kpss sınavına kadaer aksam 8 den gece 3 e kadar ders calışırken bana eslik edecek arkadas arıyorum.

Ben de gündüz iş ve okul var akşam kalıyor sadece üniversite öğrencisiyim ama okulumdan memnun olmadığım için tekrar üniversite sınavına girip ankaraya geçeceğim gece 3e kadar duramıyorum ama 8den 12ye 1e kadar eşlik edebiliriim isterseniz:KK5:
gel tabi canım sadece destek oluyoruz burada birbirimize oturdum derse gibi

Bugün evle alakalı canımı sıkan şeyler oldu bitanem. En azından şimdilik çalışamıycam. Gece başlamayı düşünüyorum. Hadi sen geç dersinin başına miniklerin seni bekler
yardımcı olabilecegim bir seyse benimle de paylasabilirsin bitanem üzme canını rabbim sağlık sıhhat versin de gerisi hallolur insallah

Ben yemek yiyip ders çalışıcam canım:) kendime geldim allaha şükür.. Aydınlığa anca böyleyken bile çalışıp da ulaşırım..

Allah ulaşmayı huzura ermeyi nasip etsin..

Calisan bayanlarin careleri de cok oluyor ama evdeysen sen sen olmuyorsun ailen ne derse o oluyor seni karar verebilecek kapasitede bile gormemeye basliyorlar zamanla once kalbin kiziyor zamanla onun da gucu azaliyor ve kabulleniyor

agnesim bir de evimin içine istedigim mobilyaları alıp süsleyebilmeyi isterdim
Koskoca evi(istediğim tipte:) ) alabilecek mesleğim olursa içini de süslerim:) süssüz olsa da razıyım bi odadan diğerine geçince üşümeyeyim, akmasın kokmasın, camı penceresi istediğim gibi olsun huzur olsun da. Hem ben sade ve huzurlu seviyorum:)

İnşallah nasip olur ikimize de kuzum.. Ama kocamla değil tek alabiliym. Kendi evim olsun yani.

Koskoca evi(istediğim tipte:) ) alabilecek mesleğim olursa içini de süslerim:) süssüz olsa da razıyım bi odadan diğerine geçince üşümeyeyim, akmasın kokmasın, camı penceresi istediğim gibi olsun huzur olsun da. Hem ben sade ve huzurlu seviyorum:)

İnşallah nasip olur ikimize de kuzum.. Ama kocamla değil tek alabiliym. Kendi evim olsun yani.

kuzucum tabi ki evin istedigin gibi olsun ben kira da otursam da olur bizim hic evimiz olmadı hep kiradaydık ama ne bileyim içi tatlı olsun sirin olsun simdi begendigim olsa da esime cok da söyleyemiyorum masraf olmasın zorluk cekmeyelim diye.

kuzucum tabi ki evin istedigin gibi olsun ben kira da otursam da olur bizim hic evimiz olmadı hep kiradaydık ama ne bileyim içi tatlı olsun sirin olsun simdi begendigim olsa da esime cok da söyleyemiyorum masraf olmasın zorluk cekmeyelim diye.
Sen de haklısın kuzum benim. İnşallah nasip olur istediğin..

X