakabilirsin hatırladıkça eklerim yine:34:

merhaba
Allerji zor bir durum geçmiş olsun. Meyveli parfümleri nina ricci güzel başarıyor. Onun kokularında bol miktarda meyve notaları var deneyebilir, seni rahatsız etmeyen kokuları seçebilirsin. Ayrıca cartier delicies meyve kokusu, hugo boss orange, dkny be delicious serisi, guerlain alleguera mı tam hatırlayamadım o seri kivi, portakal gibi bir sürü meyveden oluşan bir koleksiyon. O kadar çok meyve var ki hemen aklıma gelenler bunlar. DKNY be delicious serisi bence çok başarılı bir seri olmuş. DKNY klasiği de greyfurt kokusu o da klas hoş bir kokudur. Bunlara bakabilirsin hatırladıkça eklerim yine:34:

canım yazdıklarını not edicem çok teşekkürler....yine ekleme yaparsan aklına geldikçe seni takip edicem. Bir de bu tavsiye ettiğin parfümlerin testerlarına nereden ulaşabilirim, bu konuda bana yardımcı olabilir misin? Özellikle de şu YSL Paris isimli parfümün testerını arıyorum...Şimdiden teşekkürler...

canım yazdıklarını not edicem çok teşekkürler....yine ekleme yaparsan aklına geldikçe seni takip edicem. Bir de bu tavsiye ettiğin parfümlerin testerlarına nereden ulaşabilirim, bu konuda bana yardımcı olabilir misin? Özellikle de şu YSL Paris isimli parfümün testerını arıyorum...Şimdiden teşekkürler...

ben bir araştırıp sana bilgi vereyim canım

Merhaba Krdi,

Sayfaları şöyle bir okudum tavsiyelerin gerçekten harika.

Sık sık parfüm değiştiren biri değilim ama çeşitli parfümlerim var. Belli dönemlerde belli kokuları koklamak hoşuma gidiyor. Bu ara kalıcılığını sevdiğim burberry classic kullanıyorum, tabi euphoria ve dkny pure'la dönüşümlü olarak.

dkny delicious serisinde golden diye bir parfüm çıkarmış, sence kış aylarında günlük olarak kullanmak mı daha iyi olur yoksa yaz mevsimine mi uygundur? yazın noa kullanıyorum ama onu da dönüşümlü hale getirebilirim.

Bir de golden çok hoş. acaba daha uygun fiyatlı olarak, tester'ını falan bulabilir miyiz?:40:

Merhaba Krdi,

Sayfaları şöyle bir okudum tavsiyelerin gerçekten harika.

Sık sık parfüm değiştiren biri değilim ama çeşitli parfümlerim var. Belli dönemlerde belli kokuları koklamak hoşuma gidiyor. Bu ara kalıcılığını sevdiğim burberry classic kullanıyorum, tabi euphoria ve dkny pure'la dönüşümlü olarak.

dkny delicious serisinde golden diye bir parfüm çıkarmış, sence kış aylarında günlük olarak kullanmak mı daha iyi olur yoksa yaz mevsimine mi uygundur? yazın noa kullanıyorum ama onu da dönüşümlü hale getirebilirim.

Bir de golden çok hoş. acaba daha uygun fiyatlı olarak, tester'ını falan bulabilir miyiz?:40:

Sana mail olarak da attım canım golden değil ama Be delicious testerı bulabiliyoruz

Erzu, beleşe bi perfüm göndertsene bebem:27: Tous tercihimdir

İmza: Ukala dümbeleği kuzu

Erzu, beleşe bi perfüm göndertsene bebem:27: Tous tercihimdir

İmza: Ukala dümbeleği kuzu

kuzu seni görmek mümkünse en güzel bişi. Beleş yollamıyos parayı veren düdüğü çalıyo hayat çok zalim kuzu:6:

$burberry_body_fragrance_2.jpg Son dönemde nedense birçok marka hafif tatlı, masum koku üretiyor. en baskın kadın kokularını üreten markalar da hafif kokuları ile öne çıkan markalar da sanki işbirliği yapmış gibi ortak his uyandıran parfüm üretiyorlar son zamanlarda...
Mesela versace vanitas, Burberry body, chole , gucci flora, guerlain iddyle bana niyeyse bu ortak hissi verdi. özellikle body ve vanitas'ın çok ortak notası var gibi...

Burberry Body’de
Üst notalar: Yeşil apsent, şeftali, frezya
Orta notalar: Gül, süsen
Alt notalar: Sandal, kaşmir, misk, amber, vanilya

varmış vatinas'ta lime, tonka fasülyesi sandal ağacı ve çook nadir bir bitki tiare ağacı.

Aslında aynı değil karışımlar ama uyandırdıkları his aynı

ihtişam , asalet ve uzun süre kullanılabilir parfüm hissi

Body buldum 85 ml üretilmiş testerı 120 tl
vanitas arıyorum henüz yok :30:

Back