- 12 Temmuz 2006
- 1.155
- 19
- 683
- 48
canım bnde sana parfüm danışmak istedim..şimdiye kdr bilindik birçok parfüm denedim şmdi yine arayış içine girdim..kullandıklarımdan bikaç örnek vermem gerekirse sexy graffiti,magnetism,lacoste pour femme,midnight fantasy,jadore,sheseido zen,ck europhia,be delicious,212 sexy,touch of pink,noa,promess,gucci flora aklıma gelenler..ama bunlardan sıkıldım..
25 yaşındayım sonbaharda yada kış için gündüz kullanılabilecek bi koku arıyorum..adını sordurtacak cinsten olsun istiyorum..
birde hiç sevmediklerimi yazayım canm.. avon perceive (çok ağır ya),escada in to the blue (erkek kokusu gibi gelior bana), eternty moment ,yohji yamamato, gloria , boss intense (keskin erkek kokusu gibi geliyor bana), armani she, burberry weekend , armani code.çok fresh yada çok agır sevmiyorum
tavsiyelerini bekliyorum canım..
Son dönemde benim adını sordurtan parfüm grubumda bi kaç isim var güzel parfümler denemişsin midnight, jadore, zen, euphoria cidden sonbahar kış için ideal kokular. Ben bu gruba son dönemde chole intense, chole edp, hypnose lancome ve de hypnose senses ekleyebilirim. Hem çiçeksi hem de kendine has. Chole biraz gül kokusu gibi ama gül kokusunu en iyi işleyen parfüm olmuş bence bir deneyin. Bir de son dönemde burberrynin yeni kokusu body'i beğendim. keyifli hafif vanilyalı gibi şık bir koku olmuş ona da bakın. Burberry kalıcılık konusunda da cidden başarılıdır.