• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

herkesin çalışma stili farklı gerçekten kim nasıl anlıyosa öyle çalışıyo ben ders ders ilerledi hep türkçeyi bitirdim coğrafyaya geçtim mesela bi günde yada haftada farklı derslere çalışamadım denedimde :)
şimdi tarihteyim 1.dünya savasında ben yazarak çalışıyorum valla canımm çok zamanımı alıyo 2 aydır bitiremedim tarihi bu yüzden özene bözene yazıyoum önce data dan sonra ihtiyaçtan çalışıyorum aynı konuyu sonra bide hakan dede den dinliyorum aynı konuyu sonra test çözüyorum kusanaa kadar :9::9::9:
sen sor ben böyleyim kitabı bende de var ennn sevdiğimm kaynak kitabım hatta kendileri :34:
aç konu kapa soru var ihtiyacın oda iyi mesla pegem in x yayıncılık gibi notları var onlarıda aldım daha bakamadım onlara :)
bide ben bol bol kitap alıyorum yeni aldıgım kitaba çok hevesle çalışıyorum bikaç gün sonra hevesim gidiyo daha almamaya çalışıyorum elimdeki bitirmem lazım artık :34:

Vuhu;) ay yeni Kitap kalem not kagidi hastasiyim ben de ;)) ac konu kapa soru bnde de var.ihtiyac cok guzel kitaplar cikariyor.bn de ihtyac sset soru bankasi.yargi kozmik oda .önceliğim yargiyi bitirmek..vatandaslk cog mat turkce ggüzel bittiği sayilir.tarih e yuklendim bakalim.bitince cok mutlu olcam;)
Tum dersleri beraber götüryorm ben .
Nisan 15e kadar tum konulari bitirmeyi hedefliyorum..sonra ttekrarve soru cozum ;)

Merhaba kızlaaar. İsmim esra öncelikle hepinizin yorumlarını tek tük erinmeden okudum ve azminize hayran kaldım ben 20 yasındayım 3 sene üniversiteyi aksattım evet belkide bu bi kayıp diyordm ama geçmişe değil gelecege bakmalı insan geri getiremem sonucta suan calısıyorum ve okumanın ne kadar büyük bi cevher olduğunu gördüm bugün sınav vardı içim cok buruktu acıkcası kendinmi kötü hissettim. Çalışamadım derhaneye yazılamadım. yaşamadan anlayamıyor insan bende sizlerden bu konuda yardım almak fikirler almak istedim insanlardan bilgi almayı severim. Kpsseye girmeye karar verdim çünkü ünivertiye gtmek içinde geçerli bi dal olmalı diye düşünüyorm cnkü her mezun olan atanamıyor. Kps içindedershaneye gitmeye karar verdim artık iki senede bir oluyormus zannedersem bu sene girymdesem calısmadım sizce seneye dershanaeye mi gidym daha cok mu calısıym yoksa bu sene gireymm mi sınava ?

Merhaba kızlaaar. İsmim esra öncelikle hepinizin yorumlarını tek tük erinmeden okudum ve azminize hayran kaldım ben 20 yasındayım 3 sene üniversiteyi aksattım evet belkide bu bi kayıp diyordm ama geçmişe değil gelecege bakmalı insan geri getiremem sonucta suan calısıyorum ve okumanın ne kadar büyük bi cevher olduğunu gördüm bugün sınav vardı içim cok buruktu acıkcası kendinmi kötü hissettim. Çalışamadım derhaneye yazılamadım. yaşamadan anlayamıyor insan bende sizlerden bu konuda yardım almak fikirler almak istedim insanlardan bilgi almayı severim. Kpsseye girmeye karar verdim çünkü ünivertiye gtmek içinde geçerli bi dal olmalı diye düşünüyorm cnkü her mezun olan atanamıyor. Kps içindedershaneye gitmeye karar verdim artık iki senede bir oluyormus zannedersem bu sene girymdesem calısmadım sizce seneye dershanaeye mi gidym daha cok mu calısıym yoksa bu sene gireymm mi sınava ?
Gecmis geride ggerçekten bakmak ggerek.karar vermissin önemli olan bu .ara vermis oldgundan derslere konulara adapte olman bu yil icin zor olabilir ancak çalışırım azimliyim diyorsan lise mezunu olarak mi gireceksin sen?

Gecmis geride ggerçekten bakmak ggerek.karar vermissin önemli olan bu .ara vermis oldgundan derslere konulara adapte olman bu yil icin zor olabilir ancak çalışırım azimliyim diyorsan lise mezunu olarak mi gireceksin sen?

Evet Lise mezunu olarak giricem. Aslında zor kendimi sıkıntıya sokarm diıe tahmn ediyorum düzenli çalışmam lazım bunun içinde vakit gerekli calıstıgım için bda biraz zor :/ seneye gitmeliyim diye düşünüyorum dershaneye.

Evet Lise mezunu olarak giricem. Aslında zor kendimi sıkıntıya sokarm diıe tahmn ediyorum düzenli çalışmam lazım bunun içinde vakit gerekli calıstıgım için bda biraz zor :/ seneye gitmeliyim diye düşünüyorum dershaneye.
şöyle ki kpss b yani senin girebileceğin sınav 2 yılda bir yapılıyor ..bu sıınava girmezsen 2016 da girersin yenisine...
o zamana kadar önümüzdeki yıl kendin çalış sonraki yıl dersaneyee gidebilirsin

tatlım bu arad senide tabloya ekledim verdiğim ödevden başka neler yaptın bakım :16:

Kuzucum giremedim bayadır kusura bakma. 250 cümlede ve sözcükte anlam çözdüm birşey yapmadım ya :( şimdi hangi konuya geçeyim balımm:18:

Vuhu;) ay yeni Kitap kalem not kagidi hastasiyim ben de ;)) ac konu kapa soru bnde de var.ihtiyac cok guzel kitaplar cikariyor.bn de ihtyac sset soru bankasi.yargi kozmik oda .önceliğim yargiyi bitirmek..vatandaslk cog mat turkce ggüzel bittiği sayilir.tarih e yuklendim bakalim.bitince cok mutlu olcam;)
Tum dersleri beraber götüryorm ben .
Nisan 15e kadar tum konulari bitirmeyi hedefliyorum..sonra ttekrarve soru cozum ;)

sen lisansmı önlisansmı canım ?
bende tarihe diğerlerinden çok yüklendim valla ya :31:
aslında farklı ders çalışmak daha iyi ben tek tek gidince çok sıkıyo beni :27:
öyledee böyledee çalışıok işte yaa :9:

kızlar bende bölgeleri bitirdim bugün. ders denemsi çözeyim dedim ama hiç beğenmedim ya bir daha toplam tüm kkonuları tekrar edip deneme çözcem ama 2012 önlisansın coğrafyasını çözmeyi düşünüyorum tarih çok sıkıcı birde ara verdim napcam hiç bilmiyorum

:46::46::46::46: yirimmmm senniiii bibiikkkk dersmii çalışıonnn sen bakimmmm oyy oyy :9::9::9:
aferiimmm sanaa hep bölee devamm :34::46::nazar: son cümleni okumamışş olıyımm amaaa :20::20: yok ara mara verincee bida başlamannn zor olur kuşum o rahatlığaaa alışıncaa yapmaa:26:

sen lisansmı önlisansmı canım ?
bende tarihe diğerlerinden çok yüklendim valla ya :31:
aslında farklı ders çalışmak daha iyi ben tek tek gidince çok sıkıyo beni :27:
öyledee böyledee çalışıok işte yaa :9:
lisansım :))
ve de 08.00-17.00 çalışıyorum:(
akşamları veya sabahları 5 gibi kalkıp çalışıyorum ..inşallah başarılı oluruz..:)
ben de tarih ve vatandaşlığa ağırlık verip boool boool soru çözmek niyetindeyim:)))

şöyle ki kpss b yani senin girebileceğin sınav 2 yılda bir yapılıyor ..bu sıınava girmezsen 2016 da girersin yenisine...
o zamana kadar önümüzdeki yıl kendin çalış sonraki yıl dersaneyee gidebilirsin

Anladım teşekkür ederim. Peki benim gireceğim sınav ne zaman ve basvuru için ne yapmalıyım ?

lisansım :))
ve de 08.00-17.00 çalışıyorum:(
akşamları veya sabahları 5 gibi kalkıp çalışıyorum ..inşallah başarılı oluruz..:)
ben de tarih ve vatandaşlığa ağırlık verip boool boool soru çözmek niyetindeyim:)))

ben önlisans cnm :31: bende özel sektörde çalışıyorm hemde kpss işte :34:

ayy beni çok iyi anlarsın ..

çalışma saatlerin..eve varışın kaçı buluyor...
bi de çalışmaya ne zaman başladın...dersaneye falan gidio musun

8 bucuk -6 calısıyorum şimdi canım dershaneye gitmiyorum küçük bi ilde yaşamanın dezavantajı malesef bulamadım dershane bulsam gidicektim artık hızlandırmaya yer bulursam ona gitmeyi düşünüyorum ben eylül gibi kaynaklarımı kitaplarımı aldım yavaş yavaş başladım eylülde yani hedefim ocakta bitirmekti konuları ama olmadı malesef çok yavaş ilerliyorum bi ara biraz sorunlarım oldu hiç bakamadım vs.
işten ayrıldım mesela daha çok çalışyım diye olmadı hiç çalışamadım evdeyim diye ne gelen giden bitti ne işim gücüm tekrar işime döndüm bende işyerinde boş vaktim çok oluyo benim test falan çözüyorum yani konu çalışamıyorum adapte olamıyorum sesden dolayı falan :31:
böyle yani benim canım :31:

8 bucuk -6 calısıyorum şimdi canım dershaneye gitmiyorum küçük bi ilde yaşamanın dezavantajı malesef bulamadım dershane bulsam gidicektim artık hızlandırmaya yer bulursam ona gitmeyi düşünüyorum ben eylül gibi kaynaklarımı kitaplarımı aldım yavaş yavaş başladım eylülde yani hedefim ocakta bitirmekti konuları ama olmadı malesef çok yavaş ilerliyorum bi ara biraz sorunlarım oldu hiç bakamadım vs.
işten ayrıldım mesela daha çok çalışyım diye olmadı hiç çalışamadım evdeyim diye ne gelen giden bitti ne işim gücüm tekrar işime döndüm bende işyerinde boş vaktim çok oluyo benim test falan çözüyorum yani konu çalışamıyorum adapte olamıyorum sesden dolayı falan :31:
böyle yani benim canım :31:

hm denelemer yanılmalar olmuş doğru yol bulunmaya çalışılmış :))
ben de eylül de yavaştan başlamıştım ancak tam değildi...şubat aynda gittim dersaneye kaydoldum sırf motive olmak için ..coğ ve türkçe dışında pek faydası yok..sadece adapte olmama destek..onun dışında kendim bitirmeye çalışıyorum konuları..*türkçe bitti..*mat bitti
ama boool soru çözmek lazım...hafta içi pek çözemiyorum ama hafta içi dersnede etüte kapanıp çözüyorum..bazen telaşlanıyorum nasıl bitcek die ama yılmadan direniyoruz ;;)

hm denelemer yanılmalar olmuş doğru yol bulunmaya çalışılmış :))
ben de eylül de yavaştan başlamıştım ancak tam değildi...şubat aynda gittim dersaneye kaydoldum sırf motive olmak için ..coğ ve türkçe dışında pek faydası yok..sadece adapte olmama destek..onun dışında kendim bitirmeye çalışıyorum konuları..*türkçe bitti..*mat bitti
ama boool soru çözmek lazım...hafta içi pek çözemiyorum ama hafta içi dersnede etüte kapanıp çözüyorum..bazen telaşlanıyorum nasıl bitcek die ama yılmadan direniyoruz ;;)

aynenn cnm başladım geri dönermiyimmm pes edermiyimmmm hiçç :27::9:
bende dershane çok istedimm yaa verimli olur diyee düşündüm hep nasip olmadı işte kendim emekliyorum artık
benimde türkçe-coğrafya bitti tarih ortasındayım beni ençok zorlayan tarih şimdilik :50:
mat da 2-3 ay özel ders aldım faydasını göremedim bıraktım sözeller bitsin başka biriyle denicem yeniden :31:

aynenn cnm başladım geri dönermiyimmm pes edermiyimmmm hiçç :27::9:
bende dershane çok istedimm yaa verimli olur diyee düşündüm hep nasip olmadı işte kendim emekliyorum artık
benimde türkçe-coğrafya bitti tarih ortasındayım beni ençok zorlayan tarih şimdilik :50:
mat da 2-3 ay özel ders aldım faydasını göremedim bıraktım sözeller bitsin başka biriyle denicem yeniden :31:

zaten mat da önemli olan çözemediğin soruları çözdürecek birini bulmak ..diğerlerinde okuyup anlayabiliyorsun ancak mat farklı:))

ben de tarihe yüklenişlerimi seyreleteceğim...diğerleriyle beraber hoop bitirmem lazım :)))

Back