• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

hahaha biliyordum güleceğini sümüklüyüm işte sümüklü kızım :86:
sağol canım anam ne zor ne illet bişeymiş bu kanka ünide bi arkadaşım vardı çok gülüyodum ona başıma geldi:9:
aynen yavrum senin dediklerini aklıma getirmeye çalışıyorum genelde kitap bana ben kitaba bakıyorum ama en azından kitabı elimden bırakmamaya çalışıyorum :9::21:
sağol canım benim çok teşekkür ederim herşeyin en güzeli seninle olsun iş aşk kariyer ne varsa :10:
aşkın nerden ne zaman geleceği belli olmuyor valla en önemlsisi bence iş canım.:87: Rabbim işinde eşinden en hayırlısını güzelini sana nasip etsin. haha inşallah canm şu mesleğimizi bi elimize alalım düğünde yaparız çocukta yaparız kariyerde ahahhaa :27::6::1::87:

Günaydınlarrrr :16:
hayırlı cumalarrr :16:
Allah'ım çalışan hepimizinnn emeklerinin karşılıgını versin inşallahhh :16:
hazalımmm güzel dileklerinnn için sağol kuzummmm benimmmm :16: dediğin gibi nerde ne zaman ne olacağı belli olmaz ondan rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinnn bizleree :16:

aneeeem :)) sıkıntılarımız aynı imiş :))
benm de mat güzel ancak tarih fena...iki gündür çalışıyorum...kararlıyım tarihi çözecem inşallah :))

Aaa sende mi anlamiyosun tarihten:DInsallah tarihide cozersinde darisida benim basima olurr:D

benm de mat güzel ancak tarih fena...iki gündür çalışıyorum...kararlıyım tarihi çözecem inşallah :))

2 günmü yeni başladın galiba canım ben 2 aydır bitiremedim korkutmak gibi olmasında
çalışıp çalışıp unutuyorumm bende çok zorrr yaa kattrilyon tanee bilgi varr vallaaa amaa mecbur öğrencez işteee :27::34:

2 günmü yeni başladın galiba canım ben 2 aydır bitiremedim korkutmak gibi olmasında
çalışıp çalışıp unutuyorumm bende çok zorrr yaa kattrilyon tanee bilgi varr vallaaa amaa mecbur öğrencez işteee :27::34:

Kuzum bn de calisiyorum ama bikac gundur tamamen tarihe odaklandim.
Evet cok fazla konu savas paylasilmis ye var.akilda tutmasi zorr ama mecburuz ..halledicezzz....

Soyle kuzum; konuyu kitapran çalışıyorum sonr test cozuyorm.pek basarili olamıyorum ama uygulamak istedgm kki bütün soyledgm tarh icin gecerli.kitaptan konu calistiktan sonra önemli başlıkları sirayla yazmk akilda kalanlari not etmk eksiklerimi bulmak .sonradinda ohtyacin se sor ben cevaplayayim die kitabi var onu calsmak ve ardndan test çözmek. Ah bunlar bi yapabilir ise mükemmel olcak.sen nasil calisiosun tarihi.

senin çalışma taktiğin nasıl peki canım * ?
KUZUM ÜSTTE YAZdım..bugün dersanem vardı gitmedim..günlerdir hiç evde değilim..sürekli bi koşuşturmaca...yok iş yok şehir dışı derken hiç evde kalıp dinlenemedim...
şimdi tarihe başlıyorum..yazdığım taktiği uygulicam inşallah...artık yeter dedim yahubu tarih başarısızlığı..ödülümü de koydum önüme....
hadi bismillah :))):3:

merhaba arkadaşlar:3:
ben de aranıza katılmak istiyorum. bir haftadır hastayım ve motivasyonum inanılmaz düştü. sizlerin çalışmalarına bakıp kendime bi çeki düzen veririm belki diye düşündüm. hedefime ulaşmama uzun bir yol sınava ise üç buçuk aydan az var. bana bişey diyin ya böyle tembel tembel geziniyorum. ders çalışmak ne kadar zormuş:5:

ben de aranıza katılmak istiyorum. bir haftadır hastayım ve motivasyonum inanılmaz düştü. sizlerin çalışmalarına bakıp kendime bi çeki düzen veririm belki diye düşündüm. hedefime ulaşmama uzun bir yol sınava ise üç buçuk aydan az var. bana bişey diyin ya böyle tembel tembel geziniyorum. ders çalışmak ne kadar zormuş:5:

kuzucuk öyle üzgün surat yapma iyi ol enerjik ol :))

hiç mi konu çalışmadın şimdiye kadar peki:?

sakin ol ve de çalışmak için kendini motive et..hedef koy kendine:::))

çalışmıyorsan şimdi başlasan da başarılı olabilrsin ..tabki konu tekrarı ve bool soru ile

KUZUM ÜSTTE YAZdım..bugün dersanem vardı gitmedim..günlerdir hiç evde değilim..sürekli bi koşuşturmaca...yok iş yok şehir dışı derken hiç evde kalıp dinlenemedim...
şimdi tarihe başlıyorum..yazdığım taktiği uygulicam inşallah...artık yeter dedim yahubu tarih başarısızlığı..ödülümü de koydum önüme....
hadi bismillah :))):3:

evet denedim oldu :)) normalde 20 de 10-12 dogrum çıkarken şimdi denediğim taktikle milli muc hazrlk döneminden çözdüğüm sorularda 20 de 2-3 yanlış 16-17 doğrum çıktı :)) çok şükür sürekli tekrarla daha iyi olur inşallah

Günaydınlarrrr :16:
hayırlı cumalarrr :16:
Allah'ım çalışan hepimizinnn emeklerinin karşılıgını versin inşallahhh :16:
hazalımmm güzel dileklerinnn için sağol kuzummmm benimmmm :16: dediğin gibi nerde ne zaman ne olacağı belli olmaz ondan rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinnn bizleree :16:

sibeliiiimmmmm :118:
Amin canım inşallah güzel dilkelerim her daim senin için var :78:

Kuzum bn de calisiyorum ama bikac gundur tamamen tarihe odaklandim.
Evet cok fazla konu savas paylasilmis ye var.akilda tutmasi zorr ama mecburuz ..halledicezzz....

oyy bebeklerim benim bende sadece kendimi öyle sanardım bende öyleyim ya ezber de yapsam anlamaya da çalışsam unutuyorum birde çağdaş tarihi var nolcak bilmiyorum :50:
tek bildiğim bir şey var oda çok korkuyorum :30::1:

Soyle kuzum; konuyu kitapran çalışıyorum sonr test cozuyorm.pek basarili olamıyorum ama uygulamak istedgm kki bütün soyledgm tarh icin gecerli.kitaptan konu calistiktan sonra önemli başlıkları sirayla yazmk akilda kalanlari not etmk eksiklerimi bulmak .sonradinda ohtyacin se sor ben cevaplayayim die kitabi var onu calsmak ve ardndan test çözmek. Ah bunlar bi yapabilir ise mükemmel olcak.sen nasil calisiosun tarihi.

kayacansım sen gerçekten harikasın yaa ben not çıkarmaya başlıyorum sen bi ara tavsiye etmiştin sonra yarsında üşeniyorum :1:
aslında öyle daha verimli oluyo :40:

evet denedim oldu :)) normalde 20 de 10-12 dogrum çıkarken şimdi denediğim taktikle milli muc hazrlk döneminden çözdüğüm sorularda 20 de 2-3 yanlış 16-17 doğrum çıktı :)) çok şükür sürekli tekrarla daha iyi olur inşallah

strateji yaptın ve başardım diyosun helal sana :38::42::46:

canım benim hoşgeldin aramızaaa
:46:
hiç başlamadın mı canım yoksa başalyıp yarıda mı bıraktım
zararın neresinden dönersen kardır klişe ama çok gerçekçi bi söz
planın yoksa sana plan ödev v.s verebilirim bu şekilde birbirimzi kontrol edebiliriz :32::35:

Back