- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- Konu Sahibi guselolurdu
yesssss kahvemi yaptım masamdayımagnesimmm yavastan derse haydiii bakımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yesssss kahvemi yaptım masamdayımagnesimmm yavastan derse haydiii bakımmmm
aferin kuzumayesssss kahvemi yaptım masamdayım
O niye oagnesim ben bugün iptal
kuzucum kocam hastaaa ben hastaaaa ama sen calısacaksınO niye o
ahhhaaa aynıymısız aydınlık hanımcım :) tabi ki gel agnesim sayesinde ders calısmaya basladım onu coook seviyorum gelin tbi ama geliyom deyip de gelmeyenlerden olmayın olur mu :) bölümünüz nedirBende evliyim bende size katılsam ocaktan sonra ne iyi olur ya sabah ev işi yapıyorum gün bitiyor çocuğun yok olsa hiç yapamazdım herhalde
Aa geömiş olsun ya tamam kuzum ben başlıycam birazdan :)kuzucum kocam hastaaa ben hastaaaa ama sen calısacaksın
Hheeh minişim ama büyük adam olcam ben :)) kocaman olcam:)seviyorum seniiii agnesim en miniş üyemiz :)
Slm kizlar iyi calismalar brans larinizi merak ettim ,bnmde 3 aylik bebegim var ,calismaya bas k iyrum bu gece ins
Tıbbi sekreterlik sizinahhhaaa aynıymısız aydınlık hanımcım :) tabi ki gel agnesim sayesinde ders calısmaya basladım onu coook seviyorum gelin tbi ama geliyom deyip de gelmeyenlerden olmayın olur mu :) bölümünüz nedir
tabi ki olacaksın bitanem inan ki insana degeri okumasıyla meslek sahibi olmasıyla veriyorlar birkac istisna hariç evli degilsin evlendiginde evde sözün geçsin istiyorsan oku bitanem sakın yılma benim bideneme de bu yakısır :)Hheeh minişim ama büyük adam olcam ben :)) kocaman olcam:)
okul öncesi benimki de cnm gece 1 2 ye kdr calısabılecek mısın pekiTıbbi sekreterlik sizin
Aynen öyle canım. En çok da ummadığın insanlar değer biçiyo okumana göre. Ünvanın kadar varsın maalesef..tabi ki olacaksın bitanem inan ki insana degeri okumasıyla meslek sahibi olmasıyla veriyorlar birkac istisna hariç evli degilsin evlendiginde evde sözün geçsin istiyorsan oku bitanem sakın yılma benim bideneme de bu yakısır :)
o zaman simdi derse :) senin için ben de vatandaslık dinleyecem yalnız bırakmayayım seni simdi derse ama cok yorulunca mola ver tatlımAynen öyle canım. En çok da ummadığın insanlar değer biçiyo okumana göre. Ünvanın kadar varsın maalesef..
Çokkkk sağol bitanemmmm:)
Eferim benim öğretmenimeeee:)o zaman simdi derse :) senin için ben de vatandaslık dinleyecem yalnız bırakmayayım seni simdi derse ama cok yorulunca mola ver tatlım
Çok istisnalar olmazsa çalışırım ayrıca finallerinin bitmesi lazım ama ☺saati bu kadar takmayin birgün gece iki olur birgün on iki cunki konuya bağlıokul öncesi benimki de cnm gece 1 2 ye kdr calısabılecek mısın peki
peki cnm sen bilirsin ama gündüz calısamadıgımdan böyle bir baslık acmıstım o yuzden saat gayet de önemli benim için.Çok istisnalar olmazsa çalışırım ayrıca finallerinin bitmesi lazım ama ☺saati bu kadar takmayin birgün gece iki olur birgün on iki cunki konuya bağlı