Kpss ortaöğretim sınavına girecekler topiği

çokk haklısınnsoru sorma şekilleri berbattı
cografya hele ..

Allah hepimizin yardımcısı olsun hala o sınavın etkisinden kurtulamadım ben süre sorunum yoktu ama bence o süreye göre değildi yinede sorular sonra sıralama sorusu bile ( tarihten) yuhh dedirten cinstendi o soru için bir dakika kimseye yetmezdi yani hepsi hemen aynı dönemde olmuş bir iki yıl vardı arada onu sıralamamızı istemişler hemde 1 dakikada bunlar bizi doç falanmı sandı ne ?

Hiç sorma :S kaç kere tarihle coğrafya arasında döndüm dolaştım matematiğe zaten yetişemedim az yaptım ondan :S

Hiç sorma :S kaç kere tarihle coğrafya arasında döndüm dolaştım matematiğe zaten yetişemedim az yaptım ondan :S

coğrafyayı gördükten sonra bütün enerjim bitti zaten ne okuduğumu bile anlamadan yaptım çok soruyu yaa ben 100 netin altını en zor denemede bile görmezken bu sınavda 70 alırmıyım acaba diye düşünmeye başladım off yaa gitti onca emek onca uykusuz gece canım yavrularımla ilgilenemediğim tam 3.5 ayy hangisine yanacağımı sapıttım çok çok zordu kolay diyen ya hiç çalışmamıştır yada kafayı yemiştir bu sorulardan sonra

ALlah belalarını versin soruları hazırlayanların bu yılki lisans soruları ortaöğretimden kolaydı coğrafya batırdı zaten işi tarih kolay gibi görünsede bir kaç sorunun üstünde resmen fantazi yapmış hazırlayan 1 yılım boşa gitti (((

haklısın canım yaa pisikopat falandı bence komisyon ben coğrafyacıyım üniversitede geçen dönem madenleri işledik ve adımdan sonra en iyi bildiğim madenlerdir o kadar yani ama gel görki hiç adını bile duymadığım bir madeni dayamışlar soru diye o neydi yaa hatırladıkça sinir oluyorum ben hala mat dersen 20 netten aşağıyı görmeyen ben 15 zar zor yapabildim yanlışlarımda vardır mutlaka grafik hiç kaçırmadığım soru şekli onu bile yapamadım yaa sinir oluyorum hala sinir oluyorum şunlara bir mail atasım var ki anlatamam yani off yaa bittim yaa sinirden

zaten o grafik sorularından bişey anlamadım ki yapayım genel kültürü yapıp geri dönüp uğraşayım dedim nerde moralmi kaldı onları yapacak beynim sulandı resmen asfalititmiş çokmu aramış acaba o soruyu geri zekalı

kızlar soruların cevabı açıklandı!

çoğu sorularda ne yanıt verdiğimi hatırlayamıyorum ya,hatta boş mu bıraktım yoksa yanıtladım mı onu da hatırlamıyorum ama tek bildiğim coğrafya yaktı bizi

Son düzenleme:
of bu uyarını cok gec gördüm canım
keşke bakmaz olsaydımm
bu ne yaa

ters köşe yaptılar resmen çok şaşırdığım cevaplar var-arpa- diyarbakır gb coğrafyayı tamamına doğru yanıt veren var mıdır,sanmam

Son düzenleme:
Aynen öyle canım biliyorum kendimi kafaya takarım açıklanınca öğreneceğiz zaten ..

zaten ekimin sonunda falan açıklanır diyorlar-kurban bayramı sonrası yani.en son atama puanlarına baktım da yüksek baya.umarım puanlarımızda yükselme olur,çünkü sınav geçen senelere oranla daha zor canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…