- 25 Mayıs 2013
- 13.907
- 20.285
- 598
herkesin çalışma stili farklı gerçekten kim nasıl anlıyosa öyle çalışıyo ben ders ders ilerledi hep türkçeyi bitirdim coğrafyaya geçtim mesela bi günde yada haftada farklı derslere çalışamadım denedimde :)
şimdi tarihteyim 1.dünya savasında ben yazarak çalışıyorum valla canımm çok zamanımı alıyo 2 aydır bitiremedim tarihi bu yüzden özene bözene yazıyoum önce data dan sonra ihtiyaçtan çalışıyorum aynı konuyu sonra bide hakan dede den dinliyorum aynı konuyu sonra test çözüyorum kusanaa kadar
sen sor ben böyleyim kitabı bende de var ennn sevdiğimm kaynak kitabım hatta kendileri
aç konu kapa soru var ihtiyacın oda iyi mesla pegem in x yayıncılık gibi notları var onlarıda aldım daha bakamadım onlara :)
bide ben bol bol kitap alıyorum yeni aldıgım kitaba çok hevesle çalışıyorum bikaç gün sonra hevesim gidiyo daha almamaya çalışıyorum elimdeki bitirmem lazım artık
Vuhu ay yeni Kitap kalem not kagidi hastasiyim ben de ) ac konu kapa soru bnde de var.ihtiyac cok guzel kitaplar cikariyor.bn de ihtyac sset soru bankasi.yargi kozmik oda .önceliğim yargiyi bitirmek..vatandaslk cog mat turkce ggüzel bittiği sayilir.tarih e yuklendim bakalim.bitince cok mutlu olcam
Tum dersleri beraber götüryorm ben .
Nisan 15e kadar tum konulari bitirmeyi hedefliyorum..sonra ttekrarve soru cozum