çok düşünceliyimdir huyum korusun
krdim 212 nin sekisli olanını şu an eniştem kullanıyor.ablamla kocalarımız aynı kokmasın yawpiki bulgari aqvaya ni dersin krdim?
bu ck Euphoria bi aralar kullanmıştı bak ama bana hafif geldi o yaa.diğerlerine de bakayım bi
elinde ne var şimdi ? olanları say hele bana erkek kokusu olarak .bi de bana tous ayarlarsın dimi?
ben şu tousa bakıcam bakıcam da sıra gelmedi bir türlü
eğer beğenirsem senden alma şansım var mı?
ha bi de şu estenin kokusu vardı hani sansious inşallah doğru yazdım
yaa o da bak kaldı aklımda benim ,çok güzeldi gerçekten.estee lauder pleasures da güzeldi .çok masum çok ferah ,bilindik evet ama akılda kalıcı aynı zamanda
doğumgünü eşimin aralıkda.o zamana ayarlarız birşeyler seninle dimi krdi can
merhaba krdi
ben de siteye yeni üye oldum.ve bu bölümü okuyunca bayıldım.bir boğa bayanı olarak bayılıyorum parfümlere,nefis kokmaya.ne zaman bir avmye gitsem bir parfümeriye gidip koku deniyorum mutlaka.koku zevkimi biliyorum ancak ruhumu tamamlayan bir koku bulamadım sanırım henüz.ağır çiçek kokularını,çok baharatlı ve şekerli parfümleri çok fazla sevmiyorum sanırım.
şu ana kadar en fazla beğendiğim koku dior addict, bitmesin diye çok kullanmıyorumburberry londonu da beğeniyorum.boss intense i çok severek kullandım ama üretimden kalkmış sanırım.geçenlerde internette indirimden aldığım bulgari rose essentielle ı açıkçası çok beğenmedim,eşim sevdi ama bana çok hitap etmedi sanki.temizlik kokan,kadifemsi,yumuşak kokulardan da hoşlanırım.hem kalıcı hem de insanın gırtlağını yakmayacak,burnunun direğini kırmayacak bir koku istiyorum.bana önerebileceğiniz tarif ettiğim gibi bir koku var mı açık buğday tenliyim ve kumralım,yardımcı olabilir misiniz?
Sana arıyorum canım blvgari aqua bulabildiklerimi de yazarım mail atarım sana. Tous ayarlarım tabi hiç olmadı kendi kullandığımı veririm ayıpsın
çok teşekkürler krdiKoku zevklerimiz benziyor ben de addict hastasıyım:) Chole intense dene edpsi fazla gül kokusu bana göre ama intense çok güzel olmuş. Hugo boss deep red benim tenime çok yakışmıştı bilmiyorum kokusunu biliyor musun. Temizlik kokusu seviyorsan narcisso rodriquez essence tam bir temizlik kokusu. Tous yine öneririm keyifli ve temiz çiçek kokusu hoş bir koku gold ve silver olanı yani diğer yeni çıkan yorumlarını çok beğenmedim. Chole love sevebirlirsin bir de burberry'nin yeni kokusu var body denedin mi bilmiyorum o da hoş olmuş sıcak bir koku. Versace vanitas sevebilirsin benim aklıma bunlar geldi ama denedikçe yorum yaptıkça daha net parfümler de buluruz
ŞŞ krdi senin sölediğin iki parfümü patrona söledim parise gitmişti.
love chloe almış edp 75 lik sevil 250 tl
kokusu süper bacım kıyamam ben bunu kullanmaya şişeside çok zarif
iki kokuyu sormak istiyodum ben.
hermes eau des merveilles
ve bvlgari rose essantile.
nasıldır bu kokular.hangi yaş grubbuna hangi mevsime yöneliktir
kullanma biz onu kendi aramızda bulduğun fiyatın yarısına bile alıyos di mi arkadaşlar
Krdi merhaba:) ben de senin gibi parfümlere bayılıyorum hatta artık arkadaşlarıma tavsiye etmeye başladım bana soruyorlar hep gelip. bir parfümeriye gidip saatlerce kokulara bakıyorum aynı parfümü 20 dk falan inceliyorum ameliyat yaparmış gibi. 3 senedir hermes kelly caleche edt kullanıyorum. edp olanı çok ağır, büyükanne kokusu gibi geldi bana normal caleche'e yakın. sen hermes sevmiyorsun pek sanırım okudum burada ama nerede okudum hatırlamıyorum. ben de hermes ve vc&a uzmanı oldum artık.
sana iki sorum olacak. birincisi van cleef & arpels parfümleri hakkında. mesela feerie, first, oriens.. senin beğendiklerin neler? ve collection extraordinaire'deki en başarılısı sence hangisi?
ikincisi de bazı parfümlerin edp ve edt versiyonları çok farklı olabiliyor mesela kelly caleche kesinlikle öyle sanki bambaşka bir koku, açıkçası midem bulanıyor edp olanından edt ise o kadar güzel ki sürekli kokluyorum.
bir de ekstra soru yazdımdaha önce sormuştu biri sanırım, eau des merveilles. şimdi bunun bir normal olanı var bir claire var bir elixir var. normal olan bana çok erkek parfümü gibi geldi, claire de aşırı tatlı içimi bayıyor. elixir'i denemedim ama içeriğini okudum çikolata, portakal, karamel falan demiş çok hoşuma gitti. senin fikrin nedir?
bence parfüm kişiyle bütünleşmeli o zaman çok güzel oluyor, koklayınca hatırlatmalı. insanlar hep seksi koku istiyorum diyor ya bence bir parfüm tenine yakışıyorsa zaten seksidir. ben parfümümü çok seviyorum hatta bayılıyorum onabir parfüm şişesiyle, reklamıyla, içeriğiyle, sunumuyla bir bütündür. bir sürü parfüm oldu kokusunu beğendiğim ama şişesini veya afişini, reklamını beğenmedim diye almadığım. parfüm seni yansıtmalı kokusunun anlatımıyla bile :)
küçük bir not: şu an yeni parfüm almayı düşünmüyorum ama senin fikrini merak ettim:)
Merhaba Krdi, ben de sana danışayım. Benim allerjim olduğu için çiçek kokularını pek kullanamıyorum, salya sümük gidiyorum parfümü sıkınca:)) meyveli kokulardan bana önerebileceğin var mı? Baharatlı ağır kokuları da sevmiyorum ve sanırım vanilyalı kokular da başımı ağrıtıyor. Ay ne gıcık bir insanım. Meyveli, insanı rahatsız etmeyecek bir koku arıyorum. Bana yardımcı olur musun? Bir de yıllar önce anneme teyzem bir tester getirmişti yurtdışından üstünde Paris yazıyordu. Netten araştırdığıma göre Yves Saint Lourent 'in Paris isimli bir parfümü var o olabilir. Kokusunu annem çok sevmişti. Onun testerına ulaşabilir miyiz? Şimdiden teşekkür ediyorum...
merhaba
Allerji zor bir durum geçmiş olsun. Meyveli parfümleri nina ricci güzel başarıyor. Onun kokularında bol miktarda meyve notaları var deneyebilir, seni rahatsız etmeyen kokuları seçebilirsin. Ayrıca cartier delicies meyve kokusu, hugo boss orange, dkny be delicious serisi, guerlain alleguera mı tam hatırlayamadım o seri kivi, portakal gibi bir sürü meyveden oluşan bir koleksiyon. O kadar çok meyve var ki hemen aklıma gelenler bunlar. DKNY be delicious serisi bence çok başarılı bir seri olmuş. DKNY klasiği de greyfurt kokusu o da klas hoş bir kokudur. Bunlara bakabilirsin hatırladıkça eklerim yine
canım yazdıklarını not edicem çok teşekkürler....yine ekleme yaparsan aklına geldikçe seni takip edicem. Bir de bu tavsiye ettiğin parfümlerin testerlarına nereden ulaşabilirim, bu konuda bana yardımcı olabilir misin? Özellikle de şu YSL Paris isimli parfümün testerını arıyorum...Şimdiden teşekkürler...
Merhaba Krdi,
Sayfaları şöyle bir okudum tavsiyelerin gerçekten harika.
Sık sık parfüm değiştiren biri değilim ama çeşitli parfümlerim var. Belli dönemlerde belli kokuları koklamak hoşuma gidiyor. Bu ara kalıcılığını sevdiğim burberry classic kullanıyorum, tabi euphoria ve dkny pure'la dönüşümlü olarak.
dkny delicious serisinde golden diye bir parfüm çıkarmış, sence kış aylarında günlük olarak kullanmak mı daha iyi olur yoksa yaz mevsimine mi uygundur? yazın noa kullanıyorum ama onu da dönüşümlü hale getirebilirim.
Bir de golden çok hoş. acaba daha uygun fiyatlı olarak, tester'ını falan bulabilir miyiz?
Erzu, beleşe bi perfüm göndertsene bebemTous tercihimdir
İmza: Ukala dümbeleği kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?