• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss ortaöğretim/önlisans sınavı giriş belgesi?

lalli

Miray'ın annesi :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
1.549
456
363
arkadaşlar eski giriş belgesiyle mi gircez sınava yoksa yeni mi giriş belgesi mi gelecek?

eski belgeyle gireceğiz canım :34: yenisi gelmeyecek birde haberlerde izlemişsindir..sınav yerine anahtar bozuk para kalem silgi saat küpe kolye yüzük hiçbir şekile alınmıyormus..sadece nüfus cüzdanın ve giriş belgen..dün arkadaşımla konustum tokasına bile bakmıslar lastik toka tak git dedi :1:

evet gördüm :9: baya abartmışlar ama kalemleri filan hep çürükmüş öyle duydum :9: resmen rezillik önceden yapmıyorlar biraz disiplini olan bize oldu cevabın için çok teşekkür ederim birde haberlerde izlemiştim resim filan diyorlardı o da var mı?

evet gördüm :9: baya abartmışlar ama kalemleri filan hep çürükmüş öyle duydum :9: resmen rezillik önceden yapmıyorlar biraz disiplini olan bize oldu cevabın için çok teşekkür ederim birde haberlerde izlemiştim resim filan diyorlardı o da var mı?

rica ederim :16:resmi duymadım ama 1 tane koyarız cüzdanımıza onuda attırmazlar herhalde :9:

hehe cüzdan almazlar ki :D isterlerse çıkar alırız çantadan cevabın için çok teşekkür ederim sınavda başarılar :16:

tv de gösterdiler,sınava giren bir kız 1 tane vesikalık resmi elinde tutuyordu yanlış görmediysem

Son düzenleme:
evet aynı anda izliyorduk işte supurgeliabloş :9: yanımıza alırız ne olur ne olmaz diye :71:

çok teşekkür ederim :16:

arkadişler,.size bi sorum olacaktı,.benim bölümüm sözel sırf sözel yapıp,matemetiğe dokunmasam,.100 puan alabilirmiyim,.yoksa bütün soruları ful yapmammı gerekir,.:53:

kızlar benim giriş belgemde saat 14.30 yazıyo..ben yine o saatte mi gircem yarın?

Back