How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kpss ye girecek arkadaşlara önerim varrr

Selam Ramse ciğim. Bakamamıştım birkaç gündür.Cevabım geç olduysa kusura bakma.Evdeyim çalışmıyorum canım.Çocuklarımın bana ihtiyaçları vardı.Bu yüzden çalışmayı düşünmedim, ama artık büyüyorlar ve ben kendim için de bir şeyler yapmak istiyorum.Aslında öğretmenim,asaletimi almadan istifa ettiğim için KPS ye girmek zorundayım.Bizim zamanımızda sınav falan yoktu.Okul bitti, başvurdum ve hemen atanmıştım ama oğlum bütün hayatımı değiştirdi, peşinden de kızım geldi.İyi ki adaylığım kalkmadan ayrılmışım, çünkü açıktan atama ve geri dönüşler çok daha zor onlar bize de sınav hakkı verin diye tutturmuşlar.Evet istiyorum ve çalışıcam, üstelik çok iyi bir puan almak zorundayım.Zaman yaratabilirsem dersaneye de gidicem.Eşim çok destekliyor beni sağolsun.Hatta dün bana kitap bile almış.Gece uykum kaçsa kalkıp çalışıyorum, yeter ki isteyelim;yaparız biz.Kızımın okul müdiresi benim için şöyle demişti:Necla Hanım'ın (bu arada adım Necla) elinden bir uçan, bir de kaçan kurtulur diye.İstersen sen de yaparsın,ben de, o da....(biraz uzattım galiba kendine iyi bak canım)

bende ünv. son sınıftayım. kpss ye hazırlanıyorum. bende en az 90 almalıyım. bilgisayarlı ilgili bir bölümde okuyorum. çok zor ve torpilin işlediğini söylüyorlar ama ben en azından elimden geleni yaptm diyebilmeliyim diye düşünüyorum... allah hepimizin yardımcısı olsuna.s.

arkadaşlar bende öğretmenlik mezunuyum ve kpss de malumunuz atanamadığım için dersanede çalışıyorum. şu kpss zor iş yaa:))

arkadaşlar össde torpil varsa kpssde de vardır,öyle düşünün.ama bazı kurumlarda sınava ek olarak mülakat da yapıyor,işin içinde mülakat varsa bundan sözedilebilir tabi.işin içine insiyatif giriyor.ama sadece yapılan tercihler doğrultusunda bilgisayar ortamında yerleştiriliyorsanız torpil nasıl olabilir.bu arada çok yüksekpuanlarla dışarda kalan arkadaşların yetersiz tercih yaptıklarını veya kpss a kadrolarında mülakat neticesinde elendiklerini düşünüyorum.

evet bende sana katılıyorum pinkperi sonuçta atanman için belirli bi puana ulaşman gerek. ama sölediğin gibi atamalar bilgisayar vasıtasıyla yapılıyor ve bu bilgisayarlarıda birileri kullanıyor değil mi:) bence mülakatı geçtim bu aşamada da bi torpil söz konusu olabilir

selm necla hanım tanıştığımıza sevindim bende serap biraz içimi rahatlattın teşekkür ederim ben de hem iş hem okul hemde sevdiğim kişiyle olmak istiyorum ama vakit bulamıyordum şimdi ise senin azmini görünce biraz daha kendime güvenim geldi

Ben bundan önceki KPSS'ye girdim.80,962 puan aldım.Malesef atanamadım...

Bu sene kararsızım sınava girmek konusunda..

Canım ders çalışmak istemiyor zaten.Gerçi ben hep son zamanda çalışrım.Geçenki sınavada son bir ayda şöyle bir bakmıştım.

Kızlar ya bir sorum olacak.Benim sözlüm final dershanesinin kpss için açtığı kursa gidiyor.Yeni başladı.Sizce bu kurs sayesinde yüksek bi puan kazanırmı?

Kızlar ya bir sorum olacak.Benim sözlüm final dershanesinin kpss için açtığı kursa gidiyor.Yeni başladı.Sizce bu kurs sayesinde yüksek bi puan kazanırmı?

Benim arkadaşım kursa gitti ve çok çalıştı.Sınava gireceği gün arabayı bankete ççarptı ablası.O şokla sınava girdi ve 68 aldı...

Nasip kısmet şans meselesi birazda..

Çalışmakta şart bu arada

Yargının kitabını aldım.Başladım çalışmaya..

Tarihten başladım.Gerçi yargının anlatımını (daha ilk sayfalarda olmamdan kaynaklanıyor olabilir.)beğenmedim.İnternettende konu anlatımlarını çalışıyorum..

Sayısalcı olduğum için çok zor geliyor.Çalışırken anlıyorumda zamanla unutuyorum...

Sizler ne yapıyorsunuz...

Benim arkadaşım kursa gitti ve çok çalıştı.Sınava gireceği gün arabayı bankete ççarptı ablası.O şokla sınava girdi ve 68 aldı...

Nasip kısmet şans meselesi birazda..

Çalışmakta şart bu arada

haklıısn boşver çalışmakda lazım
niyeyse benim içinden çalışmak gelmiyor
diyorum şubatta kesin başlıyacam
bakalım ne olacak

son yerleştirme sonuçlarına bakan oldumu taşralara bile 85lerle yerleştirmişler
benim 2006 kpss puanım 72 ydi anlaşılan bu puanla hiç şansım yoksenağlama

son yerleştirme sonuçlarına bakan oldumu taşralara bile 85lerle yerleştirmişler
benim 2006 kpss puanım 72 ydi anlaşılan bu puanla hiç şansım yoksenağlama

Çalışmaya devam arkadaşımmmm...

Bu arada Sakaryalılar buluşuyor haberin varmı??

Senide bekleriz..

ben de işletme mezunuyum.yavaş yavaş çalışmaya başladım.bu arada haberiniz var mı bilmiyorum, sadece genel kültür ve genel yetenek yaparak bir yerlere yerleşebiliyoruz.

Yargının kitabını aldım.Başladım çalışmaya..

Tarihten başladım.Gerçi yargının anlatımını (daha ilk sayfalarda olmamdan kaynaklanıyor olabilir.)beğenmedim.İnternettende konu anlatımlarını çalışıyorum..

Sayısalcı olduğum için çok zor geliyor.Çalışırken anlıyorumda zamanla unutuyorum...

Sizler ne yapıyorsunuz...
hiç sorma ben de beğenmedim yargının tarihini.hepsini madde madde sıralamış,sanki anayasa hukuku çalışıyorum.zaten ezberim iyi değil.tarih için ayrı kaynak almayı düşünüyorum.

kızlar ne yapıp edip çalışmaya başlamalıyız.ben rahatlıktan çalışamıyorum galiba,evde internet,gel keyfim gel...çok zor şartlar altında okuyan arkadaşlarım var ve süper çalışıyorlar. bir sene boşta kalmaktansa 6 ay dişimizi sıkalım.ben bugün üçgende açıları bitirdim.geometrim çok eksik.hafta sonuna kadar üçgenleri tamamen bitireceğim.ayrıca coğrafyadan yer şekilleri ve coğrafi konumu bitireceğim.
kendimize hedef koymalıyız.

Ben sayısalcıyım.Matematikle,geometriyle sorunum yok..:dance:

Tarihi çalışıyorum anlıyorum bir süre sonrada unutuyorum..:çok üzgünüm:

Ne yapcam ben ya
senağlama

Back