KPSS sonrası belirsizlik

Böyle şeyler okudukça torpille işe girenleri düşünüp çok üzülüyorum. Nasıl bir vebal insanların aklı almıyor ne yazık ki. Ya da vicdanları.
Çok teşekkürler öncelikle anladığınız için bizleri. Torpil durumu mezun olduğumuzdan beri çokça kez karşılaştığımız bir şey zaten hepimizin. Arkadaşlarımla benim onlara bakıp kendimizi başarısız hissettiğimiz zamanlar oluyordu. Çünkü daha çok çalışıp daha yüksek puan almana rağmen bu adaletsizlik kırıcı olabiliyor ama artık ona da alıştık gibi. Sadece böyle durumlarda özellikle çok sorguluyorum. Ama sistem bu şekilde. Ayak uydurup devam etmeye çalışıyoruz mecbur

Çok teşekkürler öncelikle anladığınız için bizleri. Torpil durumu mezun olduğumuzdan beri çokça kez karşılaştığımız bir şey zaten hepimizin. Arkadaşlarımla benim onlara bakıp kendimizi başarısız hissettiğimiz zamanlar oluyordu. Çünkü daha çok çalışıp daha yüksek puan almana rağmen bu adaletsizlik kırıcı olabiliyor ama artık ona da alıştık gibi. Sadece böyle durumlarda özellikle çok sorguluyorum. Ama sistem bu şekilde. Ayak uydurup devam etmeye çalışıyoruz mecbur
Kul hakkı başka bir şey değil. İnşallah kardeşiniz en güzel yerlere gelir.

Ataması nispeten az. İbf okuyan tanıdıklarım var benim de ve yurtdışına gitmiş ingilizce bilen kişiler. Ama şu an onlar bile tutunamıyor. Koşullar herkese zorlaştı iyice. Bu arada hayata küsme durumu yok. Kardeşime düşkünüm ve onu üzgün görmeye dayanamıyorum sadece ben birkaç gündür. Ki kpss nin üstünden bir hafta bile geçmedi. Kendine gelmeye de çalışıyor buna rağmen bu kısa sürede. Yoksa yüksek ihtimalle tekrardan hazırlanır zaten. Yaşı da küçük baya
Bu durumu Türkiye de yaşamayan genç yoktur aileden zengin degilse. Bu tür zamanlar zordur ama insani olgunlastirir. Zamanla bi kapi açilir kardesinize zaten herkes nasibiyle yaşar.İbf dedgim soyle aslinda etkin dil kullanımı ve iletisimi iyi olan birinin ozel sektorde issiz kalicagini sanmiyorum tabi baslarda maas falan dusuk oluyo ama zamanlar cok guzel firsatlar geliyor.

Okumak kar etmiyor artık bence meslek öğrenceksin cidden en güzeli.ben avukatım maaşımdan memnunum ama kardeşim için endişeleniyorum inşallah kendiside ya atanır ya güzel bir iş bulur.sizi anlıyorum o açıdan benim ailemde memurdur memur olunca bir meslek yada iş kalmıyor insana.

X