kpss sınavına kadaer aksam 8 den gece 3 e kadar ders calışırken bana eslik edecek arkadas arıyorum.

"ugurunda ölebiliecek olan eşin olarak söylüyorum ki bacagıma attıgın yumrugun bedelini ödeyeceksin ..."ailesiyle konussun diye arayan ben kendi ailemle konusurken bi iyi aksamlar demeyi çok görüp de bacagıma indiren sen bu ezikliğim son bulacak su andan itibaren kararımı alıp da benden yeni bir ben yapacagım esimi gene de cok ama cok seviyorum ama hatasını anlaması için bu sınavı kazanmam lazım ve zayıflamam lazım karsısına dikilmem lazım agnesim aglayarak yazıyorum bunu buraya eger derslerimi aksatırsam bana bugünü su anımı hatırlat lütfen.kendimi cok savunmasız ve ezik hissediyorum ona karsı
Kıyamam ya:KK43: ağlama herşey düzelicek inşallah :KK43:

Aynen öyle. Ayıptır. Sen o anı hiç unutma. Ne iş yapıyo o?
agnesim neyse yaa kapatalım konuyu aklıma gelmesin üzülüyorum düsününce dün yazdım hatırlat diye ama o zaman cok fenaydım aglıyordum bayaa ve senden baska kimsem yoktu anlatacak beni anladıgın için çok tesekkür ederim bitanemmmmmmmm benim.
biz derslerimize calısalım calısmayana ceza verelim cezayı sen koy :KK49:

agnesim ben esimi çok seviyorum yaa dün bile yazmısım aglarken kıyamadım özrünü kabul ettim affettim evliliğimiz için sorumluluklarımı sonuna kadar üstlenecem ama kesinlikle benden yeni bir ben yapacam kararlıyım sertap erenerin sarkısında dediği bana yeni bir ben lazım :) agnesim dua edelim ve coooook calısalım.:KK55:

canim bildirim yapmadin 11 ocakta bakayim sana dedim. kpss önlisans mi lisans mi benimde senin gibi zayiflamaya ve kpss kazanmaya ihtiyacim var. ilk olacak inşallah
Evet ya psikolojim bozuldu iyice alan sinavi geldi bi de bana 3 sinav oldu lisans bnmki kilo da almistim iyice biraktim kendimi saolasin ilgilendigin icin moralim cok bozuk :KK43:

Evet ya psikolojim bozuldu iyice alan sinavi geldi bi de bana 3 sinav oldu lisans bnmki kilo da almistim iyice biraktim kendimi saolasin ilgilendigin icin moralim cok bozuk :KK43:
kendimizi bırakırsak moralimiz hep bozuk olur savaşmak zorundayız.yavaşta olsa gram gram kaybetmeliyiz yağlarımızı. iyice hazırlan bu sene olmazsa senye yine girersin. bende de alan sınavı var canım. hangi bölüm senin

X