Selam Ramse ciğim. Bakamamıştım birkaç gündür.Cevabım geç olduysa kusura bakma.Evdeyim çalışmıyorum canım.Çocuklarımın bana ihtiyaçları vardı.Bu yüzden çalışmayı düşünmedim, ama artık büyüyorlar ve ben kendim için de bir şeyler yapmak istiyorum.Aslında öğretmenim,asaletimi almadan istifa ettiğim için KPS ye girmek zorundayım.Bizim zamanımızda sınav falan yoktu.Okul bitti, başvurdum ve hemen atanmıştım ama oğlum bütün hayatımı değiştirdi, peşinden de kızım geldi.İyi ki adaylığım kalkmadan ayrılmışım, çünkü açıktan atama ve geri dönüşler çok daha zor onlar bize de sınav hakkı verin diye tutturmuşlar.Evet istiyorum ve çalışıcam, üstelik çok iyi bir puan almak zorundayım.Zaman yaratabilirsem dersaneye de gidicem.Eşim çok destekliyor beni sağolsun.Hatta dün bana kitap bile almış.Gece uykum kaçsa kalkıp çalışıyorum, yeter ki isteyelim;yaparız biz.Kızımın okul müdiresi benim için şöyle demişti:Necla Hanım'ın (bu arada adım Necla) elinden bir uçan, bir de kaçan kurtulur diye.İstersen sen de yaparsın,ben de, o da....(biraz uzattım galiba kendine iyi bak canım)