- Konu Sahibi kahvekolik
-
zaten sınav iptal edilmesini gerektiren bişey yok ki iptal edilmesin de zaten tekrar mı giricez sınava. sadece puan hesaplamasında bi oyun yada yanlışlık var onun düzeltilmesi lazım.
azul bence isim yazmazsan hiç dikkate alınmaz zaten dikkate almamak için her bahaneyi arıyorlar ben aksine her bilgiyi vermeye dikkat ettim ki bi bahane bulamasınlar
ahh nolucak bu görev bekleyenlerin hali abim zavallıda arkadaşları da çok şaşkın şu kadar net yaptım nerde diye soruyolar hiiç kolay değil üniversiteyi hemen bitirip o taze bilgilerle kpss ye giren arkadaşlar hemen görev alabiliyo ama puanı yüksekde olsa artık işin şansa kalmış rabbim yar ve yardımıcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun...
Cnn Turk'te üzerinde duruldu ama yeterli değilki. Malum sitede okudum kanal d'yi aramışlar kpss der demez suratına kapamışlar. Haklısın Uğur Dündar'a ulaşılsa daha çok ses duyulur.
ay şimdi düşüp bayılacam yaa :bbo: para yatırmamıza gerek yokmuş bunu öğrendik. bilgi edinme hakkı 2002 de çıktı, o zaman 2002 den önce ne sorular yayınlanıyordu ne cevaplar. şimdi yayınlanıyorda ne oluyor. ne diyeyim ben... azulcum memurlardan mı bu?
bi video buldum akıllara zarar, nimet çubukçunun mimiklerine lütfen dikkat!
Dailymotion - Öğretmenlik branş sıralaması - Haber Kanalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?