Elbette çok sevinirimAy ben de sınıf öğretmenliği mezunuyum ikinci girisim olacak birbirimizi motive edelim mi
Aaa çok sevinirim malesef staj omuzlarında büyük bir yükBenim ilk tavsiyem okul-staj-ders dengesini iyi ayarlamaya çalış. Hatta staj derdin varsa ben yeni mezunum staj dosyam olduğu gibi duruyor planlarim,etkinliklerim,gözlem raporlarım onların mailini atabilirim kendine uyarlarsın
Bilgisayarimi kurcalayıp bulayım hangi sehirdesinizAaa çok sevinirim malesef staj omuzlarında büyük bir yük
Kastamonu da okuyorumBilgisayarimi kurcalayıp bulayım hangi sehirdesiniz
Sınıf öğretmenliği miBen de hazirlaniyorum hamileyim zorlaniyorum ama pes etmeye niyetim de yok. Birbirimize destek olalim burdan
Inşaat muhendisiyim 4. Girisim olacak buSınıf öğretmenliği mi
Son olur umarımInşaat muhendisiyim 4. Girisim olacak bu
Merkezdeyim yurttaKız kazandibi kastamonu merkezde misin ailenle mi kalıyon
Merkezdeyim yurtta
Yurt genelini bilemiyorum ama dersane denemeleri oluyor ben normal öğrenciyken çalışamıyorum ya böyle evli olup çalışanları görünce maşallah diyorumAllah yardımcın olsun canım
Ben de evliyim evde hazırlanıyorum burda yurt geneli denemeler yapılıyo mu biliyo musun
Yurt genelini bilemiyorum ama dersane denemeleri oluyor ben normal öğrenciyken çalışamıyorum ya böyle evli olup çalışanları görünce maşallah diyorum
Bu işler biraz nasip işi bölümde bir yere kadar belki bu sene sanslimjz sizsinizdir bilemeyizBen de iki çocukluğum çabalıyorumallahım ınş herkesin emeğinin karşılığını verir siz ne güzel bölüm mezunsunuz ben sosyoloji
Bizim de baska dertler oluyor iste ya ...Sorma valla bak orda yemek, temizlik, elektrik, doğal gaz, kira derdin yok kıymetini bilbol bol çalış