kpss kitaplari

tasarimcibayan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
4.797
4.856
248
Merhaba arkadaslar. Elimde gecen senenin lisans kpss b ve a kitaplari var. Hic kullanilmamis diyebilirim. Gunlerdir ariyorum ama bulamadim eger cevrenizde veya sizden ihtiyaci olanlar varsa hic bir ucret almadan sadece kargo parasiyla ulastirmak istiyorum :) atmaya kiyamiyorum ihtiyaci olan birileri yararlansin istiyorum.
Sevgiler

Umarim gerçek ihtiyaç sahibi mesajinizi görür
Siz kazandiniz mi, hazirlanmaktan mi vazgectiniz ?

Umarim gerçek ihtiyaç sahibi mesajinizi görür
Siz kazandiniz mi, hazirlanmaktan mi vazgectiniz ?
Umarim ise yarar :) ilginiz icin ayrica tesekkur ederim
ben suan atama bekliyorum ama bu bahsettigim kitaplar ablamin. Kursa yazildiktan hemen sonra ise girdi ve tum kitaplar oylece kaldi :)

Umarim ise yarar :) ilginiz icin ayrica tesekkur ederim
ben suan atama bekliyorum ama bu bahsettigim kitaplar ablamin. Kursa yazildiktan hemen sonra ise girdi ve tum kitaplar oylece kaldi :)
Bende atama bekliyorum sukurler olsun :)
Ama kitapların yüzüne bakılacak hali kalmadi sadece konu anlatimlilar kullan ila bilinir
Bolumunuz ne kaç puan aldiniz ?

Bende atama bekliyorum sukurler olsun :)
Ama kitapların yüzüne bakılacak hali kalmadi sadece konu anlatimlilar kullan ila bilinir
Bolumunuz ne kaç puan aldiniz ?
Bolumum fotograf 77 aldim 26. Yim alanimda :) gecen sene 25 kisi alindi 72 ile kapandi. Bakalim iste kismet :) sizinki ne peki :) ben de kendi kitaplarimi attim hep. Ama ablaminkiler dedigm gibi hic kullanilmadi :)

Bolumum fotograf 77 aldim 26. Yim alanimda :) gecen sene 25 kisi alindi 72 ile kapandi. Bakalim iste kismet :) sizinki ne peki :) ben de kendi kitaplarimi attim hep. Ama ablaminkiler dedigm gibi hic kullanilmadi :)
Benimde bölümüm gida 87 aldim.
Bölümden 42 siradayim gecen senelerde 4 kişi aldilar toplamda
Düz memurluğa tercih yapacagim.
Hayirli olsun size şimdiden

Benimde bölümüm gida 87 aldim.
Bölümden 42 siradayim gecen senelerde 4 kişi aldilar toplamda
Düz memurluğa tercih yapacagim.
Hayirli olsun size şimdiden
Oo sizin puaniniz supsrmis :) size hayirli olsun bebisiniz uguruyla gelmis. Ben cok hazirlandim ama heyecandan cok kotu gecti denemelerde 87 88 yapiyordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…