• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

Ben tarihi bitirdim coğrafya ya başladım plan ve proglarınızı benlede paylaşın lütfeen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sadece tarihi bititdim coğrafya yavaş ilerliyor 2,5 yaşındaki afacanımla ancak bu kadar ilerledim

ay canım sen birde evlsin yine iyi çalışıyosun valla :42: tarihe ismini ekliyorum hepsine o zmana tatlım

ay canım sen birde evlsin yine iyi çalışıyosun valla :42: tarihe ismini ekliyorum hepsine o zmana tatlım

Çocuğu bırakacak kimse bulamadım hızlandırılmış kursa gitmek istiyordum ihtiyacın yayınlarını aldım tarih çok iyiydi fakat coğrafya yı beğenmedim

Çocuğu bırakacak kimse bulamadım hızlandırılmış kursa gitmek istiyordum ihtiyacın yayınlarını aldım tarih çok iyiydi fakat coğrafya yı beğenmedim

bende ihtiyaçtan çalışıyorum tatlım ne konuda beğenmedin

Kızlaaaarrrrr artık bende varıııımmm :) Boşladığım an tokatlayın beni :D

-Eee şimdi hangi konudan sorular çözülecek bakalım başlayalım hemen :)

tatlım bu arad senide tabloya ekledim verdiğim ödevden başka neler yaptın bakım :16:

evet denedim oldu :)) normalde 20 de 10-12 dogrum çıkarken şimdi denediğim taktikle milli muc hazrlk döneminden çözdüğüm sorularda 20 de 2-3 yanlış 16-17 doğrum çıktı :)) çok şükür sürekli tekrarla daha iyi olur inşallah

canım seni çalışma performansın ve matematik azminden dolayı en başarılı üye seçtim :16:
ama benim gözümde hepiniz başarılısınız ve geleceğin en fıstık memurlarısınız ama arada gazlamak lazım :10:

Son düzenleme:
kızlar bende bölgeleri bitirdim bugün. ders denemsi çözeyim dedim ama hiç beğenmedim ya bir daha toplam tüm kkonuları tekrar edip deneme çözcem ama 2012 önlisansın coğrafyasını çözmeyi düşünüyorum tarih çok sıkıcı birde ara verdim napcam hiç bilmiyorum

canım seni çalışma performansın ve matematik azminden dolayı en başarılı üye seçtim :16:
ama benim gözümde hepiniz başarılısınız ve geleceğin en fıstık memurlarısınız ama arada gazlamak lazım :10:

teşekkür ederim hazalımmm :)) çok sevindirik oldum yahu :)))

not çıkarmak gerçekten güzel özellkle son yazdığım uygulama mükemmel...:) artık düşün düşün farklı teknikler üretir olduk :))

kuzişşş sen de güzelce çalış..hepimiz çalışalım mutlu olalım içimiz rAhatlasın ..başarılı olalım :)))

kızlar bende bölgeleri bitirdim bugün. ders denemsi çözeyim dedim ama hiç beğenmedim ya bir daha toplam tüm kkonuları tekrar edip deneme çözcem ama 2012 önlisansın coğrafyasını çözmeyi düşünüyorum tarih çok sıkıcı birde ara verdim napcam hiç bilmiyorum

kuzişkoooom :)) şöyle ki öncelikle tüm konuları çalışıp coğ yı bitirmenin mutluluğu sarsın seni...tekrar daha kolay :)) konu 1 saat ise sen zoru başardın artık 10-15 dk tekrar artı soru çözersin ..ki coğ mat türçe gibi uzun uğraştırcı zaman alıcı değil :)))halledersin .:)

alıntılama yapamıyorum da arkadaşlar henüz yeniyim :40:
canım ben tarih coğrafya ve vatandaşlık bitirdim sayılır üç konum kaldı. türkçe ve matematiğime güvendiğim için onlarda konu çalışmadım hiç. aslında şu an durumum kötü değil de o eski hırsım isteğim kalmadı. bir ara günlük 400 500 sorunun altına düşmüyordum bugün bi deneme çözdüm sadece o da zorla.
günlük belli bir soru hedefi koysam diyorum kendime. proğramı da gönderirseniz çok sevinirim:40:

alıntılama yapamıyorum da arkadaşlar henüz yeniyim :40:
canım ben tarih coğrafya ve vatandaşlık bitirdim sayılır üç konum kaldı. türkçe ve matematiğime güvendiğim için onlarda konu çalışmadım hiç. aslında şu an durumum kötü değil de o eski hırsım isteğim kalmadı. bir ara günlük 400 500 sorunun altına düşmüyordum bugün bi deneme çözdüm sadece o da zorla.
günlük belli bir soru hedefi koysam diyorum kendime. proğramı da gönderirseniz çok sevinirim:40:
KUZUM :)) BEN ŞÖYLE Bİ PLAN yaptım;
.kitaptan konu calistiktan sonra önemli başlıkları sirayla yazmk,, akilda kalanlari not etmk ,,eksiklerimi bulmak .sonrasinda ihtyacin sen sor ben cevaplayayim die kitabi var onu calsmak ve ardndan test çözmek...:)

HAZALIM tabloya şunları da ekler misin :)))
*** coğ .iklim 20+tr ekonomk 25+tr fiziki20+tr nüfus20.bu arada tr bölgeler hariç tüm konuları bitirdim...
*** tarih; ı tbmm 40+milli müc hazrlk 80 soru..ve de tarihten 1tbmm+milli müc.haz.+ilke+inkılaplar+iç pol bitti
*** vat; idare hk.40 soru. vatandaşlıkta da uluslararası kurulşlar hariç tüm konular bitti..:3:

Herkes ders mi çalışıyor.kimsecikler yok topikcigimizde;( dersneden eve giderim ben biraz usutmuşum;(

Soyle kuzum; konuyu kitapran çalışıyorum sonr test cozuyorm.pek basarili olamıyorum ama uygulamak istedgm kki bütün soyledgm tarh icin gecerli.kitaptan konu calistiktan sonra önemli başlıkları sirayla yazmk akilda kalanlari not etmk eksiklerimi bulmak .sonradinda ohtyacin se sor ben cevaplayayim die kitabi var onu calsmak ve ardndan test çözmek. Ah bunlar bi yapabilir ise mükemmel olcak.sen nasil calisiosun tarihi.

herkesin çalışma stili farklı gerçekten kim nasıl anlıyosa öyle çalışıyo ben ders ders ilerledi hep türkçeyi bitirdim coğrafyaya geçtim mesela bi günde yada haftada farklı derslere çalışamadım denedimde :)
şimdi tarihteyim 1.dünya savasında ben yazarak çalışıyorum valla canımm çok zamanımı alıyo 2 aydır bitiremedim tarihi bu yüzden özene bözene yazıyoum önce data dan sonra ihtiyaçtan çalışıyorum aynı konuyu sonra bide hakan dede den dinliyorum aynı konuyu sonra test çözüyorum kusanaa kadar :9::9::9:
sen sor ben böyleyim kitabı bende de var ennn sevdiğimm kaynak kitabım hatta kendileri :34:
aç konu kapa soru var ihtiyacın oda iyi mesla pegem in x yayıncılık gibi notları var onlarıda aldım daha bakamadım onlara :)
bide ben bol bol kitap alıyorum yeni aldıgım kitaba çok hevesle çalışıyorum bikaç gün sonra hevesim gidiyo daha almamaya çalışıyorum elimdeki bitirmem lazım artık :34:

Back