How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Krdi'nin parfüm dünyası

Parfümün en güçlü konsantre hali Chanel Chance de bir araya geliyor. Çiçeksi notalar tatlı baharatlı notalarla birleşerek lezzetli ve seksi yaramazlığa işaret ediyor. Mutluluğa ve şansa inana pozitif kadınların kokusu. Yumuşalığın gerçek bir patlaması bir lezzet dalgası gibi... Turunçgillerle, sümbül, pembe meyve taneleri, susam, yasemin, beyaz çiçekler ve amber kokularının kaynaşmasıyla bütünleşen pembe bir parfüm. Taze çiçek notaları ile saran parfüm, modern kadınlar için sonsuz bir zevk yaratıyor.

Yaz Chanel'siz geçmez. Yani benim için öyle:12:

biraz ekşi biraz tatlı biraz sinsi farklı ve de yaza özel bu yorumu deneyin arkadaşlar:34:
$Chanel-LAYOUT.jpg

Magnifique modern ve ışıltlı bir Parisde dışa dönük, tutkulu bir aşk hikayesini anlatıyor. Modern ve zarif dişiliği olan, cesur ve ışıltılı bir kadının hikayesi. Tutkulu, gösterişli, çevresine sürekli enerji yayan, tutkusunu çevresine yansıtan bir kadın. Magnifique Eau de Parfum Baharatlı, Çiçeksi ve Odunsu aromalar üzerine kurulu, cesur ve gösterişli bir parfümdür. Üst notasnda, safran, kalp notasında, bulgar gülü, mayıs gülü, zambak ve yasemin, alt notasında, vetiver, sandalwood, nagarmota bulunmaktadır.

Ben yapı olarak adında hipnotize edici, büyüleyici, cezbedici... ifadeler geçen parfümlere ayrı bi hayranım. Bir kere benden +1 alarak başlar. Lancome Magnefique de bu ifadeleri taşıyan parfümler gibi kokladığınızda nedir bu deyip düşüneceğiniz biraz başdöndürücü biraz farklı ve cidden kendine has bir parfüm. Benim gibi bu ifadeleri sevenler mutlaka gidip denesinler ve yorumlarını paylaşsınlar:34: $images.jpg

Lüks ve şehvet uyandırıcı bir koku olan Tom Ford Black Orchid; zengin, koyu ahenkleri ve siyah orkideler ile baharattan meydana gelen cazibeli iksiriyle, hem modern hem de ebedi bir koku.
Hakim ton; taze Bergamot ve nefis Siyah Kuşüzümü ile karıştırılmış, kokunun çarpıcı özü ise; koyu, baştan çıkarıcı Çiçek Kokuları ve zengin Mevye Kokularının Ahenkleri ile harmanlanmış, ısmarlama Tom Ford Black Orchid ile ortaya çıkıyor. Bu öz, baş döndürücü Lotus Ağacı ile derinleştirilmiş..

Tamam kabul ediyorum mevsimi değil. Ama muhteşem yorum. Herhangi bir parfümle tatmin olmayanlara, edp'nin ötesini sevenlere ve siyah koku isteyenlere tasarlamış Tom Ford bunu... Yoğun kokuları sevenler mutlaka denesinler $VV-T0040001_b.jpg

tous gold'u denemek istiyorum bir an önce:69:

Denee artık hep sepetinde olacak emin ol. :34:

ayy inşallah şimdi daha çok heyecan yaptım..
dolce gabbana rose the one parfümünü denedin mi
o da hoş bir koku..:39:

benim parfüm çılgınlığım geçen yıldan başladı:27:

geçen yıldan bu yana aldığım kokular

lancome miracle so magic
lancome tresor in love(pek sevmedim bunu)
lancome hypnose(hiç sevmedim:))
gucci rush2
dolce gabbana rose the one
DKNY Pure
chanel eau de tendre
chanel change
elizabeth arden 5th avenu
tommy hilfiger loud
lalique amethyst
lalique encre noire
şimdilik aklıma bunlar geldi

böyle başladı parfüm maceramm vee devam ediyor artık daha farkedilir
baskın kokular istiyorum:69:

Son düzenleme:
ve bizim ailemizde hiç böyle parfüm meraklısı yoktur
kime çektim aceba:27:
ama ben çok mutluyum parfümlerimle:69:

Çok hoşsun HeraR12... Ben de tektim ama çook kişiyi getirdim peşimden ailede:4:

Şimdi bak zamanla koku duyuların da çok değişecek sevmedim dediğin kokuları bir yıl sonra dene mesela mutlaka farklı gelecek sana...
Ama sen de artık baskın koku severler grubuna geçmişsin artık iflah olmayı bekleme :60:

Çok hoşsun HeraR12... Ben de tektim ama çook kişiyi getirdim peşimden ailede:4:

Şimdi bak zamanla koku duyuların da çok değişecek sevmedim dediğin kokuları bir yıl sonra dene mesela mutlaka farklı gelecek sana...
Ama sen de artık baskın koku severler grubuna geçmişsin artık iflah olmayı bekleme :60:

hep sorarlar ama ne kullandın çok güzel kokuyor diye:52:
önceden hafif kokuları severdim şimdi hafif kokular basit geliyor:27:
yok yok iflah olmam ben:23:
birde bende şu var bir kullandığım parfümü tekrar kullanmıyorum
yani 1 parfümden 2 tane aldığım yoktur :1:
bir yandanda artık tek parfüm kullanmak istiyorum :27:

Tous u kullanmadıysan şiddetle tavsiye ederin. Benim gibi parfüm alıp kullanma özürlüsünde bile dibini görebilen ender parfümlerden dir..
tamamdır o zaman bu parfümü test eder etmez alıcam demekki....:23:
çünkü bende çoğu parfümü bitiremeyip ablama yengeme yeğenlerime veren biriyim:31:

bugün moschino chip and chic denedeim çok güzel ya beğendim baya. isminden dolayı denemiyordum çirkin adı var diye:1: aldım bi tane(açık ama)
snra ralph lauren romance denedim aynı solo peçete kağıdı gibi kokuyor.. güzel farkedilir ama kadınsı değil
provacetive denedim o da vani,lya kokusu açıkcası eşim hiç beğenmez vanilya kokusunu,
coolwater denedim aynı erkek parfümü gibi hiç de ferah değil iiki almamışım dedim..
light blue aldım bakalım ama açığını.. şimdi açık alıyorum ki orjinallerini ancak beğenirsem alacağım belli süre kullandıktan snra..
chancei ben kullandım aynı mademoiselleye benziyo ama daha az ekşisi..

denemelisin kesinlikle :) yeni aldım ama çok sevdim :) ve herkes şimdiden kokumu sormaya ve iltifatlara başladılar:)

işte onu söylüyorum ben de arkasında büyük bir isim yok ya chanel, dior, guerlain v.s gibi... Çoğu zaman es geçiliyor bi çok insan dönüp bakmıyor bile oysa bence bir tasarım harikası muhteşem ötesi benim ilk onum her daim :32:

kız krdi sen en çok hang,i parfümü beğeniyorsun. dürrüst ol ama heee. bi de bi sürü parfüm sayma en fazla 3 hakkın var:1:

kız krdi sen en çok hang,i parfümü beğeniyorsun. dürrüst ol ama heee. bi de bi sürü parfüm sayma en fazla 3 hakkın var:1:

Ben kokuların Mehmet Ali Erbiliyim :52:
İnan güzel kokuları seviyorum hepsini

Marka olarak söyleyeyim ilk 5'imi söyleyeyim nolur

1- Dior
2 chanel
3 guerlain
4 tous
5 lolita, tom ford, carolina herrera, gucci, givenchy....öyle gider:12:

Ben kokuların Mehmet Ali Erbiliyim :52:
İnan güzel kokuları seviyorum hepsini

Marka olarak söyleyeyim ilk 5'imi söyleyeyim nolur

1- Dior
2 chanel
3 guerlain
4 tous
5 lolita, tom ford, carolina herrera, gucci, givenchy....öyle gider:12:

ya bana ne ya ben asıl sevdiklerini istiyorum böyle marka olaraktan değil yanııııııııııı
alt isimlerini bekliyorum canım:23:

dior addict- hypnotic poison
chanel chance ve versiyonları
guerlain insolance serisi ve magıc
tous gold ve silver

en kısa bu kadar yazabildim valla ama bence insan kendini sınırlamamalı ya hu bu kadar üretim varken koca bi sektör bize çalışırken niye üç di mi:12:

Back