- Konu Sahibi kahvekolik
-
kopyacı karı kocanın 2008 puanlarını gördünüz mü kafayı yicem resmen, adam 49 kadın 36 almış
36 ya 36 nedir totondan sallasan yaparsın, bu mu şimdi çıkmış 120 net yapmış o kadar mı kolaymış sınav külahımıza anlatsınlar onu allah bin belalarını versin acılar içinde kıvransın pislikler bu kadar insanın hakkını yiyen herkes
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:Kusura bakmayın da neden hemen her şeyi bu tarikatçılara falan atarlar anlamıyorum,
Benim ablam da Fem dersanelerinde çalışıyor ve 56 aldı sınavdan,heralde haberi olsaydı
120 yapardı ya da bana da yollardı ben de 120 eğitim yapardım,
Tamam belki doğru da olabilir ama bazı art niyetli insanlar sırf başarılı öğrenciler çıkarıyo
diye çamur atmaya da çalışıyolar,
Yanlış anlaşılmasın sizi kasdettiğim falan yok,haberi yapanlara diyorum,
Doğru da olabilir bilemiyorum ama bence o iki karı koca araştırılmalı,hani şu hatalı soruları
dahi doğru yapabilen 120 eğitim yapan üstün zekalı karı-koca...lmaz:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
sana sonuna kadar katılıyorum ..
sanki herşeyi tarikatçılar yapıyor da diğerleri tertemiz dürüst insan oluyor ...
nurcu dedikleri insanların içerisinde bunu yapan varsaki yaptığına inanmıyorum bu o kişiyi bağlar o zümreyi değil ...
hepsini töhmet altında bırakmak hoş değil ...
ki ben nurcu olmayan insanlarla çalışıyrm ama yedikleri naneleri anlatsam aklınız şaşar ..
ve kendilerine de sosyal demokrat diyorlar ...
konuyu hemen saptırmaya çamur atmaya insanların günahlarını almaya ne kadar da meyilliyiz yaa hayret ediyorum doğrusu ...
ki ben nurcu filan değilim ama türk okullarının da bu ülkeye verdiği hizmeti hiçbir sosyal demokrat okulu vermedi maaalesef onun da altını çizeyim..
şuanda dünyada türkiye biliniyorsa tek sebebi türk okullarıdır..
konuyu dağıtmayayım diyorum ama böyle konu dışı yorumlar gelince kendimi tutamıyorum kötükedihüso
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
sana sonuna kadar katılıyorum ..
sanki herşeyi tarikatçılar yapıyor da diğerleri tertemiz dürüst insan oluyor ...
nurcu dedikleri insanların içerisinde bunu yapan varsaki yaptığına inanmıyorum bu o kişiyi bağlar o zümreyi değil ...
hepsini töhmet altında bırakmak hoş değil ...
ki ben nurcu olmayan insanlarla çalışıyrm ama yedikleri naneleri anlatsam aklınız şaşar ..
ve kendilerine de sosyal demokrat diyorlar ...
konuyu hemen saptırmaya çamur atmaya insanların günahlarını almaya ne kadar da meyilliyiz yaa hayret ediyorum doğrusu ...
ki ben nurcu filan değilim ama türk okullarının da bu ülkeye verdiği hizmeti hiçbir sosyal demokrat okulu vermedi maaalesef onun da altını çizeyim..
şuanda dünyada türkiye biliniyorsa tek sebebi türk okullarıdır..
konuyu dağıtmayayım diyorum ama böyle konu dışı yorumlar gelince kendimi tutamıyorum kötükedihüso
evet biliyorum canım aslında bende aynı şeyi düşünüp hayatımda beddua etmeyen bi insanım ama 36 puanı görünce çok sinirlerim bozuldu, bunların cezasız kalmasını istemiyorum artıkCanım bela okuma istersen,belanın edene geri döndüğünü öğrendim de ondan beri
ALLAH belanı versin demiyom kimseye a.s.,o tip insanlar yüzünden kendimize
etmeyelim,ALLAH cezanlarını versin diyorum ben artık...yerimseniben
Daha doğru hem bu,cezalarını elbet bulacaklar...
evet biliyorum canım aslında bende aynı şeyi düşünüp hayatımda beddua etmeyen bi insanım ama 36 puanı görünce çok sinirlerim bozuldu, bunların cezasız kalmasını istemiyorum artık
arkadaşım sende bir kişinin yaptığını bütün zümreye genelleme diyorsun sonra ben kimleri biliyorum neler yapıyolar kendilerine sosyal demokrat diyolar diyosun sen neden genelleme yapıyosun ki, ben çok okul biliyorum sosyal demokrat ve ülkeye çok şey katan sen bilmiyosun diye bu olmadığı anlamına gelmez gelip burda siyaset yapmanın alemi yok beğenmediysen kötü içerik butoununa basarsın olur biter
arkadaşlar ben ve eşim atanmış öğretmenleriz hemde hakkıyla yüksek puanlar alarak ama inanın yerimde duramıyorum haksızlığa dayanamıyorum benimde yakından tanıdığım bi arkadaş var adam cemaatten mayısta askerden geldi dersle alakası yok şimdiye kadar 50 nin üstünde puanı yok 4 yıldır 5.yılda 116 eğ. yapıyo varmı böylebişe yokya şuan puanı iy oplanlar dahi en az 5-6 puan daha fazla aklavcaklardı ama şuan istedikleri yerlere bile girmeleri çok zor olanlar olacak yaz ya bizim zamanımızda 95 alan türkiye 15. si iken şimdi aynı punı alan 1000. sıralarda varmı böyle bişey daha neyi tarştıryolar düpe düz büyük bi sıkandal ve sistemli yapılmış bişey cemaatin hepsini demi,yom ama önemli saydıkları kendilerne yük olmaya başlayıp ve aynı zamanda kaybetmek istemdikleri kişiler bunlar hepsine tabiki ulaştırmazlar sağlam bildikleri onları açığa çıkarmayacak kişileri bu yolda onlar nedese onu yapacak kişileri hatta çok temiz olupta bu işi yapabilecek seviyeyye gelenlere verrdiler yani artık anlayın durmayın hakkınızı arayın fırsat vermeyin bu uatnamaz hak yiyicilere
kızlar lütfen konumu cemaat muhabbetine çevirmeyin.
kopya ile itham edilenlerin TC kimlik noları, resimleri ve ne oldukları heryerde geziyor.
cemaat karşıtı değilim, içlerinde bulundum!
malesef ki kopya çekenler cemaatten.
lütfen cemaatle ilgili başka bir yorum yazmayın konum kapansın istemiyorum.
kızlar kpss köşke gitmiş sonunda haberleri izledinizmi Abdullah Gül inceleyecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?