• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

canım bnde sana parfüm danışmak istedim..şimdiye kdr bilindik birçok parfüm denedim şmdi yine arayış içine girdim..kullandıklarımdan bikaç örnek vermem gerekirse sexy graffiti,magnetism,lacoste pour femme,midnight fantasy,jadore,sheseido zen,ck europhia,be delicious,212 sexy,touch of pink,noa,promess,gucci flora aklıma gelenler..ama bunlardan sıkıldım..
25 yaşındayım sonbaharda yada kış için gündüz kullanılabilecek bi koku arıyorum..adını sordurtacak cinsten olsun istiyorum..
birde hiç sevmediklerimi yazayım canm.. avon perceive (çok ağır ya),escada in to the blue (erkek kokusu gibi gelior bana), eternty moment ,yohji yamamato, gloria , boss intense (keskin erkek kokusu gibi geliyor bana), armani she, burberry weekend , armani code.çok fresh yada çok agır sevmiyorum
tavsiyelerini bekliyorum canım..

Son dönemde benim adını sordurtan parfüm grubumda bi kaç isim var güzel parfümler denemişsin midnight, jadore, zen, euphoria cidden sonbahar kış için ideal kokular. Ben bu gruba son dönemde chole intense, chole edp, hypnose lancome ve de hypnose senses ekleyebilirim. Hem çiçeksi hem de kendine has. Chole biraz gül kokusu gibi ama gül kokusunu en iyi işleyen parfüm olmuş bence bir deneyin. Bir de son dönemde burberrynin yeni kokusu body'i beğendim. keyifli hafif vanilyalı gibi şık bir koku olmuş ona da bakın. Burberry kalıcılık konusunda da cidden başarılıdır.

Belirli sitelere evet ama en son agustos ayında yurtdışından getirttim.Yeni gelmedi diye bılıyorum bu yasak.Belirli sitelere olabilir mi ?Hatta buradaki online alısveris sıtelerinde 1-2 haftada gelen ürün elime 3 günde ulastı.İstiyorsanız sitenin adını özel mesajla gönderebilirim.Cidden çok daha ucuza alıyorum bazı ürünleri.

olur memnun olurum bilgilerimizi paylaşmakta fayda var:13:

of ben yine parfüm alamadım, chloe, versace-vanitas, Thierry Mugler-alien denedim beğenmedim, tous'un da 3 kokusunu denedim, biri pembe kapaklı onu beğenmedim iki tane de sarı kapaklı denedim, birisi hoşuma gitti ama tam da içime sinmedi, of valla çok sıkıldım:95:oyalanıp oyalanıp almadığım için bir gittiğim parfümeriye de bir daha gitmiyorum, artık gidecek yer kalmadı=)

Son dönemde benim adını sordurtan parfüm grubumda bi kaç isim var güzel parfümler denemişsin midnight, jadore, zen, euphoria cidden sonbahar kış için ideal kokular. Ben bu gruba son dönemde chole intense, chole edp, hypnose lancome ve de hypnose senses ekleyebilirim. Hem çiçeksi hem de kendine has. Chole biraz gül kokusu gibi ama gül kokusunu en iyi işleyen parfüm olmuş bence bir deneyin. Bir de son dönemde burberrynin yeni kokusu body'i beğendim. keyifli hafif vanilyalı gibi şık bir koku olmuş ona da bakın. Burberry kalıcılık konusunda da cidden başarılıdır.

tşk canm gül kokusunu pek sevmiyorum ama hypnose senses'a mutlaka bakıcam merk ediyorum..bunların yanı sıra
*pure poison
*eden
*davidoff echo
*diesel fuel for life
*escada sicily
*blvgari jasmin noir
*lancome poeme
*tom ford black orchid
hangilerini önerirsin?

of ben yine parfüm alamadım, chloe, versace-vanitas, Thierry Mugler-alien denedim beğenmedim, tous'un da 3 kokusunu denedim, biri pembe kapaklı onu beğenmedim iki tane de sarı kapaklı denedim, birisi hoşuma gitti ama tam da içime sinmedi, of valla çok sıkıldım:95:oyalanıp oyalanıp almadığım için bir gittiğim parfümeriye de bir daha gitmiyorum, artık gidecek yer kalmadı=)

Şimdiye kadar kullandıklarından söylersen ordan yola çıkarak birşeyler bulmaya çalışalım. Valla vanitas'ı chole'yi ve de tous gold'u ben beğeniyorum. Ama senin koku grubun ne acaba onu bilirsek belki işine yarayacak birşeyler önerebilirim.

tşk canm gül kokusunu pek sevmiyorum ama hypnose senses'a mutlaka bakıcam merk ediyorum..bunların yanı sıra
*pure poison
*eden
*davidoff echo
*diesel fuel for life
*escada sicily
*blvgari jasmin noir
*lancome poeme
*tom ford black orchid
hangilerini önerirsin?

Pure poison sabunumsu bir koku davidoff echo çook hafif, diesel güzel ama belki sürekli kullanımda sıkabilir, escada sicily konusunda fikrim yok, jasmin noir hoş kadınsı bir koku,, poeme çiçeksi, black orchid ağır kışlık herkesin tamam bu koku demeyeceği bir parfüm. Ben bunlardan ne seviyorum diesel'i, jasmin noir ve black orchid benim parfüm zevkime uyuyor ama özellikle black orchid hemen kokladım beğendim denilecek bir parfüm değil daha kışlık ve ağır. Bu arada eden de güzel çiçeksi kendine has. Klasik çiçek kokularına benzemiyor chacharel'in en başarılı parfümü bence.

Şimdiye kadar kullandıklarından söylersen ordan yola çıkarak birşeyler bulmaya çalışalım. Valla vanitas'ı chole'yi ve de tous gold'u ben beğeniyorum. Ama senin koku grubun ne acaba onu bilirsek belki işine yarayacak birşeyler önerebilirim.

Krdicim çok sağol, geneld çiçek seviyorum ben hafif baharatlı da olabilir, salı günü yine bir 10 parfüm denedim heralde, zaten o kadar çok deneyince insanın iyice kafası karışıyor, bugün yarın bakıcam yine bakalım karar verebilecek miyim=)

krdi öçüzü şu teline bak :22:
yada mesaneyi aç azını yüzünü kırcem :95:

bana bebe pudrasi kokan bi farfim adı ver , koceme de aqua de loewe bul :12:

krdi öçüzü şu teline bak :22:
yada mesaneyi aç azını yüzünü kırcem :95:

bana bebe pudrasi kokan bi farfim adı ver , koceme de aqua de loewe bul :12:

Chole love pudramsı hoş bi koku bir de bak burberry'nin son kokusu body bana pudramsı geldi. Kocan için elimden geleni ardıma koymiciyim. Ayrıca telefonum hep açık kızım ben çalışıyorum eskisi gibi şarjını marjını ihmal etmiyorum

Jean Paul Gaultier Classique X kullanan var mı? çok merak ediyorum..
ben burberry classic kullanıyorum..hafif bir parfüm arıyorum bulamıyorum:84:

bu siteye yeni üye oldum.özellikle koku aşığı biri olarak
açtığınız konuyu çok beğendim.gerçekten emek vererek
bilgilendiriyorsunuz insanları.konunun güncel olması da cabası,
hangi topic'i açsam 3-4 yıl geride kalmış kokulardan bahsediyorlar.
ben yeni ve güzel bir koku almak istiyorum.

Zevkimi açmam gerekirse;
şu anda CK BEAUTY kullanıyorum çok da seviyorum,ama dışarıdan çok fark edilmediğini düşünüyorum.
Zira henüz kimse adını sormadı,yakın arkadaşlarım da kokuyu çok alamadıklarını söylüyorlar.

Onlarca para verip denemeden hevesle aldığım PR LADY MİLLİON'ı soranlar oldu fakat
benim kişiliğime göre biraz sönük kaldı sanki, çok içime sinmedi.

BURBERRY LONDON da tam benlik bir kokudur.Dönüp dönüp kulanırım onu da.Şuan elimde mevcut.

DUPONT BLANC de yoğun bir çiçek kokusudur,çok severim ama öyle ayırt edici bir koku değil.

Avonda, TODAY diye bir parfüm vardı, bir de RARE PEARLS onlar da eskiden sevdiğim kokulardır,
ama artık avon kullanmıyorum çünkü kalıcı bulmuyorum.

Oriflame'de birinden koklayarak çok beğenip aldığım bir koku vardı AMBER ELİXİR, ona benzeyen
bir parfüm biliyormusunuz mesela. o tarz kokuları severim.

ben de gerçekten parfüm manyağı biriyim.ama malesef küçük
bir kentte yaşıyor olmamdan dolayı her kokuyu test etme şansım olmuyor.
Genelde beğenmediğim koku yoktur, bütün kokuların mutlaka haz alınacak
bir notası olduğunu düşünüyorum.Ancak çok hafif ve belirgin olmayan kokuları
tercih etmemeye çalışıyorum ama onları da çok beğeniyorum :1:
tercihlerim genelde çiçeksi ve yasemin barındıran kokular oluyor.ama hep aynı
notalarda dolaşmaktan da sıkılıyorum.yaseminlerim bi kenarda dursun da yanlarına
FARKLI, FEMİNEN, SEKSİ, BEN BURDAYIM DİYEN AMA AĞIR OLMAYAN,HERKESİN
ADINI SORACAĞI CİSTEN, KİŞİYE GÖRE GÜZEL VEYA KÖTÜ DEİL DE, RİSKSİZ,
HERKESE GÜZEL GELECEK kokular arıyorum.ama kesinlikle ortamda FARK EDİLİR cinsten olmalı.
Bir kez kullanıp bir daha kullanmayacağım bişey olsun istemiyorum. Bağımlısı olmak istiyorum.

Parfüm dünyanın en güzel parfümü de olsa, herkeste olan kokuları kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum.
Bukadar şeyin üstünne, Bana farklı ama bulunabilecek bir parfüm önerebilirmisiniz :54:

krdiiiii
eşimin doğumgünü yaklaşıyor.lancome hypnose nasıl?biraz kışlık ve biraz da seksi olsun bu sefer :17:
ya biliyor musun ben hala pi seviyorum yaa.bak gene aklım ona kayıyor:26:
viktorrolf flowerbomb mevcut bende şu an,idole bitmek üzere.idole fazla iddalı olmamasına rağmen sanırım bana yakıştı.bugün gene sordular tam temizlik kokusu
yalnız idole azaldı iyicene.
ben de bakınmaya başlayabilirim yavaş yavaş.
bu arada gurbaamm ne o anne olunca pudra falan mı kokmak istiyorsun
bu flowerbomb var ya onu senin başlığından etkilenip koklayıp hayran olmuştum ben
genelde iddalı kokulara gidiyordun noldu yaw:26:
ha bi de krdi şu tousa bakamadım hiç yakınlarda bakıcam belki de yarın bakarım cevahirde
eski biliyorum ama hiç duyulmamış ya ondan cazip geliyor bana:26:
bir de şöyle günlük olsun.böyle sıkınca seratonin salgılayayım:9:mutlu mutlu gezineyim:9:

Son düzenleme:
Jean Paul Gaultier Classique X kullanan var mı? çok merak ediyorum..
ben burberry classic kullanıyorum..hafif bir parfüm arıyorum bulamıyorum:84:

Klasik jean Paul parfümlerinden farklı olmuş x. Normalde jean paul kokuları baskın ve ağırdır. Ama x oldukça hafif bir parfüm olmuş. Koku güzel, kalıcılık konusunda çok başarılı değil ama fark etmez ben zaten parfümü yoğun kullanıyorum diyorsanız olur. Ben mesela koca koca parfüm şişelerini yanımda taşıyorum. Baskın koku olsa bile :31:

krdiiiii
eşimin doğumgünü yaklaşıyor.lancome hypnose nasıl?biraz kışlık ve biraz da seksi olsun bu sefer :17:
ya biliyor musun ben hala pi seviyorum yaa.bak gene aklım ona kayıyor:26:
viktorrolf flowerbomb mevcut bende şu an,idole bitmek üzere.idole fazla iddalı olmamasına rağmen sanırım bana yakıştı.bugün gene sordular tam temizlik kokusu
yalnız idole azaldı iyicene.
ben de bakınmaya başlayabilirim yavaş yavaş.
bu arada gurbaamm ne o anne olunca pudra falan mı kokmak istiyorsun
bu flowerbomb var ya onu senin başlığından etkilenip koklayıp hayran olmuştum ben
genelde iddalı kokulara gidiyordun noldu yaw:26:
ha bi de krdi şu tousa bakamadım hiç yakınlarda bakıcam belki de yarın bakarım cevahirde
eski biliyorum ama hiç duyulmamış ya ondan cazip geliyor bana:26:
bir de şöyle günlük olsun.böyle sıkınca seratonin salgılayayım:9:mutlu mutlu gezineyim:9:

Seni tebrik ediyorum valla kocanı bu kaa düşündüğün için. Güzel seksi koku derken direkt bu adı taşıyan bir parfüm var 212 sexy:) Bende yok ama. Ben CK Euphoria intense erkek beğeniyorum, tous heaven erkek beğeniyorum, narcisso rodriquez erkek, diesel masculine plus beğeniyorum erkek kokusu deyince. Pi de güzel evet ama benim saydıklarım bence daha iyi.
Armani erkek kokuları daha başarılı bence ben armani code beğeniyorum yalnızca. İdole aklımda bulunsun yok o da şu anda. Tousa bak canım ya ihmal etme tous pırıltılı keyifli bi koku bence ama tous gold ve silver onun da son dönemde epeyce yeni kokusu çıktı.

bu siteye yeni üye oldum.özellikle koku aşığı biri olarak
açtığınız konuyu çok beğendim.gerçekten emek vererek
bilgilendiriyorsunuz insanları.konunun güncel olması da cabası,
hangi topic'i açsam 3-4 yıl geride kalmış kokulardan bahsediyorlar.
ben yeni ve güzel bir koku almak istiyorum.

Zevkimi açmam gerekirse;
şu anda CK BEAUTY kullanıyorum çok da seviyorum,ama dışarıdan çok fark edilmediğini düşünüyorum.
Zira henüz kimse adını sormadı,yakın arkadaşlarım da kokuyu çok alamadıklarını söylüyorlar.

Onlarca para verip denemeden hevesle aldığım PR LADY MİLLİON'ı soranlar oldu fakat
benim kişiliğime göre biraz sönük kaldı sanki, çok içime sinmedi.

BURBERRY LONDON da tam benlik bir kokudur.Dönüp dönüp kulanırım onu da.Şuan elimde mevcut.

DUPONT BLANC de yoğun bir çiçek kokusudur,çok severim ama öyle ayırt edici bir koku değil.

Avonda, TODAY diye bir parfüm vardı, bir de RARE PEARLS onlar da eskiden sevdiğim kokulardır,
ama artık avon kullanmıyorum çünkü kalıcı bulmuyorum.

Oriflame'de birinden koklayarak çok beğenip aldığım bir koku vardı AMBER ELİXİR, ona benzeyen
bir parfüm biliyormusunuz mesela. o tarz kokuları severim.

ben de gerçekten parfüm manyağı biriyim.ama malesef küçük
bir kentte yaşıyor olmamdan dolayı her kokuyu test etme şansım olmuyor.
Genelde beğenmediğim koku yoktur, bütün kokuların mutlaka haz alınacak
bir notası olduğunu düşünüyorum.Ancak çok hafif ve belirgin olmayan kokuları
tercih etmemeye çalışıyorum ama onları da çok beğeniyorum :1:
tercihlerim genelde çiçeksi ve yasemin barındıran kokular oluyor.ama hep aynı
notalarda dolaşmaktan da sıkılıyorum.yaseminlerim bi kenarda dursun da yanlarına
FARKLI, FEMİNEN, SEKSİ, BEN BURDAYIM DİYEN AMA AĞIR OLMAYAN,HERKESİN
ADINI SORACAĞI CİSTEN, KİŞİYE GÖRE GÜZEL VEYA KÖTÜ DEİL DE, RİSKSİZ,
HERKESE GÜZEL GELECEK kokular arıyorum.ama kesinlikle ortamda FARK EDİLİR cinsten olmalı.
Bir kez kullanıp bir daha kullanmayacağım bişey olsun istemiyorum. Bağımlısı olmak istiyorum.

Parfüm dünyanın en güzel parfümü de olsa, herkeste olan kokuları kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum.
Bukadar şeyin üstünne, Bana farklı ama bulunabilecek bir parfüm önerebilirmisiniz :54:

Ben bu forumda en çok neyi seviyorum biliyor musunuz sizin gibi parfüm tutkunlarını zaten o yüzden biz buradayız parfüm müptelaları ile beraber siz de hoş geldiniz. Siz aslında hafif kokuları seviyorsunuz ama baskın da olsun anladığım kadarı ile.
CK Beauty güzel ama dışardan fark edilecek kadar buram buram kokmuyor. Lady million ile ben 212 vip'i birbirine benzetiyorum. Dupont kokuları güzeldir blance ve essence ben de kullanırım zaman zaman kalıcılığı çok başarılı. Burberry London zaten tutkunlarının vazgeçmediği bir koku.

Ben baskın ama baymayan, kalıcılık kokunusunda da başarılı kokular olarak size ilk aklıma gelen narcisso rodriquez essence. Denediniz mi bilmiyorum temiz ferah hoş bir koku. çok çok kullansanız da bağırmıyor tende. Lancome hypnose senses olabilir , gucci guilty, chole love olabilir. Bunlar kalıcılık konusunda tenden tene değişiyor. Herkese şiddetle önerdiğim tous gold var benim çiçek ve cidden pırıltılı bir koku onun da fazlası baymıyor kalıcılığı da başarılı oldukça.
Küçük yerdeyim demişsiniz viktor rolf deneme şansınız olmayabilir o da iyi bi çiçek kokusudur ve kalıcıdır oldukça. Estee lauder sensious öneririm yine bu guruptan. Este'nin en başarılı parfümü olmuş bence kalıcılığı çok iyi. Dior jadore güzeldir ama dior kokularını seviyorsanız tabi. Addict yeni bir koku çıkardı biliyor musunuz bilmiyorum addict to life o da başarılı ferah bir çiçek kokusu olmuş.
Dolce gabbana The one da bir Sezen Aksu parfümü olarak başarılıdır bence koku kalitesi olarak. Sabah sabah hemen aklıma gelenler bunlar ama yine konuşuruz tabi:34:

bende ck beauty kullanıyorum.çok temiz saf bir koku ama dediğiniz gibi dışarıdan çok farkedilmiyor.Flowerbomb da aynı koku ailesine dahil çiçek çiçek kokuyor ondan da memnunum.Bunun dışında estee lauder pleasures kullanıyorum uzun yıllardır vazgeçilmezim.Çok masum bir koku ve farkediliyor.Sensuous da güzel ama bana pek çiçek gibi gelmedi biraz bayık ama kullanılabilir.Kalıcılık konusunda da estee lauder parfümlerini seviyorum.
Tüm bunların dışında geçen hafta aldığım bi parfüm var.Yeni çıkmış ve saf parfümmüş.Firma aynı zamanda gelinlik ürettiği için de ismi gelin parfümü olmuş ki yerinde de olmuş bence.İsmi Ellie saab.Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.İnanılmaz kalıcı,ağır değil,çiçek çiçek kokuyorsunuz.:16:Biraz pahalı ama uzun süre kullanılabileceğini düşünüyorum çünkü sabah bir kere kullanmanız yeterli oluyor.

merhaba krdi
ben de siteye yeni üye oldum.ve bu bölümü okuyunca bayıldım.bir boğa bayanı olarak bayılıyorum parfümlere,nefis kokmaya.ne zaman bir avmye gitsem bir parfümeriye gidip koku deniyorum mutlaka.koku zevkimi biliyorum ancak ruhumu tamamlayan bir koku bulamadım sanırım henüz.ağır çiçek kokularını,çok baharatlı ve şekerli parfümleri çok fazla sevmiyorum sanırım.
şu ana kadar en fazla beğendiğim koku dior addict, bitmesin diye çok kullanmıyorum:52: burberry londonu da beğeniyorum.boss intense i çok severek kullandım ama üretimden kalkmış sanırım.geçenlerde internette indirimden aldığım bulgari rose essentielle ı açıkçası çok beğenmedim,eşim sevdi ama bana çok hitap etmedi sanki.temizlik kokan,kadifemsi,yumuşak kokulardan da hoşlanırım.hem kalıcı hem de insanın gırtlağını yakmayacak,burnunun direğini kırmayacak bir koku istiyorum.bana önerebileceğiniz tarif ettiğim gibi bir koku var mı açık buğday tenliyim ve kumralım,yardımcı olabilir misiniz?

Seni tebrik ediyorum valla kocanı bu kaa düşündüğün için. Güzel seksi koku derken direkt bu adı taşıyan bir parfüm var 212 sexy:) Bende yok ama. Ben CK Euphoria intense erkek beğeniyorum, tous heaven erkek beğeniyorum, narcisso rodriquez erkek, diesel masculine plus beğeniyorum erkek kokusu deyince. Pi de güzel evet ama benim saydıklarım bence daha iyi.
Armani erkek kokuları daha başarılı bence ben armani code beğeniyorum yalnızca. İdole aklımda bulunsun yok o da şu anda. Tousa bak canım ya ihmal etme tous pırıltılı keyifli bi koku bence ama tous gold ve silver onun da son dönemde epeyce yeni kokusu çıktı.

çok düşünceliyimdir huyum korusun:27:
krdim 212 nin sekisli olanını şu an eniştem kullanıyor.ablamla kocalarımız aynı kokmasın yaw:1:piki bulgari aqvaya ni dersin krdim?
bu ck Euphoria bi aralar kullanmıştı bak ama bana hafif geldi o yaa.diğerlerine de bakayım bi
elinde ne var şimdi ? olanları say hele bana erkek kokusu olarak .bi de bana tous ayarlarsın dimi?:16::17:
ben şu tousa bakıcam bakıcam da sıra gelmedi bir türlü
eğer beğenirsem senden alma şansım var mı?
ha bi de şu estenin kokusu vardı hani sansious inşallah doğru yazdım
yaa o da bak kaldı aklımda benim ,çok güzeldi gerçekten.estee lauder pleasures da güzeldi .çok masum çok ferah ,bilindik evet ama akılda kalıcı aynı zamanda
doğumgünü eşimin aralıkda.o zamana ayarlarız birşeyler seninle dimi krdi can:38:

Son düzenleme:
bende ck beauty kullanıyorum.çok temiz saf bir koku ama dediğiniz gibi dışarıdan çok farkedilmiyor.Flowerbomb da aynı koku ailesine dahil çiçek çiçek kokuyor ondan da memnunum.Bunun dışında estee lauder pleasures kullanıyorum uzun yıllardır vazgeçilmezim.Çok masum bir koku ve farkediliyor.Sensuous da güzel ama bana pek çiçek gibi gelmedi biraz bayık ama kullanılabilir.Kalıcılık konusunda da estee lauder parfümlerini seviyorum.
Tüm bunların dışında geçen hafta aldığım bi parfüm var.Yeni çıkmış ve saf parfümmüş.Firma aynı zamanda gelinlik ürettiği için de ismi gelin parfümü olmuş ki yerinde de olmuş bence.İsmi Ellie saab.Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.İnanılmaz kalıcı,ağır değil,çiçek çiçek kokuyorsunuz.:16:Biraz pahalı ama uzun süre kullanılabileceğini düşünüyorum çünkü sabah bir kere kullanmanız yeterli oluyor.

Bu parfümü ben de beğendim ve şiddetle araştırıyorum. Parfümdeki tatmin çok önemli ben de günde bir kez kullandığımda bana yeten parfümü daha başarılı bulurum. Gün içinde tazelediğinizde hem tende ağırlaşıyor hem de parfüm tenle bütünleşmiyor dışardan bir yerden kokuyor o nedenle bence de günde bir kez kullanıma uygun ve tene yakışan parfüm ideal parfümdür.

Back