How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kpss ye girecek arkadaşlara önerim varrr

selam arkadaşlar.ben de bu sene sınava giricem iktisat mezunuyum.kpss b ye hazırlanıcam.ben mesleklerimiz bölümüne açmıştım daha yeni böyle bir konu.bugün de burayı buldum,çok da iyi olmuş.ben aptallığım sayesinde bu seneye kadar girmedim bu sınava.daha doğrusu cahilliğimden.ben zannediyordum ki okuldayken gördüğümüz bütün derslerden giriyoruz sınava.ama geçen sene bişeyden çıktı ve ben biraz araştırdığımda sadece genel kültür ve genel yetenekten girebildiğimizi öğrendim.biraz geç oldu ama neyse.anacım insanlarda doğru dürüst aydınlatmıyo ki.en iyisi herşeyi araştırıcan.ben geçen seneden beri ara ara araştırdığım için bi çok şey öğrendim.tembelliğim yüzünden yeni başlıcam çalışmaya.yargının kitabı vardı bende.yediiklimin dergi setine abone oldum.ilk iki sayısı bugün geldi.artık mecbur çalışmaya başlıcam.karartmayın deri içinizi.bu tür sınavlara hazırlanmanın tek şartı var bence:olabildiğince çok soru çözme,deneme sınavı yapmak,piyasadaki bütün soru türleriniçözebilmek.yani konu çalışmak lazım tabi ama asıl pekiştiren ve öğreten sorular.bol bol çözün.ben elimdeki kaynaklara çalıştıktan sonra heralde soru kitapları alırım,bir de hani dershanelerin falan genel çaplı deneme sınavları var ya onlara girmeyi ve kendimi denemeyi istiyorum.evet çok fazla talep var ama inanın bana sınava giren herkes detaylı çalışıp girmiyor.

düzenli bir şekilde çalışmaya başlayan arkadaşlar var mı?hadi bu işi ciddi düşünen ve gerçekten isteyen arkadaşlar kendimize program yapalım.oturup çalışalım hatta bundan zevk almay çalışalım.ben genel kültür kısmına karşı soğuğum biraz ve beni zorlayacak olan bu olacak sanırım.matematik zevkli geliyor bana.aslında hepsi zevkli olabilir ama ben sözel konuları tarih gibi aklımda tutmakta zorlanıyorum.ama bakıcam bir çaresine.bu soruna ilişkin olarak hazırlanan kitaplar var mesela.tüm konular soru cevap şeklinde hazırlanmış.soru niteliği taşıyan herşey sorulmuş.yediiklimin sitesinde görmüştüm.dershaneye de gitmeyi düşündüm bir ara,sırf düzenim olsun motivasyon olsun diye ama sonradan vazgeçtim.çünkü hafta da bir en fazla iki gün ayırıyorlar gk gy konularına.çok az geldi bana.zaten dershane hiçbir koşulda tek başına yeterli değil.iş sizde bitiyor.yani dershaneye giden arkadaşlar gitsin yine elbette zararı olmaz ama gidemeyecek olan arkadaşlar bu konuya takılıp dert etmesinler bence.

bende yeni mezunum ve atanamadım.sosyaş bilgiler mezunuyum...yeni evlendim;hamileyim...kafam karıştı..ne yapsam sınava girsem mi girmesem mi..hem çocuk hem kariyer yapamam galiba:(basta çok üzüldüm biraz zamansız oldu diye günlerce agladım ama şimdi gelecegimi düşünüyorum sadece..fikirlerinize açıgım..eger çalışırsam yargı ve yediiklimden çalışçam sadece!asla kaynak karıştırmam..bide sitelerden online denemlere gircemm.ihtiyacın yaprak testleride çok kaliteli..

gülşahcım çalış tabi.elinden geleni yap hatta zorla kendini bence.şu an çalışıor olsaydın ne yapacaktın,işini mi bırakacaktın.hem kariyer hem çocuk yapan bir sürü insan var.bilmiyorum tabi şu anda ne kadarlık hamilesin ama herhalde sınav zamanı bir engelin olmaz,yani bebeğini doğurmuş olursun heralde hayırlısıyla.

Okul biteli 12 yıl olmuş, iki çocuk,onların okulları, dersleri,ev ... Bütün bunların üstüne bir de Kps yi araya koydum.Delilik mi sizce?Fırsat yaratıp çalışıcam.Ama inanın ders çalışmak eziyet geliyor bazen.kafamçokkarıştı

Teşekkürler Butterfly.Bu son fırsat belki de,bu yüzden iyi çalışmalıyım.Evdekilerin başının etini yiyorum ders çalışıcam diye, sonra da böyle bilgisayar başında çakılıp kalıyorum.Ne fena.:dance:

gülşahcım çalış tabi.elinden geleni yap hatta zorla kendini bence.şu an çalışıor olsaydın ne yapacaktın,işini mi bırakacaktın.hem kariyer hem çocuk yapan bir sürü insan var.bilmiyorum tabi şu anda ne kadarlık hamilesin ama herhalde sınav zamanı bir engelin olmaz,yani bebeğini doğurmuş olursun heralde hayırlısıyla.

haklısın canım;2 aylık hamileyim..kafamı toplar toplamaz çalışmaya baslıcam..herkese kolay gelsin...

Teşekkürler Butterfly.Bu son fırsat belki de,bu yüzden iyi çalışmalıyım.Evdekilerin başının etini yiyorum ders çalışıcam diye, sonra da böyle bilgisayar başında çakılıp kalıyorum.Ne fena.:dance:

canım bende hazırlanıyorum dersaneyede gidicem ama bende bilğ başından kalkamıyorumsenağlama

slm ben aranıza yeni katıldım kpss ye girmek istiyorum lise mezunuyum açık öğretimden üniversite okuyorum hangi kitap almamı tavsiye edersizini cvp yazaesanız sevinirim.................

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE İKİ YILLIK BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ VE PROGRAMCILIĞI MEZUNUYUM BENDE İLK DEFRA BU SENE KPSS YE GİRCEM BAKALIM SONUÇ NE OLACAK. ŞİMDİDEN SINAVA GİRECEK HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM.

slm sevdalı bulut senin azmini gerçekten tebrik edeerim ben bun yaşta erkek arkadaşıma bile vakit ayıramadan ders iş diye koşturup duruyorum korkuyordum ilerde evlenince ne yaparım derslerimi aksatmadan devam edebilirmiyim diye ama sende ki bu aziö korkumu yenmem de yardımcı oldu insan istedikten sonra vakit ayırabiliyormuş bu arda çalışıyormusun ev hanımı mı cvp yazarsan sevinirim bekliyorum allah herşeyi gönlüne göre versin

"KARACAN" yayınlarının kitapları güzel...Zaten KPSS de ağırlıklı konular üzerinde yoğunlaşmışlar...Hepinize başarılar canlarıma.s.

nefertari yazdığın cvp banamıydı güvender yayınlarıdfa güzel diyolar ama bilmiyom tabi daha hiç bakmadım

Back