How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kpss ye girecek arkadaşlara önerim varrr

benim etrafımda okadar kişi girdiki sınava sadece 1 kişi girdi .kendisi ziraat mühendisi sadece geçen yıl 30 kişi alınmış..düşünün artık binlerce kişi başvuruyor içinden sadece 30 kişi yani çok büyük şans ..yani kızlar hep yüksek puan alacaksınız hemde şansınız olacak yada torpil:))

evet o da doğru Allah yardımcımız olsun benim abim girdi 91,300 aldı ama 85 alan yerleştirildi abim yerleştirilmedi daha sonra ek kontejandan başvurdu da öyle memur oldu torpil lazım ya da şans dediğin gibi

bu seneki formlar acaba dağıtıldımı kızlar...valla bende şansımı deneyecegim bellimi olur şans bu ...:)) gerçi kazanacagımı düşünmüyorum ne öyle çalışkan bir yapıp ,nede öyle şanslı biriyim,ne de torpilim var:))) yok ben sadece devletime ek gelir olsun diye katılmayı düşünüyorum...:Roflol:...:Roflol:...:Roflol:...:Roflol:...:Roflol:

rant kapısı güzelim eee yalanmı
öss 1
kkps2

biliyormusunuz öss ye girmek daha kolay da kkps girmek çok zor anam deveye hendek atlatmaktan bile dahada zor..... :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol:

slmm arkadaşlarb bende bu sene kpss ye giricem dee sizin sölediklerinizden pek anlamadım hangi alandan gireceksiniz filan yazmışsınız yaa egitimmi filan die sormuşunuz ben anlmadım bu kpss konusunda bilgisi olan sorularımı cvb larsaa çokk sevinicenn lütfennnnn
-ben lise mezunu olarak giricem bütün Amacım memur olmakk kadroluu bir iş sahibi olmak üniveriteyi bitirenler de giriyomuş herhalde işte ben bunu anlamıyorum sınavlar ayrı ayrımı yoksa öss gibi herkes 1 sınavamı giriyo
- bide formlar ne zaman dagıtılıyor
bunlara cvbb verirsenizz çokk sevinizz tekk çaremm kpss çünküü okulumdaa bu sene biticek ama alttan sersin oldugu için diplomamaı alamıycamm lütfenn yardımm edin banaa

slmm arkadaşlarb bende bu sene kpss ye giricem dee sizin sölediklerinizden pek anlamadım hangi alandan gireceksiniz filan yazmışsınız yaa egitimmi filan die sormuşunuz ben anlmadım bu kpss konusunda bilgisi olan sorularımı cvb larsaa çokk sevinicenn lütfennnnn
-ben lise mezunu olarak giricem bütün Amacım memur olmakk kadroluu bir iş sahibi olmak üniveriteyi bitirenler de giriyomuş herhalde işte ben bunu anlamıyorum sınavlar ayrı ayrımı yoksa öss gibi herkes 1 sınavamı giriyo
- bide formlar ne zaman dagıtılıyor
bunlara cvbb verirsenizz çokk sevinizz tekk çaremm kpss çünküü okulumdaa bu sene biticek ama alttan sersin oldugu için diplomamaı alamıycamm lütfenn yardımm edin banaa

evet lise mezunları ve üni. mezunları farklı giriyorlar...ben de üni. okuyorum ama en son bitirdigim okul lise oldugu için lise mezunlarıyla giriyorum.
form işini ben de arştırıyorum bulursam yazarım osym.gov'dan bakabiliriz...

bazı bölümlerde yaş sınırı var, puanını tuttursanda yaş sınırı var ayazda kalabilirsin sonra,
bi kitapçığı var onun, orada istenilen kriterler yazıyodu,28 yaş sınırını çok görmüştüm,çoğu bölümde sertifika istiyo meb onaylı..

bende duymuştum canım..ve olmadığı içinde hep ertelemiştim..sanki girebilecegimde ...kafamçokkarıştı...yaşda tutmuyor sertifikada...yine ortada kaldık desene:Roflol::Roflol::Roflol:

ya bende girmek istiyorum ama hiç bir bilgim yokktatlicadiarzu
napsam acaba:bbo::bbo:

Selam kızlar bende kpssye gircem bu yıl aynı zamanda okul da var ve benim tezim de var yapılcak nerden başlayacağımı bilmiyorum.bayramdan sonra bi kursa yazılmayı düşünüyorum,kurs olmadan olmayacak sanki.Herkese başarılar a.s.

arkadaşlar buarda bende bu yıl kpss sınavına gireceğim dersaneyede gitmeyi düşünüyorum.yabancı dil sertifikam var bilgisayarda alacağım.acaba başka sertifika gereklimi? ayrıca ben aramızda kpss sınavına girmiş olanlar varsa öneri ve tavsiyelerini rica ediyorum.herkese bol şans..

arkadaşlar buarda bende bu yıl kpss sınavına gireceğim dersaneyede gitmeyi düşünüyorum.yabancı dil sertifikam var bilgisayarda alacağım.acaba başka sertifika gereklimi? ayrıca ben aramızda kpss sınavına girmiş olanlar varsa öneri ve tavsiyelerini rica ediyorum.herkese bol şans..

canım bildiğim kadarıyla bölümlere göre değişiyormuş ama 10 parmak daktiloda bilmem gerekiyormuş..valla bende başkalarının yalancısıyım:)):sm_confused:

Kpss ye girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Emek verin, çalışın eminim sonucunu alacaksınız.

Malesef ki çarpık bir sistem. Ben 5 yıl üniversite okudum, öğretmen olacağımı düşünüyordum ama olmadı. Puanımda az olmayacak kadar vardı ve bende memurluğu seçtim. Şimdi memnunum işimden. Yapmanız gereken tek şey çalışmak, başka çareniz yok!!!!a.s:nazar:

Allah gönlünüze göre verir inşallah!!!
a.s.

bu iş zekayla olmuo arkadaslar sınav sıkı bir calısmayı gerektiriyor. ben de bu yıl işi bıraktım bu sınava hazırlanıyorum. sürekli arastırıyorum genelde iki yayınevinin kitabını öneriyorlar biri bende war dierini de alıcam

dersane kurs olayına gelince bazıları işe yaramıyo diyor ama duzenli çalısamayanlar kursu deneyebilir ben bi duzen oturtamassam gidicem kursa

yas sınırı memuriyet icin 35 öğretmenlik icin 40 diye biliyorum ama her bolumun özel istekleri war mesela ah güzel yer basvurayım diyosun erkek olmasını sart kosuolar kalorifer sertifikasından tut da neleri war :)))

hepimize basarılar

o zaman az da olsa fikrimi belirteyim arkadaşlar bu sene çok çalışmayı düşünüyorum açıkcası mecburum herneyse
kaynak konusunda eğer kpss-A kadrosundan girecekseniz sınava yani öğretmen olmak için eğitim bilimleri için yargı yayınları
genel kültür genel yetenek içinse data yayıncılık,güvender,ihtiyaç yayıncılık,yediiklim yayıncılık şuan piyasadaki en iyi kaynaklar ve de en tutulanları yediiklim ve ihtiyaç geçen sene türkiye çapında birsürü derece kazandırmış bilginize
umarım yardımım olmuştur

Back