- Konu Sahibi kahvekolik
-
azulcum abbas güçlünün sitesindeki imza kampanyasını bulamadım, nerde?
ok canım imzaladım akşam.
kahvekolik çok sağol,bende dilekçe vericem burda yazdıkların çok işime yaradı. moralim çok bozuldu yok sınav kolaydı bilmem ne diyenler var ama ben çalışmadan bundan daha yüksek puan aldım, bir sene çalışıp daha geri mi gittim yani ve birçok arkadaşım da öyle. bu oyunlrı hep oynuyorlar ama bu seneki çok başka artık bu haksızlıklarda susmamak lazım
abbas güçlü sureklı meşgul,,hata verıyor
ınsallah sesimizi duyarlar
facebookta da paylastıııım .kpss ıptal olsa keske aklinialirimsmile
rica ederim canım. memurlar.nette bi ton isyan var, başlık var. bende burada faydalı olurum diye düşündüm. emekler konusunda, ben bide dersaneye gittim, kendimi heba ettim :1no2:
başlığı şimdi farkettim,bende sizler gibi kpss mağduruyum arkadaşlar :umursamaz: ve ben de dersaneye gittim,sizler gibi bir sürü emek verdim,kaldı ki denemelerim çok iyiydi.abbas güçlünün sitesine girdim ve imzaladım şuan.umarım faydası olur:Saruboceq:
sağol canım, inşallah bi kibrit çakabilmişizdir, belki büyür yangın olur değil mi?
iyi yapmışsın canım, memurlar neti bende gördüm evet, tamam her sene oluyodu memnun olmayan ama bu sene farklı yani hak yemek ayrı bişeyrica ederim canım. memurlar.nette bi ton isyan var, başlık var. bende burada faydalı olurum diye düşündüm. emekler konusunda, ben bide dersaneye gittim, kendimi heba ettim :1no2:
evet 5 tl den bahsetmiyor, sen dilekçe gönderdin mi gerekti mi para dekont falan ben yarın göndericem dilekçeyi de öyle bişey istemiyosa boşuna yatırmayalım
bugün yollayacaktım ama çıkamadım dışarı.evet 5 tl den bahsetmiyor, sen dilekçe gönderdin mi gerekti mi para dekont falan ben yarın göndericem dilekçeyi de öyle bişey istemiyosa boşuna yatırmayalım
azul yanlışın olmasın canım, sadece mahkeme için kağıdımızı gösteriyorlar diye biliyorum fisfisfis
ne yaptın yolladın mı?
Ya birkaç gün önce okumuştum,öyle aklımda kaldı bilmiyorum ki acaba sadace dava açınca mı oluyo?
Ama dava açınca niye 5 TL istesinlerki,zaten mahkeme mecbur sınav kağıdını ister yani öyle değil mi?
Bu gün göndercektim ben de gönderemedim,hazır dilekçem ama yollayamadım,yarına kaldı artık...
Aynen ben de dilekçemi hazırladım ama bugün çıkamadım yarın mutlaka göndericem bide şu para meselesi takıldı kafama yatırılacak mı yatırılmıcak mı diye ama tek dilekçe olunca yatırmıcaz heralde dediğiniz gibi
Azul ben de aynı şekilde maksat çok itiraz olsun tekrar hesaplansın umuduyla göndericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?