• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

:9::9::9: ay çok güldümmm deliii geçmiş olsun öncelikleeennnn ozaman sanaa pis sümüklüüüü :33::33::9:
sorma güneş olunca ne çalışası ne ders çalışası geliyo insanın bak orda haklısınnn baaaalımmmm :27::9:
günde az da olsa bakmaya çalış sen :34:
Allahhh mutlulugunuzu daimmm etsinn bebekimmmmm musmutlu olun daha çok :16::16:
1 yıl olcak aşk falan yok bende memır olduktan sonra diciimmm taliplerimi bekliorum diyeee :27::27::27:

hahaha biliyordum güleceğini sümüklüyüm işte sümüklü kızım :86:
sağol canım anam ne zor ne illet bişeymiş bu kanka ünide bi arkadaşım vardı çok gülüyodum ona başıma geldi:9:
aynen yavrum senin dediklerini aklıma getirmeye çalışıyorum genelde kitap bana ben kitaba bakıyorum ama en azından kitabı elimden bırakmamaya çalışıyorum :9::21:
sağol canım benim çok teşekkür ederim herşeyin en güzeli seninle olsun iş aşk kariyer ne varsa :10:
aşkın nerden ne zaman geleceği belli olmuyor valla en önemlsisi bence iş canım.:87: Rabbim işinde eşinden en hayırlısını güzelini sana nasip etsin. haha inşallah canm şu mesleğimizi bi elimize alalım düğünde yaparız çocukta yaparız kariyerde ahahhaa :27::6::1::87:

Bilmiyorum. :(
Bana batmaya başladı istemiyorum onu. :(

canım bi dur hemen olayı tek taraflı bazen tüm çıplaklığıyla göremeyiz. Belki yanlış anlaşılma olmuştur umarım kalp kırma gibi durumlar söz konusu değildir
bilemem ne denir ki böyle durumda anlatmak istersen biliyorsun ben her konuda senin yanındayım :26:

canım bi dur hemen olayı tek taraflı bazen tüm çıplaklığıyla göremeyiz. Belki yanlış anlaşılma olmuştur umarım kalp kırma gibi durumlar söz konusu değildir
bilemem ne denir ki böyle durumda anlatmak istersen biliyorsun ben her konuda senin yanındayım :26:

Biliyorum bitanem.. :((
Sanki hata yapıyorum gibime geliyor. Ailelere de söyledim, düğün yaklaştıkça şeytan araya girermiş dediler. ://///

Biliyorum bitanem.. :((
Sanki hata yapıyorum gibime geliyor. Ailelere de söyledim, düğün yaklaştıkça şeytan araya girermiş dediler. ://///

kesinlikle canım doğru söylem,şler
şimdi streslisiniz ya en ufak bi hareket sana batabilir senin de ona..
sağ duyuyla yaklaşmak lazım. Yinede içinde tutma tamam mı ben seni herzman dinlerim
:77::114:

kesinlikle canım doğru söylem,şler
şimdi streslisiniz ya en ufak bi hareket sana batabilir senin de ona..
sağ duyuyla yaklaşmak lazım. Yinede içinde tutma tamam mı ben seni herzman dinlerim
:77::114:

Çok tşk ederim bebeğim.. :16:
Çok garip bi durum bu, uğruna öldüğüm adamın ölüm haberini alsam bi fatiha okumam şuan.. Çok garip yaaa..

Çok tşk ederim bebeğim.. :16:
Çok garip bi durum bu, uğruna öldüğüm adamın ölüm haberini alsam bi fatiha okumam şuan.. Çok garip yaaa..
öyle deme canım yaa :50:
seni sanırım çok kızdırmış :47:
ama öylesine bi evlenme teklifi yapan bi insan böyle seni üzmemeli :45:

Back