- 30 Aralık 2009
- 4.278
- 16.453
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm sen başka neler yaptın çalışıyor musunKimse yok mu bu topikte bende umutlanmıştım beraber konuları götürürüz diye
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kızlar yeter konu konu... Artık sadece soru çözüyorum.
kızlar bu arada sizi de tabloya ekledimKimse yok mu bu topikte bende umutlanmıştım beraber konuları götürürüz diye
canm sen başka neler yaptın çalışıyor musun
Sadece tarihi bititdim coğrafya yavaş ilerliyor 2,5 yaşındaki afacanımla ancak bu kadar ilerledim
ay canım sen birde evlsin yine iyi çalışıyosun valla tarihe ismini ekliyorum hepsine o zmana tatlım
canım ben en başından beri diyorum. bir konu + soru yapmaya çalışıyoruz.Ben tarihi bitirdim coğrafya ya başladım plan ve proglarınızı benlede paylaşın lütfeen
bende ihtiyaçtan çalışıyorum tatlım ne konuda beğenmedinÇocuğu bırakacak kimse bulamadım hızlandırılmış kursa gitmek istiyordum ihtiyacın yayınlarını aldım tarih çok iyiydi fakat coğrafya yı beğenmedim
Kızlaaaarrrrr artık bende varıııımmm :) Boşladığım an tokatlayın beni
-Eee şimdi hangi konudan sorular çözülecek bakalım başlayalım hemen :)
Canım benim dişim geçti, evimle uğraşıyorum napiim. Ay evim demesi bile güzel..
Sen naptın nasıl geçti??
Coğrafi konum çalıştım ben 50 soru çözdüm.
evet denedim oldu :)) normalde 20 de 10-12 dogrum çıkarken şimdi denediğim taktikle milli muc hazrlk döneminden çözdüğüm sorularda 20 de 2-3 yanlış 16-17 doğrum çıktı :)) çok şükür sürekli tekrarla daha iyi olur inşallah
canım seni çalışma performansın ve matematik azminden dolayı en başarılı üye seçtim
ama benim gözümde hepiniz başarılısınız ve geleceğin en fıstık memurlarısınız ama arada gazlamak lazım
kızlar bende bölgeleri bitirdim bugün. ders denemsi çözeyim dedim ama hiç beğenmedim ya bir daha toplam tüm kkonuları tekrar edip deneme çözcem ama 2012 önlisansın coğrafyasını çözmeyi düşünüyorum tarih çok sıkıcı birde ara verdim napcam hiç bilmiyorum
kankaaaaaaaaaa benim taktiğim hepiniznkinden güzel ben yatarak çalışıyom ahaha hihhoyt :111::90::76::76:
KUZUM :)) BEN ŞÖYLE Bİ PLAN yaptım;alıntılama yapamıyorum da arkadaşlar henüz yeniyim
canım ben tarih coğrafya ve vatandaşlık bitirdim sayılır üç konum kaldı. türkçe ve matematiğime güvendiğim için onlarda konu çalışmadım hiç. aslında şu an durumum kötü değil de o eski hırsım isteğim kalmadı. bir ara günlük 400 500 sorunun altına düşmüyordum bugün bi deneme çözdüm sadece o da zorla.
günlük belli bir soru hedefi koysam diyorum kendime. proğramı da gönderirseniz çok sevinirim
Soyle kuzum; konuyu kitapran çalışıyorum sonr test cozuyorm.pek basarili olamıyorum ama uygulamak istedgm kki bütün soyledgm tarh icin gecerli.kitaptan konu calistiktan sonra önemli başlıkları sirayla yazmk akilda kalanlari not etmk eksiklerimi bulmak .sonradinda ohtyacin se sor ben cevaplayayim die kitabi var onu calsmak ve ardndan test çözmek. Ah bunlar bi yapabilir ise mükemmel olcak.sen nasil calisiosun tarihi.