Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eski belgeyle gireceğiz canım yenisi gelmeyecek birde haberlerde izlemişsindir..sınav yerine anahtar bozuk para kalem silgi saat küpe kolye yüzük hiçbir şekile alınmıyormus..sadece nüfus cüzdanın ve giriş belgen..dün arkadaşımla konustum tokasına bile bakmıslar lastik toka tak git dedi
evet gördüm baya abartmışlar ama kalemleri filan hep çürükmüş öyle duydum resmen rezillik önceden yapmıyorlar biraz disiplini olan bize oldu cevabın için çok teşekkür ederim birde haberlerde izlemiştim resim filan diyorlardı o da var mı?
evet gördüm baya abartmışlar ama kalemleri filan hep çürükmüş öyle duydum resmen rezillik önceden yapmıyorlar biraz disiplini olan bize oldu cevabın için çok teşekkür ederim birde haberlerde izlemiştim resim filan diyorlardı o da var mı?