kpss sınavına kadaer aksam 8 den gece 3 e kadar ders calışırken bana eslik edecek arkadas arıyorum.

Agnesim biraktin beni ben de biraktim dersleri acikcasi
Yok artık ya. Pes. Ben yazamadığımda bile az da olsa çalıştım. Bu mu verdiğin söz. Ben o gün işe gidemesem sen derse girmiycek misin şimdi mesleğe başladığımızda. Vallahi bir daha duymamış olayım. Öyle şey olmaz. Bi yola çıktık hakkını vericez.

Yok artık ya. Pes. Ben yazamadığımda bile az da olsa çalıştım. Bu mu verdiğin söz. Ben o gün işe gidemesem sen derse girmiycek misin şimdi mesleğe başladığımızda. Vallahi bir daha duymamış olayım. Öyle şey olmaz. Bi yola çıktık hakkını vericez.
Agnesim gercekten motive olmam icin destege ihtiyacim var olmasa bu konuyu tam da bu baslikla acmazdim kirdiysam ozur dilerimo_O

Agnesim gercekten motive olmam icin destege ihtiyacim var olmasa bu konuyu tam da bu baslikla acmazdim kirdiysam ozur dilerimo_O
Aaa hayır kırmadın estağfurullah. Ama ben gelemesem de çalıştığımı bil. Bak ben sana borçluyum sen bana. Çocuk değiliz vazgeçmek yok. Gelememiş olsam da senin o çocuklara bi ders borcun var. Seni bekleyenler var. Yapma. Kaytarma lüksümüz yok bizim.

Motive olucaksın çünkü ben sana inandım tamam çalışalım dedim. Asla pes etmiycez.

Agnesim sebep sen degilsin aslinda kafami mesgul eden bazi sikintilar var ama su da var ki onlarin cozumu de gene ayaklarim uzerinde durabilmemle gececekler bi de kuzum 90 puan almam lazim nasil olabilir ki bilemiyorum haklisin kuzum vazgecmek yok biz kendi dogrularimizla dvm edelim sonuca da bakariz o zaman geldiginde aglayasim var bagira cagira icim de bir huzun ozlemler caresizlikler.....

"ugurunda ölebiliecek olan eşin olarak söylüyorum ki bacagıma attıgın yumrugun bedelini ödeyeceksin ..."ailesiyle konussun diye arayan ben kendi ailemle konusurken bi iyi aksamlar demeyi çok görüp de bacagıma indiren sen bu ezikliğim son bulacak su andan itibaren kararımı alıp da benden yeni bir ben yapacagım esimi gene de cok ama cok seviyorum ama hatasını anlaması için bu sınavı kazanmam lazım ve zayıflamam lazım karsısına dikilmem lazım agnesim aglayarak yazıyorum bunu buraya eger derslerimi aksatırsam bana bugünü su anımı hatırlat lütfen.kendimi cok savunmasız ve ezik hissediyorum ona karsı

X