ahahha bilmiyom artık neysin
fazlasıyla hassas olduğun kesin şu aralar
bol bol dua et bebeğim Allah şeytana fırsat vermesin
Aynen balım yaa.. vermesin inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahha bilmiyom artık neysin
fazlasıyla hassas olduğun kesin şu aralar
bol bol dua et bebeğim Allah şeytana fırsat vermesin
hahaha biliyordum güleceğini sümüklüyüm işte sümüklü kızım :86:
sağol canım anam ne zor ne illet bişeymiş bu kanka ünide bi arkadaşım vardı çok gülüyodum ona başıma geldi
aynen yavrum senin dediklerini aklıma getirmeye çalışıyorum genelde kitap bana ben kitaba bakıyorum ama en azından kitabı elimden bırakmamaya çalışıyorum
sağol canım benim çok teşekkür ederim herşeyin en güzeli seninle olsun iş aşk kariyer ne varsa
aşkın nerden ne zaman geleceği belli olmuyor valla en önemlsisi bence iş canım.:87: Rabbim işinde eşinden en hayırlısını güzelini sana nasip etsin. haha inşallah canm şu mesleğimizi bi elimize alalım düğünde yaparız çocukta yaparız kariyerde ahahhaa :87:
matematik felan nasıl kuzu senin ...
yahu benim başım tarihle belada napiceeeem ben..
Matematigi calisirsam anliyorum onda bi skntm yokta beni tarihle cografya korkutuyo sadece :)
aneeeem :)) sıkıntılarımız aynı imiş :))
benm de mat güzel ancak tarih fena...iki gündür çalışıyorum...kararlıyım tarihi çözecem inşallah :))
benm de mat güzel ancak tarih fena...iki gündür çalışıyorum...kararlıyım tarihi çözecem inşallah :))
2 günmü yeni başladın galiba canım ben 2 aydır bitiremedim korkutmak gibi olmasında
çalışıp çalışıp unutuyorumm bende çok zorrr yaa kattrilyon tanee bilgi varr vallaaa amaa mecbur öğrencez işteee
Kuzum bn de calisiyorum ama bikac gundur tamamen tarihe odaklandim.
Evet cok fazla konu savas paylasilmis ye var.akilda tutmasi zorr ama mecburuz ..halledicezzz....
KUZUM ÜSTTE YAZdım..bugün dersanem vardı gitmedim..günlerdir hiç evde değilim..sürekli bi koşuşturmaca...yok iş yok şehir dışı derken hiç evde kalıp dinlenemedim...senin çalışma taktiğin nasıl peki canım * ?
merhaba arkadaşlar
ben de aranıza katılmak istiyorum. bir haftadır hastayım ve motivasyonum inanılmaz düştü. sizlerin çalışmalarına bakıp kendime bi çeki düzen veririm belki diye düşündüm. hedefime ulaşmama uzun bir yol sınava ise üç buçuk aydan az var. bana bişey diyin ya böyle tembel tembel geziniyorum. ders çalışmak ne kadar zormuş
KUZUM ÜSTTE YAZdım..bugün dersanem vardı gitmedim..günlerdir hiç evde değilim..sürekli bi koşuşturmaca...yok iş yok şehir dışı derken hiç evde kalıp dinlenemedim...
şimdi tarihe başlıyorum..yazdığım taktiği uygulicam inşallah...artık yeter dedim yahubu tarih başarısızlığı..ödülümü de koydum önüme....
hadi bismillah :)))
Günaydınlarrrr
hayırlı cumalarrr
Allah'ım çalışan hepimizinnn emeklerinin karşılıgını versin inşallahhh
hazalımmm güzel dileklerinnn için sağol kuzummmm benimmmm dediğin gibi nerde ne zaman ne olacağı belli olmaz ondan rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinnn bizleree
Matematigi calisirsam anliyorum onda bi skntm yokta beni tarihle cografya korkutuyo sadece :)
2 günmü yeni başladın galiba canım ben 2 aydır bitiremedim korkutmak gibi olmasında
çalışıp çalışıp unutuyorumm bende çok zorrr yaa kattrilyon tanee bilgi varr vallaaa amaa mecbur öğrencez işteee
Kuzum bn de calisiyorum ama bikac gundur tamamen tarihe odaklandim.
Evet cok fazla konu savas paylasilmis ye var.akilda tutmasi zorr ama mecburuz ..halledicezzz....
Soyle kuzum; konuyu kitapran çalışıyorum sonr test cozuyorm.pek basarili olamıyorum ama uygulamak istedgm kki bütün soyledgm tarh icin gecerli.kitaptan konu calistiktan sonra önemli başlıkları sirayla yazmk akilda kalanlari not etmk eksiklerimi bulmak .sonradinda ohtyacin se sor ben cevaplayayim die kitabi var onu calsmak ve ardndan test çözmek. Ah bunlar bi yapabilir ise mükemmel olcak.sen nasil calisiosun tarihi.
senin çalışma taktiğin nasıl peki canım * ?
evet denedim oldu :)) normalde 20 de 10-12 dogrum çıkarken şimdi denediğim taktikle milli muc hazrlk döneminden çözdüğüm sorularda 20 de 2-3 yanlış 16-17 doğrum çıktı :)) çok şükür sürekli tekrarla daha iyi olur inşallah
merhaba arkadaşlar
ben de aranıza katılmak istiyorum. bir haftadır hastayım ve motivasyonum inanılmaz düştü. sizlerin çalışmalarına bakıp kendime bi çeki düzen veririm belki diye düşündüm. hedefime ulaşmama uzun bir yol sınava ise üç buçuk aydan az var. bana bişey diyin ya böyle tembel tembel geziniyorum. ders çalışmak ne kadar zormuş