• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

sibelimmmm, hoşgeldin yavru ceylanımmm :54::38:

Nerdesin bakimmm senn kaçakk :20: topic sahibesiii olaraktann hiç boş bırakılırmı bura :19: :9:
çalışamıorummm deme sakınn hep beraberr yiyeelimmmm şu kpsss yiiii pes etmee ve sakın yarı yoldannn asla dönmee taamm mııı bölümdaşımmmm yoldaşımmm :38::16:
bu arada profildekiiii sevgilinleeeenn sensinnn sanırımm :69: ne kadan şekersinizzzz :16::16:

Kızlaaaarrrrr artık bende varıııımmm :) Boşladığım an tokatlayın beni :D

-Eee şimdi hangi konudan sorular çözülecek bakalım başlayalım hemen :)

sevgili kuzişleeeer ;)

kayacansınız geldiiiii...

perşembe akşamı çıktığım uzun yolculuğu yaklaşık 13 saatin sonunda bitirdiğimde yarime ve de ailesine kavuşmanın sevinci sarmıştı :) bir de bilmediğim görmediğim fakrlı bi memlekette farklı insanlarla tanışmanın sonunda yeniden farklı bi şehre geçtik daha az kalabalık idi....
akdenizin sıcak havasında mis gibi 3gün geçirdim hem de yarimle :))

şimdiiiii iseeee çalışmalara yeniden başlaması için start vereceğim...

biraz yorgun hissediyorum..şu an işteyim 6 gibi evde olurum inşallah...şöyle ılık bi duş alıp misler gibi olup cicilerimi giyince çok mutlu olacağım ...ha bi de haftalık proğramımı yapınca mükemmel olacak :))

kızlaaar umudumuzu yitirmeden sağlam adımlarla dersimizi çalışıp çabalamamız lazım :))

hepinize naşarılar ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah :)
kayacansım hoşgeldin canımm e gez tozlarda bi yere kadar dimi :1:

Nerdesin bakimmm senn kaçakk :20: topic sahibesiii olaraktann hiç boş bırakılırmı bura :19: :9:
çalışamıorummm deme sakınn hep beraberr yiyeelimmmm şu kpsss yiiii pes etmee ve sakın yarı yoldannn asla dönmee taamm mııı bölümdaşımmmm yoldaşımmm :38::16:
bu arada profildekiiii sevgilinleeeenn sensinnn sanırımm :69: ne kadan şekersinizzzz :16::16:

ahaha sibelim,yoldaşımmm, bölümdaşım kuzucuğum e daha ne diyim ben sana gelmediğim zamanların telafisini yapayım bari :33::54:
napim ya tembelim ben dersi bırak konuyu bile boşlayabiliyorum :9: bi daha olmaz söz :21::27:
ama kanka harbi çalışamıyorum birde etraf güllük güneşlik bu aralar sarhoş gibiyim başımda ağrıyo ayy bide bugün sanırım ay desem mi sen gülersin aman neyse hemeroid mi ne olmuşum yataktan çıkmadım yatağı hep sümük ettim ennem ablam pervane oldu bugün bana :1:ama yarın inşallah hatta sabah ezanıyla kalkıcam başlıycamm :33::32:
evet tatlım sevdiceğim ve ben çok teşekkür ederim canım benimmm, çok duyarlısın :48: :nazar:
Aşkların en güzeli seninle olsun :16:

Son düzenleme:
Kızlaaaarrrrr artık bende varıııımmm :) Boşladığım an tokatlayın beni :D

-Eee şimdi hangi konudan sorular çözülecek bakalım başlayalım hemen :)

hoşgeldiiiiin canıııımmmmmmmmmmmmmm
sen başladın mı konulara bakım nerelerdesinn ona göre ödev vereyim sana :ssz:

Tatlım hiç başlayamadım :)) hadi ver ödevimi yolumuz uzun pf :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tamam tatlım .. Daha eve geçemedim yazarım çözdüğüm zaman öptüm :*
Hı bide doğru yanlışları da yazayım mı?

Tamam tatlım .. Daha eve geçemedim yazarım çözdüğüm zaman öptüm :*
Hı bide doğru yanlışları da yazayım mı?

naptın canm nasıl gıdıyo kafana takılan sorularıda yazabilirsin. :1:

naptın canm nasıl gıdıyo kafana takılan sorularıda yazabilirsin. :1:

Teşekkür ederim canım benim. Valla 11 e kadar yolu var. Çözüyorum kuzum. Bitirince haber veririm :*

bende isten ewe geldikten sonra calisamadim bugun . ama dun yazim kurallari ses bilgisi konu anlatimi calistim ve test cozdum. turkceden iki konum kaldi sonra cografyaya gecmeyi dusunuyorum :D

haha evet canım geldi geldi :16:
sen neler yaptın şeker durumlar nasıl dişin nasıl oldu ayy sana çok pis ödev veresim geldi :32:

:52:

Canım benim dişim geçti, evimle uğraşıyorum napiim. Ay evim demesi bile güzel.. :16::16:
Sen naptın nasıl geçti??
Coğrafi konum çalıştım ben 50 soru çözdüm. :21::21:

kuzişleeer bi baktım şunun şurasında 3,5 ay filan kalmıs ...bi an heyecanlandım ancaaak hemen proğram yaptım ve deeee bugün de çalışmaya başlayacağım inşallah :)))

Allah kolaylık versin hepimize :))

sizler neler yaparsınız ..kaç konu kaldı ..soru çözümleriniz nasıl

bende isten ewe geldikten sonra calisamadim bugun . ama dun yazim kurallari ses bilgisi konu anlatimi calistim ve test cozdum. turkceden iki konum kaldi sonra cografyaya gecmeyi dusunuyorum :D

matematik felan nasıl kuzu senin ...
yahu benim başım tarihle belada :( napiceeeem ben..

ahaha sibelim,yoldaşımmm, bölümdaşım kuzucuğum e daha ne diyim ben sana gelmediğim zamanların telafisini yapayım bari :33::54:
napim ya tembelim ben dersi bırak konuyu bile boşlayabiliyorum :9: bi daha olmaz söz :21::27:
ama kanka harbi çalışamıyorum birde etraf güllük güneşlik bu aralar sarhoş gibiyim başımda ağrıyo ayy bide bugün sanırım ay desem mi sen gülersin aman neyse hemeroid mi ne olmuşum yataktan çıkmadım yatağı hep sümük ettim ennem ablam pervane oldu bugün bana :1:ama yarın inşallah hatta sabah ezanıyla kalkıcam başlıycamm :33::32:
evet tatlım sevdiceğim ve ben çok teşekkür ederim canım benimmm, çok duyarlısın :48: :nazar:
Aşkların en güzeli seninle olsun :16:

:9::9::9: ay çok güldümmm deliii geçmiş olsun öncelikleeennnn ozaman sanaa pis sümüklüüüü :33::33::9:
sorma güneş olunca ne çalışası ne ders çalışası geliyo insanın bak orda haklısınnn baaaalımmmm :27::9:
günde az da olsa bakmaya çalış sen :34:
Allahhh mutlulugunuzu daimmm etsinn bebekimmmmm musmutlu olun daha çok :16::16:
1 yıl olcak aşk falan yok bende memır olduktan sonra diciimmm taliplerimi bekliorum diyeee :27::27::27:

Canım benim dişim geçti, evimle uğraşıyorum napiim. Ay evim demesi bile güzel.. :16::16:
Sen naptın nasıl geçti??
Coğrafi konum çalıştım ben 50 soru çözdüm. :21::21:

oy oy tatlı heyecanlar bunlar ne güzel:16:
bende napim dün kk ye giremedim sizleri çok özledim hihhoyt:35::54:
çok iyi yapmışsın canım harikasın :46::38:

kuzişleeer bi baktım şunun şurasında 3,5 ay filan kalmıs ...bi an heyecanlandım ancaaak hemen proğram yaptım ve deeee bugün de çalışmaya başlayacağım inşallah :)))

Allah kolaylık versin hepimize :))

sizler neler yaparsınız ..kaç konu kaldı ..soru çözümleriniz nasıl

benimde coğrafyada bölgeler elimde çürüyecek :9:

Back