kpss sınavına kadaer aksam 8 den gece 3 e kadar ders calışırken bana eslik edecek arkadas arıyorum.

Bende evliyim bende size katılsam ocaktan sonra ne iyi olur ya sabah ev işi yapıyorum gün bitiyor çocuğun yok olsa hiç yapamazdım herhalde
ahhhaaa aynıymısız aydınlık hanımcım :) tabi ki gel agnesim sayesinde ders calısmaya basladım onu coook seviyorum gelin tbi ama geliyom deyip de gelmeyenlerden olmayın olur mu :) bölümünüz nedir

Slm kizlar iyi calismalar :KK66:brans larinizi merak ettim ,bnmde 3 aylik bebegim var ,calismaya bas k iyrum bu gece ins
ahhhaaa aynıymısız aydınlık hanımcım :) tabi ki gel agnesim sayesinde ders calısmaya basladım onu coook seviyorum gelin tbi ama geliyom deyip de gelmeyenlerden olmayın olur mu :) bölümünüz nedir
Tıbbi sekreterlik sizin

tabi ki olacaksın bitanem inan ki insana degeri okumasıyla meslek sahibi olmasıyla veriyorlar birkac istisna hariç evli degilsin evlendiginde evde sözün geçsin istiyorsan oku bitanem sakın yılma benim bideneme de bu yakısır :)
Aynen öyle canım. En çok da ummadığın insanlar değer biçiyo okumana göre. Ünvanın kadar varsın maalesef..

Çokkkk sağol bitanemmmm:)

Ben de gündüz iş ve okul var akşam kalıyor sadece üniversite öğrencisiyim ama okulumdan memnun olmadığım için tekrar üniversite sınavına girip ankaraya geçeceğim gece 3e kadar duramıyorum ama 8den 12ye 1e kadar eşlik edebiliriim isterseniz:KK5:

X