Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hastane yönetimi mezunuyum .kpss bölümden kadro vermiyor.o yüzden lise çıkışlı girmem daha doğru olur.sınavı da iyi çalışmam lazım seneye giricem
Sermincim memlekete gitmiştm bugün geldim mesajını ancak görebildim o yüzden...Yazdıklarından anladığım kadarıyla dersanede çalışıyosun heralde bence bu daha güzel..Bölümünün avantajı çok çünki dersane ve kolej kesinlikle daha iyi...Tabi kendini kanıtlayabilirsen..Oldukça azimli görüyorum seni bu konuda o yüzden inanıyorumki bunu başarırsın..Sınava yine çalışırsın ama en azından olmazsa çok fazla yıkılmazsın..Hem evliliğinide bu sebeblerden dolayı çokda erteleme yani hemen çoçuk istemediğin sürece problem olmaz yine çalışırsın hem kafan daha rahat olur belki..Bu arada çalışmaya başlamışsın heralde arada sırada yaz belki ilham olur bana ....Kendine iyi bak,:1hug: sevgiler...aslında benim de içim içimi kemiriyor çünkü gerçekten çok zor yüksek bir puan almak.evet ilk defa giricem ama olabildiğince kendimi çalışmaya hazır hissettirmeye çalışıyorum,aslında çok da öğretmen olmayı istemiyordum ama şartlar bunu gerektiriyor,eğer atanmazsam tekrar dersaneye döneceğim ki bunu istemiyorm..evlenicez ama ben işimi bulmadan asla evlenmem diye rest çekiyorum,olmaz diyorum ve bu beni daha da büyük bir sorumluluk altına itiyor.elimden geldiğince yapmak zorundayım başka çarem yok çünkü...sınavda ne konuda nasıl sorular çıkmış onları incelemeye başladım şimdi.en çok genel kültürde sıkışacağımı zannediyorum.bilmiyorum naasıl olacak ama oturuup çalışmaktan başka çare yok.bir yandan bilg.kursu,bir yandan yüksek lisans,bir yandan da şimdi kpss derdi derken ka parçaya ayrılcam ama umut beslemek istiyorum yine de,buna inanmak istiyorum.bugün bir çalışma saaatleri planı oluşturayım diyorum,ona göre günde hiç olmazsa 1-2saat çalışayım.umuyorum hepimizin hakkında hayırlısı olur canıma.s.
Sermincim memlekete gitmiştm bugün geldim mesajını ancak görebildim o yüzden...Yazdıklarından anladığım kadarıyla dersanede çalışıyosun heralde bence bu daha güzel..Bölümünün avantajı çok çünki dersane ve kolej kesinlikle daha iyi...Tabi kendini kanıtlayabilirsen..Oldukça azimli görüyorum seni bu konuda o yüzden inanıyorumki bunu başarırsın..Sınava yine çalışırsın ama en azından olmazsa çok fazla yıkılmazsın..Hem evliliğinide bu sebeblerden dolayı çokda erteleme yani hemen çoçuk istemediğin sürece problem olmaz yine çalışırsın hem kafan daha rahat olur belki..Bu arada çalışmaya başlamışsın heralde arada sırada yaz belki ilham olur bana ....Kendine iyi bak,:1hug: sevgiler...
hoşgeldin canım,yok ben dersaneyi bıraktı bu sene,ömrümden ömür aldı.bu sene yüksek lisansa gidiyorum bir de kursa gidiyorum.inan özel ders bile vermek istemedim artık.dün bi arkadaşımdan duydum,bir tanıdığı 96 almış bu yıl ve atanamamış.şok oldum ya.benim hakikaten umudum yok aslında,çalılmaya zaman da bulamıyorum zaten.kendime küçük cep kpss kitabı aldım,çantamda duruyo,ototbüste veya boş anlarımda çıkarıp iki cümle okuyorum .onun dışında hiçbir faaliyetim yok.bilmiyorum iyice kafam karıştı napmalı ne etmeli.tekrar dersaneye dönmek istemiyorum,çok yıprandım çünkü.sadece hayatım dersane oldu,ne erkek arkadaşıma adam gibi zaman ayırdım ne de aiileme.onlar da sıkıntı yaptılar biri ordan çekiştiriyo diğeri öbür yandan.ben de bıraktım.kpss den pek umudum yok ama yine de elimden geleni yapıcam napiym,aslında kolejleri çok istiyorum ama orda da nasıl girlir,nasıl başvurulur,kesin orda da vardır torpil.onu bilmiyorum işte.şimdi dee çıkıcam evden staj okuluna gidicem,yani artık böö geldi.inşallah bu kadar emeğe çabaya zamana değer de içim yanmaz canım.sevgilerimlea.s.
MERHABA BENDE 2004 MEZUNUYUM,UMUDUMUZU YİTİRMİYELİM ARKADAŞIM,YİNE SINAVA HAZIRLANICAM GÖRÜŞMEK ÜZREfarklı sorular arkadaşım ben lisans mezunuyum ve 2003 mezunuyum halada sınava giriyorum...beden eğtm.mezunuyum.galiba artık olmayacak bu iş..............
nuriye ihtiyaç yayınlarını öneririm ben ona çalışıyorum