- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Bizim de baska dertler oluyor iste ya ...
Siz kastamonuda misiniz
Biliyorum takılıyorum
Evet ordayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim de baska dertler oluyor iste ya ...
Siz kastamonuda misiniz
Dersane desteği var mı yoksa kendi kendinize mi ilk seneniz miBiliyorum takılıyorum
Evet ordayım
Dersane desteği var mı yoksa kendi kendinize mi ilk seneniz mi
Bölüm neydi?Temelim var o yüzden dersaneye gerek duymadım oturup ezber yapıcam sadece. Biraz üşeniyorum ama yavaştan başladım çalışmaya. Türkçe mat ile başladım. Tarih coğrafya vatandaşlık falan daha sonra halletcem hep ezber onlar
Temelim var o yüzden dersaneye gerek duymadım oturup ezber yapıcam sadece. Biraz üşeniyorum ama yavaştan başladım çalışmaya. Türkçe mat ile başladım. Tarih coğrafya vatandaşlık falan daha sonra halletcem hep ezber onlar
çok haklı bir sebep baya para gidiyor dersaneyi bırak artık bana aralarda yediğim yemekler bile pahalı geliyor sene sonuna kadar napicam bilemiyorumGerek duymadım derken para da gitmesin istedim onu da atlamayım
Bölüm neydi?
çok haklı bir sebep baya para gidiyor dersaneyi bırak artık bana aralarda yediğim yemekler bile pahalı geliyor sene sonuna kadar napicam bilemiyorum
Öldürmeyen allah öldürmüyor ya dicem ama ben de hafif bayıla yazıyorumOnu da hesapladım yol yemek paralarıyla beraber düşününce artı bide hergün ne giycem derdi ölme eşşem ölme
Öldürmeyen allah öldürmüyor ya dicem ama ben de hafif bayıla yazıyorum
Hayirlisi diyelim aranamazsam evlencemAllah yardımcın olsun inşallah tez vakit atanırız
Atanmaya o kadar niyetim yok ki yazamiyorum bileHayirlisi diyelim aranamazsam evlencem
Atanmaya o kadar niyetim yok ki yazamiyorum bile
Ben sabah namazlarından sonraki kerahat vaktinde hep sözel çalışırdım. O vakitte Zihni’n çok açık olduğu söylenir. Planlı çalışırdım ama gezer tozardım da . Hedeflerimi hep yerine getirirdim. Tabi olacak hedefler. Hedeften kasıt konu , soru sayısı vs. Konu ve soru sürekli devam ettim yani bir yerden sonra sadece soru çözme kısmı yapmadım son ana kadar koordineli çalıştım. Ve alanımda 63. Oldum o şekilde atandım. Allah kolaylık versin size de . Dediğim gibi planlı çalışmak em önemlisiMerhabalar KPSS de başarılı olmuş ve olmayı hedefleyen hanımlar hadi bizimle deneyim ve tavsiyelerinizi paylaşın motivasyonumuzu arttıralım neler istiyoruz neler yapmamız lazım birlikte karar verelim ben sınıf öğretmenliği bölümü mezunu olucam Inşallah bu sene ve sınava giricem ilk defa heyecanliyim korkularım da yok değil. Neler yaşadınız, yaşayacağız şöyle yapın böyle yapın dediginiz önerilerinize açığım
Tebrik ederim. Ne zaman atandınız?Ben sabah namazlarından sonraki kerahat vaktinde hep sözel çalışırdım. O vakitte Zihni’n çok açık olduğu söylenir. Planlı çalışırdım ama gezer tozardım da . Hedeflerimi hep yerine getirirdim. Tabi olacak hedefler. Hedeften kasıt konu , soru sayısı vs. Konu ve soru sürekli devam ettim yani bir yerden sonra sadece soru çözme kısmı yapmadım son ana kadar koordineli çalıştım. Ve alanımda 63. Oldum o şekilde atandım. Allah kolaylık versin size de . Dediğim gibi planlı çalışmak em önemlisi
2014 89 puan alarak ilk tercihime atandım. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Çünkü emek verip sonuca ulaşamamak zor gerçektenTebrik ederim. Ne zaman atandınız?
Masallah darisi bize inslaahBen sabah namazlarından sonraki kerahat vaktinde hep sözel çalışırdım. O vakitte Zihni’n çok açık olduğu söylenir. Planlı çalışırdım ama gezer tozardım da . Hedeflerimi hep yerine getirirdim. Tabi olacak hedefler. Hedeften kasıt konu , soru sayısı vs. Konu ve soru sürekli devam ettim yani bir yerden sonra sadece soru çözme kısmı yapmadım son ana kadar koordineli çalıştım. Ve alanımda 63. Oldum o şekilde atandım. Allah kolaylık versin size de . Dediğim gibi planlı çalışmak em önemlisi
Benim hedefim 90 bilmiyorum hayal mi2014 89 puan alarak ilk tercihime atandım. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Çünkü emek verip sonuca ulaşamamak zor gerçekten