kpss kabusu:(

bölümüm okul öncesi.
benim de gy - gk, eğitime göre daha iyi.
gerginlik konusunda benim de senden asagı kalır yanım yok. herkes soruyor neyin var. hiçbir şeyi yok diyorum ama içim i,çimi yiyor. bazen dalıp gidiyorum düşünmekten delircem ya. bir de o umut umutsuzluk anları bende de oluyor. bazen olur ya diyorum heves baslıyo içimde, bazen de olmayacakmış gibi geliyor. şimdi senin bölümden alım çok olur diyeceksin ama bu sene bizim iş de yaş. hiçbir şey belli değil işte...

Versa öyle deme ama cidden şanslısın.
Hatta sanırım öğretmenlikler içerisinde en avantajlı bölüm galiba.
Hani Avrupa Birliği yüzünden ve yeni eğitim politikasından sebep sürekli alım olacaktır senin branşına.
İçini ferah tut atanırsın inşallah en kısa zamanda

inşallah hepimiz atanırız canım en kısa zamanda, hatta bu atamalarda:)))
senin bölüm neydi canım??
avrupa birliği, eğitim politikası falan iyi hoş da okul öncesini bitirmeye çalışan, ilkokula başlama yasını asağı çeken bir milli eğitim bakanı gerçeğimiz de var bizim koskocamaaaaaaaaaan

Benim durum biraz karışık :)
Aslında Kamu yönetimi mezunuyum ama aynı zamanda İşletme mezunuyum.
Sınava işletmeden girdim.
Bizde son atama için en kötü ihtimalle 80 puana ihtiyaç var.
Yani 2 sene sonra yerleşebilmek için bu puanı almam lazım.

hakkaten senin durum karısıkmış:)
sınavın kötü mü geçmişti ki belki bu yıl olur ki inşallah olur.
ben bu yıl sınava ilk kez girdim össye falan benzemiyormuş gerçekten siniri stresi belirsizliği apayrı...
o yüzden bu yolda allah kimseyi oyalamasın:18:

Benim ilk girişinm değil ama şansına cidden çok garip bir sınava denk gelmiş ilk girişin.
Eğer kopya yok ise puanların yükseleceğini düşünüyorum ve sıralamanın da yükseleceğini ama kopya yok ise.
Canımı acıtan tek şey kopya hadisesi benim yerine teröristlerin atanacağını düşünmek delirtiyor beni.
Kpss bambaşka birşey ne öss'ye ne ales'e hiçbirşeye benzemiyor.
Hel bu sene cidden çok garipti.

Son düzenleme:
kopya yoksa bence de puanlar yükselir. kopya varsa ve gercekten çalışıp hak ederek kazanacak kişilerin yerine onların kazanması çok üzücü olur. hakkımı kesinlikle helal etmem.

kopya yoksa bence de puanlar yükselir. kopya varsa ve gercekten çalışıp hak ederek kazanacak kişilerin yerine onların kazanması çok üzücü olur. hakkımı kesinlikle helal etmem.

aynen..puanlar 2009 gibi olacak (yüksek) diyolar ama bu geç açıklama olayıda insanın kafasını karıştırıyo..ayar çekipte öyle mi açıklayacaklar diye..

şaka gibiler ya... kpss sonucunu bekleyen bir milyona yakın aday varken, onlar tutup sınav takvimini açıklıyorlar... pess valla.. çok lazımdı bana sınav takvimi, çok da aciliyeti vardı ekmek su gibi

diyorum sıze arkadaslar haftaya cuma tenezzul ederlerse gece 11. 59da acıklarlar dıye umuyorum

ya 15 ağustosta atamalar yapılacak dediler bu nasıl iş!

ösym den şöyle bir açıklama bekliyorum;
"biz zaten atayacağımız kişileri de önceden belirlediğimiz için puanları açıklamaya gerek görmedik"

hesapladığından azsa dilekçeyle başvurabiliyosun tekrar okutulması için bi çok insanda öyle olmuş..benim beklediğimle aynı geldi..tabi şimdide puan yetermi kadro açılırmı stresi başladı
bugün dilekçemi verdim canım inşallah iyi bi şekilde sonuçlanır. optikler açıklandı ama soruları göremedikten sonrAA cevaplar benim cevap anahtarım mı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…