• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ortaöğretim sınavına girecekler topiği

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
yarın kpss ortaöğretim sınavına girecek olan arkadaşlarıma başarılar dilerim umarım skandalsız bir sınav geçirirsiniz kpss ortaöğretim sınava girecek olanlar kimler görelim:)

yarın kpss ortaöğretim sınavına girecek olan arkadaşlarıma başarılar dilerim umarım skandalsız bir sınav geçirirsiniz kpss ortaöğretim sınava girecek olanlar kimler görelim:)

benn varıımm :18: ama önlisans sorularından gözüm korkmadı değil valla :ssz:

İnşallah canım , aslında çokta kafama takıp stres yapmak istemiyorum nasipse olur nasipten öteye geçemeyiz :)

kızlar nasıl geçti sınavınız:52:
türkçe,tarih iyiydi ama matematik uğraştırıcıydı sanki:17:

hatırladıgın kadarıyla soruları soylermısın bebeıgım

aklıma ilk gelen güncel soru olan-atletizmde altın madalya alan kimdir? aklıma ilk gelen aslı çakır alptekindi,ve doğruymuş:)) sonra1923-1925 tarıhlerı arasında yapılan yenilikler aşağıdakilerden hangisiyle ilgili değildir gb soru vardı-ben devletcilik yaptım tatlım sen de girdin mi sınava -aklıma geldikce yazıcağım:D

coğrafyada kozacılıkla ilgili bi soru vardı şıklarda bursa yoktu bilecik ,gaziantep falan vardı,ben bilecik yaptım:ssz:

en çok ithalat yaptığımız ülke ve en çok ihracat yaptığımız ülke sorusu vardı-ben rusya ve almanya yaptım :17:

ıgdır da pamuk yetiştirilmesiyle aynı durum hangisinde vardır :gibi bir soru vardı onu yapan varmı...
aklım karıstı benim bu soruyaa:26:

ıgdır da pamuk yetiştirilmesiyle aynı durum hangisinde vardır :gibi bir soru vardı onu yapan varmı...
aklım karıstı benim bu soruyaa:26:

o soruya ben rize de turunçgillerin yetiştirilmesi diye işaretledim-bak netten ne buldum....evresine göre farklı iklim özelliği gösteren alanlardır.
yüzeyşekilleri veya rüzgar gibi etkenlere bağlı oalrak ortaya çıkar. ığdır'da pamuk, rize'de portakal yetişebilmesi, o çevrede hakim olan iklimin izin vermeyeceği ürünler olmasına rağmen dar alanda bu ürünler mikroklima etkisiyle yetişebilmektedir.

Back