K Kazandibi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Eylül 2019 1.011 1.442 10 Aralık 2019 Konu Sahibi Kazandibi #41 Nameles .!.: Konu olarak nerelerdesiniz?? Genişletmek için tıkla... Metematik henüz hiç başlamadım vatandaşlık anayasa coğrafya iklimler tarih talas savaşı eğitim bilimlerinde ilerledim iki ders bitirdim o şekilde
Nameles .!.: Konu olarak nerelerdesiniz?? Genişletmek için tıkla... Metematik henüz hiç başlamadım vatandaşlık anayasa coğrafya iklimler tarih talas savaşı eğitim bilimlerinde ilerledim iki ders bitirdim o şekilde
Nameles 🙅🙆🙅 Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2011 7.149 3.936 10 Aralık 2019 Konu Sahibi Kazandibi #42 Kazandibi .!.: Metematik henüz hiç başlamadım vatandaşlık anayasa coğrafya iklimler tarih talas savaşı eğitim bilimlerinde ilerledim iki ders bitirdim o şekilde Genişletmek için tıkla... Matematiğin iyi olduğu için mi sona bıraktın!?
Kazandibi .!.: Metematik henüz hiç başlamadım vatandaşlık anayasa coğrafya iklimler tarih talas savaşı eğitim bilimlerinde ilerledim iki ders bitirdim o şekilde Genişletmek için tıkla... Matematiğin iyi olduğu için mi sona bıraktın!?
K Kazandibi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Eylül 2019 1.011 1.442 10 Aralık 2019 Konu Sahibi Kazandibi #43 Nameles .!.: Matematiğin iyi olduğu için mi sona bıraktın!? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamadığım için
Nameles .!.: Matematiğin iyi olduğu için mi sona bıraktın!? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamadığım için
Nameles 🙅🙆🙅 Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2011 7.149 3.936 10 Aralık 2019 Konu Sahibi Kazandibi #44 Kazandibi .!.: Hayır yapamadığım için Genişletmek için tıkla... Senin dezavantajın bi yandan okul olması :/ kendine çalışma programı yaptın mı. Fırsat buldukça mı çalışıyorsun
Kazandibi .!.: Hayır yapamadığım için Genişletmek için tıkla... Senin dezavantajın bi yandan okul olması :/ kendine çalışma programı yaptın mı. Fırsat buldukça mı çalışıyorsun
K Kazandibi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Eylül 2019 1.011 1.442 10 Aralık 2019 Konu Sahibi Kazandibi #45 Nameles .!.: Senin dezavantajın bi yandan okul olması :/ kendine çalışma programı yaptın mı. Fırsat buldukça mı çalışıyorsun Genişletmek için tıkla... Canım istedikçe diyelim biz ona biraz kötü bir kpss öğrencisiyim
Nameles .!.: Senin dezavantajın bi yandan okul olması :/ kendine çalışma programı yaptın mı. Fırsat buldukça mı çalışıyorsun Genişletmek için tıkla... Canım istedikçe diyelim biz ona biraz kötü bir kpss öğrencisiyim