• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ve iibf

yakamoz074

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
256
192
323
hadi iibf li bayanlar birbirimize destek olalım. az bi süre kaldı bu süreçte nasıl calışmalıyız, neler yapabiliriz eksiklerimizi tamamlamak için birlikte plan yapabilecegim arkadaslara ihtiyacım var destek zamanı bayanlar :)

Hangi bölümden mezunsun , bir de burada fazla takılma çalışmaları olumsuz etkiliyor bu forum :27:
İnsan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor.

Hangi bölümden mezunsun , bir de burada fazla takılma çalışmaları olumsuz etkiliyor bu forum :27:
İnsan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor.

iktisat mezunuyum. yok belirli saatlerde giriyorm canım sıkıldığında motive olmak için :)motive olck arkadaslara ihtiyacm var :17:

iktisat mezunuyum. yok belirli saatlerde giriyorm canım sıkıldığında motive olmak için :)motive olck arkadaslara ihtiyacm var :17:

Allah emeklerinini karşılığını verir inşallah canım.
Ben bir gün çok mutluyum olacka bu iş diyorum ertesi gün bendne bir cacık olmaz diyorum.
SOn günlerde ruh halim bir değişik,sınav olsa bitse artık daraldım.

Allah emeklerinini karşılığını verir inşallah canım.
Ben bir gün çok mutluyum olacka bu iş diyorum ertesi gün bendne bir cacık olmaz diyorum.
SOn günlerde ruh halim bir değişik,sınav olsa bitse artık daraldım.

aynen oyle.bide motivasyon eksikliğin denemelerine yansıyormu. benm sanki oluyor etkisi motivasyonum yoksa netler yerlerde. bakalm yarın güvender denemesini cozecegim inşallah ii olr. alıyormusun cumaları güvenderi

aynen oyle.bide motivasyon eksikliğin denemelerine yansıyormu. benm sanki oluyor etkisi motivasyonum yoksa netler yerlerde. bakalm yarın güvender denemesini cozecegim inşallah ii olr. alıyormusun cumaları güvenderi

Denemelerde ruh halim değişiyor.
Motivasyon düşüklüğü benim çalışmamı engelliyor.Denemelerde varımı yokumu koyuyorum ortaya.
Evdeyken kötü motivasyonum ,böyle uykum geliyor ne bileyim saflaşıyorum.
Yoruldum artık galiba ekimden beri çalışıyorum :/

Güvenderi Alıyorum ,seviyorum da sorular ne çok zor ne çok kolay.
Tam ösym seviyesi sanki değil mi?
Son bir ay hergün deneme çözmek istiyorum ama ?

Denemelerde ruh halim değişiyor.
Motivasyon düşüklüğü benim çalışmamı engelliyor.Denemelerde varımı yokumu koyuyorum ortaya.
Evdeyken kötü motivasyonum ,böyle uykum geliyor ne bileyim saflaşıyorum.
Yoruldum artık galiba ekimden beri çalışıyorum :/

Güvenderi Alıyorum ,seviyorum da sorular ne çok zor ne çok kolay.
Tam ösym seviyesi sanki değil mi?
Son bir ay hergün deneme çözmek istiyorum ama ?

evet bencede hergün bir deneme cozmeli kalan zamandada konu tekrarı.özellikle tarih tekrar edilmeli bence. gecen gün x yaınlarının Tarihçinin ders notları diye bi kitabını aldım fiyatıda uygun olnca deniym dedim cok memnun kaldım cografyasınıda alcam hatta varsa vatandaslığınıda alcam :)

iktisat mezunuyum kpss b grubundan gırıcem ama b ne oluo? hangı puan turu? kpss b ile bakanlıklara yerleşebilirmiyim? kpss b ile ilgili bilgi paylaşın azıcık hiç bişey bılmıorum:(

Back