Kpss

magicat

tam zamanlı anne
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
5.099
18.179
Kızlar en son 2012de kpss ye girmiştim. Kalem silgi vs.götürmüyorduk. okulda veriliyordu. Yine öyle mi? Yoksa yanıma kalemlerimi almalı mıyım?

Teşekkürler

Giriş belgesinin çıktısını alıyorsun, nüfus cüzdanını alıyorsun o kadar. Kalem falan alma, okuldan verecekler. Su alabiliyorsun ama dışındaki yazısını sökeceksin. Ben bir de tedbiren fotoğraf alıcam yanıma, kabul etmezlerse yırtar atarım farketmez. Üzerinde alyans hariç takıya izin yok. Metal içerikli kıyafet giyme. Başörtülülerin iğneleri serbest, basit kemer ve tokası serbest ama bence en basit şekilde giyin, aksesuar olmasın. Gözlük yok(dereceli hariç) Aslında sen bence en iyisi netten 2016 kpss kılavuz yaz, içeriğinde var zaten hepsi

Teşekkürler demek kimlik sınav formu bir de su alıcam yanıma.

Ya zaten sınavdan önce veriyorlar soruları içeride kopya çekilmesin diye bu telaş niye :)

Yanılmıyorsam 2010 dan beri böyle. Alıştık artık. Ben ilk bu uygulama yapıldığında alyansımla girememiştim, telefon da yasak malum, güvenlik görevlisinden eşimi aradım, allahtan eşim çok uzaklaşmamıştı da geri geldi aldı alyansımı:))) 2014 kpssde de gencin birini ev anahtarını toprağa gömerken gördüm:)) Muhtemelen yalnız yaşıyordu. Bu konuyla ilgili çok trajikomik örnek var, gülüyoruz işte ağlanacak halimize:)))

X