• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss kitaplari

tasarimcibayan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
4.797
4.856
248
Merhaba arkadaslar. Elimde gecen senenin lisans kpss b ve a kitaplari var. Hic kullanilmamis diyebilirim. Gunlerdir ariyorum ama bulamadim eger cevrenizde veya sizden ihtiyaci olanlar varsa hic bir ucret almadan sadece kargo parasiyla ulastirmak istiyorum :) atmaya kiyamiyorum ihtiyaci olan birileri yararlansin istiyorum.
Sevgiler

Umarim gerçek ihtiyaç sahibi mesajinizi görür
Siz kazandiniz mi, hazirlanmaktan mi vazgectiniz ?

Umarim gerçek ihtiyaç sahibi mesajinizi görür
Siz kazandiniz mi, hazirlanmaktan mi vazgectiniz ?
Umarim ise yarar :) ilginiz icin ayrica tesekkur ederim:KK49:
ben suan atama bekliyorum :( ama bu bahsettigim kitaplar ablamin. Kursa yazildiktan hemen sonra ise girdi ve tum kitaplar oylece kaldi :)

Umarim ise yarar :) ilginiz icin ayrica tesekkur ederim:KK49:
ben suan atama bekliyorum :KK43: ama bu bahsettigim kitaplar ablamin. Kursa yazildiktan hemen sonra ise girdi ve tum kitaplar oylece kaldi :)
Bende atama bekliyorum sukurler olsun :)
Ama kitapların yüzüne bakılacak hali kalmadi sadece konu anlatimlilar kullan ila bilinir
Bolumunuz ne kaç puan aldiniz ?

Bende atama bekliyorum sukurler olsun :)
Ama kitapların yüzüne bakılacak hali kalmadi sadece konu anlatimlilar kullan ila bilinir
Bolumunuz ne kaç puan aldiniz ?
Bolumum fotograf 77 aldim 26. Yim alanimda :) gecen sene 25 kisi alindi 72 ile kapandi. Bakalim iste kismet :) sizinki ne peki :) ben de kendi kitaplarimi attim hep. Ama ablaminkiler dedigm gibi hic kullanilmadi :)

Bolumum fotograf 77 aldim 26. Yim alanimda :) gecen sene 25 kisi alindi 72 ile kapandi. Bakalim iste kismet :) sizinki ne peki :) ben de kendi kitaplarimi attim hep. Ama ablaminkiler dedigm gibi hic kullanilmadi :)
Benimde bölümüm gida 87 aldim.
Bölümden 42 siradayim gecen senelerde 4 kişi aldilar toplamda :(
Düz memurluğa tercih yapacagim.
Hayirli olsun size şimdiden ;)

Benimde bölümüm gida 87 aldim.
Bölümden 42 siradayim gecen senelerde 4 kişi aldilar toplamda :KK43:
Düz memurluğa tercih yapacagim.
Hayirli olsun size şimdiden :KK66:
Oo sizin puaniniz supsrmis :) size hayirli olsun (: bebisiniz uguruyla gelmis. Ben cok hazirlandim ama heyecandan cok kotu gecti :( denemelerde 87 88 yapiyordm :(

Merhaba arkadaslar. Elimde gecen senenin lisans kpss b ve a kitaplari var. Hic kullanilmamis diyebilirim. Gunlerdir ariyorum ama bulamadim eger cevrenizde veya sizden ihtiyaci olanlar varsa hic bir ucret almadan sadece kargo parasiyla ulastirmak istiyorum :) atmaya kiyamiyorum ihtiyaci olan birileri yararlansin istiyorum.
Sevgiler

Back