- 21 Mart 2014
- 423
- 219
- Konu Sahibi guselolurdu
Canimmmm beni affeyle bugun icin ben yatiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estağfurullah canım ben de yatıcam:) hadi iyi geceler:)Canimmmm beni affeyle bugun icin ben yatiyorum
Agnesim biraktin beni ben de biraktim dersleri acikcasiNeredesiiiin
Yok artık ya. Pes. Ben yazamadığımda bile az da olsa çalıştım. Bu mu verdiğin söz. Ben o gün işe gidemesem sen derse girmiycek misin şimdi mesleğe başladığımızda. Vallahi bir daha duymamış olayım. Öyle şey olmaz. Bi yola çıktık hakkını vericez.Agnesim biraktin beni ben de biraktim dersleri acikcasi
Agnesim gercekten motive olmam icin destege ihtiyacim var olmasa bu konuyu tam da bu baslikla acmazdim kirdiysam ozur dilerimYok artık ya. Pes. Ben yazamadığımda bile az da olsa çalıştım. Bu mu verdiğin söz. Ben o gün işe gidemesem sen derse girmiycek misin şimdi mesleğe başladığımızda. Vallahi bir daha duymamış olayım. Öyle şey olmaz. Bi yola çıktık hakkını vericez.
Aaa hayır kırmadın estağfurullah. Ama ben gelemesem de çalıştığımı bil. Bak ben sana borçluyum sen bana. Çocuk değiliz vazgeçmek yok. Gelememiş olsam da senin o çocuklara bi ders borcun var. Seni bekleyenler var. Yapma. Kaytarma lüksümüz yok bizim.Agnesim gercekten motive olmam icin destege ihtiyacim var olmasa bu konuyu tam da bu baslikla acmazdim kirdiysam ozur dilerim
Aslan kankimTamam bitanem ben de calisiyorum