Kpss ortaöğretim sınavına girecekler topiği

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
yarın kpss ortaöğretim sınavına girecek olan arkadaşlarıma başarılar dilerim umarım skandalsız bir sınav geçirirsiniz kpss ortaöğretim sınava girecek olanlar kimler görelim:)

yarın kpss ortaöğretim sınavına girecek olan arkadaşlarıma başarılar dilerim umarım skandalsız bir sınav geçirirsiniz kpss ortaöğretim sınava girecek olanlar kimler görelim:)

benn varıımm :18: ama önlisans sorularından gözüm korkmadı değil valla

İnşallah canım , aslında çokta kafama takıp stres yapmak istemiyorum nasipse olur nasipten öteye geçemeyiz :)

kızlar nasıl geçti sınavınız
türkçe,tarih iyiydi ama matematik uğraştırıcıydı sanki

hatırladıgın kadarıyla soruları soylermısın bebeıgım

aklıma ilk gelen güncel soru olan-atletizmde altın madalya alan kimdir? aklıma ilk gelen aslı çakır alptekindi,ve doğruymuş:)) sonra1923-1925 tarıhlerı arasında yapılan yenilikler aşağıdakilerden hangisiyle ilgili değildir gb soru vardı-ben devletcilik yaptım tatlım sen de girdin mi sınava -aklıma geldikce yazıcağım

coğrafyada kozacılıkla ilgili bi soru vardı şıklarda bursa yoktu bilecik ,gaziantep falan vardı,ben bilecik yaptım

en çok ithalat yaptığımız ülke ve en çok ihracat yaptığımız ülke sorusu vardı-ben rusya ve almanya yaptım

ıgdır da pamuk yetiştirilmesiyle aynı durum hangisinde vardır :gibi bir soru vardı onu yapan varmı...
aklım karıstı benim bu soruyaa:26:

ıgdır da pamuk yetiştirilmesiyle aynı durum hangisinde vardır :gibi bir soru vardı onu yapan varmı...
aklım karıstı benim bu soruyaa:26:

o soruya ben rize de turunçgillerin yetiştirilmesi diye işaretledim-bak netten ne buldum....evresine göre farklı iklim özelliği gösteren alanlardır.
yüzeyşekilleri veya rüzgar gibi etkenlere bağlı oalrak ortaya çıkar. ığdır'da pamuk, rize'de portakal yetişebilmesi, o çevrede hakim olan iklimin izin vermeyeceği ürünler olmasına rağmen dar alanda bu ürünler mikroklima etkisiyle yetişebilmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…