hayatımda geçirdiğim en berbat sınavdı sınav bittiğinden beri ağlıyorum yaa böyle bir soru şekli neydi onlar hala anlam veremiyorum tam 3.5 aydır uyumdan çocuklarımla doğru dürüst ilgilenmeden evden hayattan elimi çekerek çalıştım ben ve hiçbir denemeden 100 netin altına inmeden geldim bu güne ve sınava bir girdim bitişimi izledim resmeno nasıl bir coğrafya nasıl bir mat sorusu yani bu sınava girenler ortaöğretim bunu bilmiyordu komisyon acaba diye düşünmeden edemiyorum hala ben ki coğrafya bölümü 2. sınıf öğrencisiyim ve ben böyle aptal coğrafya sorularıyla hayatımda karşılaşmadım yani kısaca anlayacağınız bitti yaa bir dahada ortaöğretim olarak girmem sınava falan lisans soruları bile bundan kolaydı neyse Allah hakkımızda hayırlısını versin ne desek boşş
Allah hepimizin yardımcısı olsun hala o sınavın etkisinden kurtulamadım ben süre sorunum yoktu ama bence o süreye göre değildi yinede sorular sonra sıralama sorusu bile ( tarihten) yuhh dedirten cinstendi o soru için bir dakika kimseye yetmezdi yani hepsi hemen aynı dönemde olmuş bir iki yıl vardı arada onu sıralamamızı istemişler hemde 1 dakikada bunlar bizi doç falanmı sandı ne ?
Hiç sorma :S kaç kere tarihle coğrafya arasında döndüm dolaştım matematiğe zaten yetişemedim az yaptım ondan :S
ALlah belalarını versin soruları hazırlayanların bu yılki lisans soruları ortaöğretimden kolaydı coğrafya batırdı zaten işi tarih kolay gibi görünsede bir kaç sorunun üstünde resmen fantazi yapmış hazırlayan 1 yılım boşa gitti(((
kızlar soruların cevabı açıklandı!
Evet açıklanmış cevaplar , bakan varmı ?
kızlar soruların cevabı açıklandı!
aaa acıklandımı bakmak gerekk:18::18::18:
sen baktın mı cnm
coğrafyaya bakma ama
of bu uyarını cok gec gördüm canım
keşke bakmaz olsaydımm
bu ne yaa
of bu uyarını cok gec gördüm canım
keşke bakmaz olsaydımm
bu ne yaa
Yok bakamadım cesaret edemedim:S
en iyisi bakmamak zaten moral bozmamak için
Aynen öyle canım biliyorum kendimi kafaya takarım açıklanınca öğreneceğiz zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?