• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSSciler için çok önemli...

ben eğitimden program geliştirme ve gelişimi bitirdim şimdi strateji yöntem teknik ve öğrenme çalışıyorum
tarihten nerde oldugmu bilmiyorum her gun yeniden başlıyorum farklı bi yerden çünkü çok zorlanıyorum :(
matematik de hiç yapamıyorum bıraktım :)

eğitimden gelişim ve öğrenme bide ölçme değerlendirmeyi bitirdim tarihin çoğunu bitirdim sayılır matemetikte pek bi sorunum yok sadece takıldığım konulara bakıyorm coğrafya daha başlamadım eğitimde pegem akademiyi tavsiye ederim soru bankası olarakta yeni bakış soruları çok kaliteli

caım yaş sınırı kalktı bende 32 yaşındayım hala devlet sektörüe girmek istiyorum sınava giricem gelecek senede
:sm_cool:

yaş sınırı kalktı mı? ben böyle bir şey duymadım..
kurumlar hep özal şartlarında belirtiyor..
"30 yaşından gün almamış olmak" diye..
belki sınır koymayanlar vardır ama genelde bu şartı arıyorlar..

tarihi,coğrafyayı bitirdim anaysa bitmek üzere eğütümde gelişimi bitirdim öğrenmenin yarısındayım offf off mat çalışmayacağım türkçede zaten yapıyorum anaysada zor değil asıl önemli olan bol bol soru çözmek...

sen albeni yle kurtar.. kazanayım diye okunmuş sular geldi şimdiden, pirinç te var.. bende oturup bunlarlan pilav yapayım diye düşünüyom...
delikafaduldendelikafadulden

çalışmalara 26 sı na kadar devam etmeyi düşünüyorum.. tabi elimde çözecek soru kalırsa..:lepi:

bu sene hiiiiiiiiiiç calısamadım oglum var 5 aylık gecen sene 2 puandan kaybettim bakalım nolcak bu sene aklımda bişiyler var gerci ama görcez future senin bölüm ne

sen albeni yle kurtar.. kazanayım diye okunmuş sular geldi şimdiden, pirinç te var.. bende oturup bunlarlan pilav yapayım diye düşünüyom...
delikafaduldendelikafadulden

çalışmalara 26 sı na kadar devam etmeyi düşünüyorum.. tabi elimde çözecek soru kalırsa..:lepi:

2 gün kala bırakmanı öneririm kafa dinlensin biraz hem deneme gibi girmiyosun ozaman psikolojikman sınavın ciddiyetini daha iyi algılıyosun gözlerde dinlensin yaa bu ara beni sürekli uyku tutuyo sıcaktan heralde pek istediğim gibi olmuyo bu ara çalışmalarrr..

offffffffffff şu anayasa beni sinir ediyoooooo

çok zevkli bi konu ama ezber yapmak bayıyo belli bi süreden sonrakaydirigubbakcemile

bakalım neler olacak????sınavdan sonra tartışırız kızlar soruları

ne işimize yarıyacaksa:1shok::1shok:

pembe inş sınavın güzel sonuçlarını tartışırız hepimiz ayy kesin atanıyorum falan deriz :1rolleyes:

ben de inkılap değil de daha çok şu ilk kısım tarih sorularına deli oluyorum yine yanlış çıkıyo yaa öyle soruyolarkii

dün gece rüyamda sınava girdim sınavdan çıktım ayy ne bunaltıcıydı eğitim sınavına gidicem tekrar evde eğitim kitaplarımı arıyorum yanımda götürüp sınav aralığında bakıcam ama bulamıyorum birr türlü yanlış kitaplar geçiyo hep elime zaman da geçiyo yarım saat kaldı yetişemicem diye korkuyorum bu sefer sınav 4 buçukta diyolar ozaman rahatlıyorum aramaya devam bir çanta dolusu kitapla sınava gidiyorum mafoldumben

bu sene hiiiiiiiiiiç calısamadım oglum var 5 aylık gecen sene 2 puandan kaybettim bakalım nolcak bu sene aklımda bişiyler var gerci ama görcez future senin bölüm ne

beden eğitimi öğretmenlik... zaten o yüzden bu kadar kasıyorum kendimi..

2 gün kala bırakmanı öneririm kafa dinlensin biraz hem deneme gibi girmiyosun ozaman psikolojikman sınavın ciddiyetini daha iyi algılıyosun gözlerde dinlensin yaa bu ara beni sürekli uyku tutuyo sıcaktan heralde pek istediğim gibi olmuyo bu ara çalışmalarrr..

aslında bırakmak en mantıklısı dediğin gibi ama bölüm malum o yüzden bırakmayayım diyorum.. uyku bana da basıyor hatta ara ara uykuya geçiş yaptığımda oluyor.. tek çözümü soğuk suyla duş ta buldum.. ondan da hastalanmam inşallah...:Saruboceq:

pembe inş sınavın güzel sonuçlarını tartışırız hepimiz ayy kesin atanıyorum falan deriz :1rolleyes:

ben de inkılap değil de daha çok şu ilk kısım tarih sorularına deli oluyorum yine yanlış çıkıyo yaa öyle soruyolarkii

dün gece rüyamda sınava girdim sınavdan çıktım ayy ne bunaltıcıydı eğitim sınavına gidicem tekrar evde eğitim kitaplarımı arıyorum yanımda götürüp sınav aralığında bakıcam ama bulamıyorum birr türlü yanlış kitaplar geçiyo hep elime zaman da geçiyo yarım saat kaldı yetişemicem diye korkuyorum bu sefer sınav 4 buçukta diyolar ozaman rahatlıyorum aramaya devam bir çanta dolusu kitapla sınava gidiyorum mafoldumben

ben bir kere rüya gördüm.. onda da sınıfta oturuyorum herkesin cevap kağıdı var, benim yok.. tam ağlamaya başlayacağım, o sırada sınav kağıdımı bi kedi getiriyor... benimki de böyle bir rüyaydı.. hayırlara vesile olsun inşallah...:Saruboceq:

çok az kaldı.. inşallah hepimiz gönlümüze göre atanırız...:Saruboceq::Saruboceq:

ben de cok sıkıldım artık..egıtımı hızlı tekrar yapıyorum ders ders..deneme cözmeye calısıyorm..bıcok sey yapmaya calısıyorm ama naptıgımı ben de bılmıyorum valla..hayatmda öss dahıl hıcbır sınavda kasmadım bu kadar..gecen yıl calısmadan gırmıstım rahattım..bu sene son ıkı uc aya kasınca (zahmet oldu o da) strese gırdım sımdı..matematık yok yapamıyorm o sebebpten calısmıyorum ama bakmam da lazım gene..tarıhı tekrar etmem lazım..lazım da lazım kalmıs surada sekız gun..seksenbesın ustu almam lazım..nasıl becerceksem artık..of bı atansak da kurtulsak..
herkese kolaylık versın Rabbım..

Back