KPSS ÖNERİLERİ

Dersane desteği var mı yoksa kendi kendinize mi ilk seneniz mi

Temelim var o yüzden dersaneye gerek duymadım oturup ezber yapıcam sadece. Biraz üşeniyorum ama yavaştan başladım çalışmaya. Türkçe mat ile başladım. Tarih coğrafya vatandaşlık falan daha sonra halletcem hep ezber onlar

Temelim var o yüzden dersaneye gerek duymadım oturup ezber yapıcam sadece. Biraz üşeniyorum ama yavaştan başladım çalışmaya. Türkçe mat ile başladım. Tarih coğrafya vatandaşlık falan daha sonra halletcem hep ezber onlar
Bölüm neydi?

Gerek duymadım derken para da gitmesin istedim onu da atlamayım🤣

😃😃 çok haklı bir sebep baya para gidiyor dersaneyi bırak artık bana aralarda yediğim yemekler bile pahalı geliyor sene sonuna kadar napicam bilemiyorum

Onu da hesapladım yol yemek paralarıyla beraber düşününce artı bide hergün ne giycem derdi ölme eşşem ölme

Merhabalar KPSS de başarılı olmuş ve olmayı hedefleyen hanımlar hadi bizimle deneyim ve tavsiyelerinizi paylaşın motivasyonumuzu arttıralım neler istiyoruz neler yapmamız lazım birlikte karar verelim ben sınıf öğretmenliği bölümü mezunu olucam Inşallah bu sene ve sınava giricem ilk defa heyecanliyim korkularım da yok değil. Neler yaşadınız, yaşayacağız şöyle yapın böyle yapın dediginiz önerilerinize açığım 😘😘😘😘
Ben sabah namazlarından sonraki kerahat vaktinde hep sözel çalışırdım. O vakitte Zihni’n çok açık olduğu söylenir. Planlı çalışırdım ama gezer tozardım da . Hedeflerimi hep yerine getirirdim. Tabi olacak hedefler. Hedeften kasıt konu , soru sayısı vs. Konu ve soru sürekli devam ettim yani bir yerden sonra sadece soru çözme kısmı yapmadım son ana kadar koordineli çalıştım. Ve alanımda 63. Oldum o şekilde atandım. Allah kolaylık versin size de . Dediğim gibi planlı çalışmak em önemlisi

Ben sabah namazlarından sonraki kerahat vaktinde hep sözel çalışırdım. O vakitte Zihni’n çok açık olduğu söylenir. Planlı çalışırdım ama gezer tozardım da . Hedeflerimi hep yerine getirirdim. Tabi olacak hedefler. Hedeften kasıt konu , soru sayısı vs. Konu ve soru sürekli devam ettim yani bir yerden sonra sadece soru çözme kısmı yapmadım son ana kadar koordineli çalıştım. Ve alanımda 63. Oldum o şekilde atandım. Allah kolaylık versin size de . Dediğim gibi planlı çalışmak em önemlisi
Tebrik ederim. Ne zaman atandınız?

Masallah darisi bize inslaah

X