canım bnde sana parfüm danışmak istedim..şimdiye kdr bilindik birçok parfüm denedim şmdi yine arayış içine girdim..kullandıklarımdan bikaç örnek vermem gerekirse sexy graffiti,magnetism,lacoste pour femme,midnight fantasy,jadore,sheseido zen,ck europhia,be delicious,212 sexy,touch of pink,noa,promess,gucci flora aklıma gelenler..ama bunlardan sıkıldım..
25 yaşındayım sonbaharda yada kış için gündüz kullanılabilecek bi koku arıyorum..adını sordurtacak cinsten olsun istiyorum..
birde hiç sevmediklerimi yazayım canm.. avon perceive (çok ağır ya),escada in to the blue (erkek kokusu gibi gelior bana), eternty moment ,yohji yamamato, gloria , boss intense (keskin erkek kokusu gibi geliyor bana), armani she, burberry weekend , armani code.çok fresh yada çok agır sevmiyorum
tavsiyelerini bekliyorum canım..
Belirli sitelere evet ama en son agustos ayında yurtdışından getirttim.Yeni gelmedi diye bılıyorum bu yasak.Belirli sitelere olabilir mi ?Hatta buradaki online alısveris sıtelerinde 1-2 haftada gelen ürün elime 3 günde ulastı.İstiyorsanız sitenin adını özel mesajla gönderebilirim.Cidden çok daha ucuza alıyorum bazı ürünleri.
Son dönemde benim adını sordurtan parfüm grubumda bi kaç isim var güzel parfümler denemişsin midnight, jadore, zen, euphoria cidden sonbahar kış için ideal kokular. Ben bu gruba son dönemde chole intense, chole edp, hypnose lancome ve de hypnose senses ekleyebilirim. Hem çiçeksi hem de kendine has. Chole biraz gül kokusu gibi ama gül kokusunu en iyi işleyen parfüm olmuş bence bir deneyin. Bir de son dönemde burberrynin yeni kokusu body'i beğendim. keyifli hafif vanilyalı gibi şık bir koku olmuş ona da bakın. Burberry kalıcılık konusunda da cidden başarılıdır.
of ben yine parfüm alamadım, chloe, versace-vanitas, Thierry Mugler-alien denedim beğenmedim, tous'un da 3 kokusunu denedim, biri pembe kapaklı onu beğenmedim iki tane de sarı kapaklı denedim, birisi hoşuma gitti ama tam da içime sinmedi, of valla çok sıkıldım:95yalanıp oyalanıp almadığım için bir gittiğim parfümeriye de bir daha gitmiyorum, artık gidecek yer kalmadı=)
tşk canm gül kokusunu pek sevmiyorum ama hypnose senses'a mutlaka bakıcam merk ediyorum..bunların yanı sıra
*pure poison
*eden
*davidoff echo
*diesel fuel for life
*escada sicily
*blvgari jasmin noir
*lancome poeme
*tom ford black orchid
hangilerini önerirsin?
Şimdiye kadar kullandıklarından söylersen ordan yola çıkarak birşeyler bulmaya çalışalım. Valla vanitas'ı chole'yi ve de tous gold'u ben beğeniyorum. Ama senin koku grubun ne acaba onu bilirsek belki işine yarayacak birşeyler önerebilirim.
krdi öçüzü şu teline bak
yada mesaneyi aç azını yüzünü kırcem :95:
bana bebe pudrasi kokan bi farfim adı ver , koceme de aqua de loewe bul
Jean Paul Gaultier Classique X kullanan var mı? çok merak ediyorum..
ben burberry classic kullanıyorum..hafif bir parfüm arıyorum bulamıyorum:84:
krdiiiii
eşimin doğumgünü yaklaşıyor.lancome hypnose nasıl?biraz kışlık ve biraz da seksi olsun bu sefer
ya biliyor musun ben hala pi seviyorum yaa.bak gene aklım ona kayıyor:26:
viktorrolf flowerbomb mevcut bende şu an,idole bitmek üzere.idole fazla iddalı olmamasına rağmen sanırım bana yakıştı.bugün gene sordular tam temizlik kokusu
yalnız idole azaldı iyicene.
ben de bakınmaya başlayabilirim yavaş yavaş.
bu arada gurbaamm ne o anne olunca pudra falan mı kokmak istiyorsun
bu flowerbomb var ya onu senin başlığından etkilenip koklayıp hayran olmuştum ben
genelde iddalı kokulara gidiyordun noldu yaw:26:
ha bi de krdi şu tousa bakamadım hiç yakınlarda bakıcam belki de yarın bakarım cevahirde
eski biliyorum ama hiç duyulmamış ya ondan cazip geliyor bana:26:
bir de şöyle günlük olsun.böyle sıkınca seratonin salgılayayımmutlu mutlu gezineyim
bu siteye yeni üye oldum.özellikle koku aşığı biri olarak
açtığınız konuyu çok beğendim.gerçekten emek vererek
bilgilendiriyorsunuz insanları.konunun güncel olması da cabası,
hangi topic'i açsam 3-4 yıl geride kalmış kokulardan bahsediyorlar.
ben yeni ve güzel bir koku almak istiyorum.
Zevkimi açmam gerekirse;
şu anda CK BEAUTY kullanıyorum çok da seviyorum,ama dışarıdan çok fark edilmediğini düşünüyorum.
Zira henüz kimse adını sormadı,yakın arkadaşlarım da kokuyu çok alamadıklarını söylüyorlar.
Onlarca para verip denemeden hevesle aldığım PR LADY MİLLİON'ı soranlar oldu fakat
benim kişiliğime göre biraz sönük kaldı sanki, çok içime sinmedi.
BURBERRY LONDON da tam benlik bir kokudur.Dönüp dönüp kulanırım onu da.Şuan elimde mevcut.
DUPONT BLANC de yoğun bir çiçek kokusudur,çok severim ama öyle ayırt edici bir koku değil.
Avonda, TODAY diye bir parfüm vardı, bir de RARE PEARLS onlar da eskiden sevdiğim kokulardır,
ama artık avon kullanmıyorum çünkü kalıcı bulmuyorum.
Oriflame'de birinden koklayarak çok beğenip aldığım bir koku vardı AMBER ELİXİR, ona benzeyen
bir parfüm biliyormusunuz mesela. o tarz kokuları severim.
ben de gerçekten parfüm manyağı biriyim.ama malesef küçük
bir kentte yaşıyor olmamdan dolayı her kokuyu test etme şansım olmuyor.
Genelde beğenmediğim koku yoktur, bütün kokuların mutlaka haz alınacak
bir notası olduğunu düşünüyorum.Ancak çok hafif ve belirgin olmayan kokuları
tercih etmemeye çalışıyorum ama onları da çok beğeniyorum
tercihlerim genelde çiçeksi ve yasemin barındıran kokular oluyor.ama hep aynı
notalarda dolaşmaktan da sıkılıyorum.yaseminlerim bi kenarda dursun da yanlarına
FARKLI, FEMİNEN, SEKSİ, BEN BURDAYIM DİYEN AMA AĞIR OLMAYAN,HERKESİN
ADINI SORACAĞI CİSTEN, KİŞİYE GÖRE GÜZEL VEYA KÖTÜ DEİL DE, RİSKSİZ,
HERKESE GÜZEL GELECEK kokular arıyorum.ama kesinlikle ortamda FARK EDİLİR cinsten olmalı.
Bir kez kullanıp bir daha kullanmayacağım bişey olsun istemiyorum. Bağımlısı olmak istiyorum.
Parfüm dünyanın en güzel parfümü de olsa, herkeste olan kokuları kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum.
Bukadar şeyin üstünne, Bana farklı ama bulunabilecek bir parfüm önerebilirmisiniz
Seni tebrik ediyorum valla kocanı bu kaa düşündüğün için. Güzel seksi koku derken direkt bu adı taşıyan bir parfüm var 212 sexy:) Bende yok ama. Ben CK Euphoria intense erkek beğeniyorum, tous heaven erkek beğeniyorum, narcisso rodriquez erkek, diesel masculine plus beğeniyorum erkek kokusu deyince. Pi de güzel evet ama benim saydıklarım bence daha iyi.
Armani erkek kokuları daha başarılı bence ben armani code beğeniyorum yalnızca. İdole aklımda bulunsun yok o da şu anda. Tousa bak canım ya ihmal etme tous pırıltılı keyifli bi koku bence ama tous gold ve silver onun da son dönemde epeyce yeni kokusu çıktı.
bende ck beauty kullanıyorum.çok temiz saf bir koku ama dediğiniz gibi dışarıdan çok farkedilmiyor.Flowerbomb da aynı koku ailesine dahil çiçek çiçek kokuyor ondan da memnunum.Bunun dışında estee lauder pleasures kullanıyorum uzun yıllardır vazgeçilmezim.Çok masum bir koku ve farkediliyor.Sensuous da güzel ama bana pek çiçek gibi gelmedi biraz bayık ama kullanılabilir.Kalıcılık konusunda da estee lauder parfümlerini seviyorum.
Tüm bunların dışında geçen hafta aldığım bi parfüm var.Yeni çıkmış ve saf parfümmüş.Firma aynı zamanda gelinlik ürettiği için de ismi gelin parfümü olmuş ki yerinde de olmuş bence.İsmi Ellie saab.Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.İnanılmaz kalıcı,ağır değil,çiçek çiçek kokuyorsunuz.Biraz pahalı ama uzun süre kullanılabileceğini düşünüyorum çünkü sabah bir kere kullanmanız yeterli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?