kpss kabusu:(

kızlar ya bu sınavdan 70i geçmek için tahmini olarak ortalama kaç net yapmak gerekir sizce sınavdan sonra kontrol etmedim netlerimi çok stresliyim

kızlar ya bu sınavdan 70i geçmek için tahmini olarak ortalama kaç net yapmak gerekir sizce sınavdan sonra kontrol etmedim netlerimi çok stresliyim
canım ben tahmini kpss puanı hesaplamada hesaplattım. 82 gy gk 80 eğitim netim var. bunlara göre puanım 72 çıktı. gercek hesaplamanın standart sapması var bir de. ona göre ya azalacak ya artacak bekleyip görecez

canım ben tahmini kpss puanı hesaplamada hesaplattım. 82 gy gk 80 eğitim netim var. bunlara göre puanım 72 çıktı. gercek hesaplamanın standart sapması var bir de. ona göre ya azalacak ya artacak bekleyip görecez
inşallah hepimiz istediğimiz puanları alırız yaa çok zor beklemek bir an önce hayırlısıyla açıklansın artık

1-2 gün ne demek ya
Yani bir bakan böyle bir açıklama yapar mı?
Yarın açıklanacak dersin yada en kısa zamanda açıklanacak dersin.
Ya da haftaya dersin ne bileyim bu kadar muğlak ifade olur mu?

1-2 gün ne demek ya
Yani bir bakan böyle bir açıklama yapar mı?
Yarın açıklanacak dersin yada en kısa zamanda açıklanacak dersin.
Ya da haftaya dersin ne bileyim bu kadar muğlak ifade olur mu?

malesef oluyo işte inşallah yarın açıklanır artık..gerçi açıklansada bu sefer kadro açıklansın diye bekliycez..:2:

şu kopya olayından gecikti. meteksanda falan arama başlattı ya savcılık eğer varsa, sanırım sonuç açıklansa da açıklanmasa da yine kopya çekenlerin hayrına sonuçlanacak. nasıl bi ülke oduk, vasıflı işsizler ordusu gibiyiz....

hakikaten rüyalarım bile kpss kurgulu
kabus gibi beklemek
bir de o kadar heyecan yaptım ki
çok umurumda değildi
ama bu ülkede her gün her şey
değişiyor
bizim bölüme atama vereceklermiş
daha önce o şansımız yoktu
aman ya
hayırlısı hepimiz için

burada böyle, malesef... hiçbir iş ve olay açık değildir

malesef oluyo işte inşallah yarın açıklanır artık..gerçi açıklansada bu sefer kadro açıklansın diye bekliycez..:2:

Kasıma kadar bekleyişte olacağız.Gerçi ilk atamada gitmem mucize olur ama yine de umut.
Ben geç açıklamalarına birşey demiyorum.
Beni çıldırtan karşımızda muhatap olmaması.
Yahu çok mu zor ösym^nin bir açıklama yapması.
1 milyon kişi ? Çarp 4 ile 4 milyon kişi ailelerle birlikte.
Ayıptır,günahtır ya..
Bu kadar çok bekleyip ,puanlar açısındna şok geçirirsek bomba olur .

aynen ya benim de en çok kızdıgım konulardan biri bu. çocuk yok ki karsında ha bugün ha yarın diye avutasın. kimse çıkıp bir şey söylemiyor. biz de her gün şeker bekleyen çocuk gibi bekliyoruz. internet manyagı olduk sonuç beklemekten. sonuçlar yönünden de ben her seye hazırlıklıyım. aileme de diyorum beklentiyi yüksek tutmayın nolur nolmaz üzülürsünüz diye. bakalım hakkımızda hayırlısı. bugün acıklanacak gibi bi his var içimde...

Bölümün ne Versa ?
benim gy,gk'ya göre daha iyi tek umudum bu.
Gy'nin daha fazla getirisi olacağını söylüyorlar ama ..
Bilemiyorum hiçbirşey bilmiyorum,bazen içimi umut kaplıyor bazen rezalet bir durumdaymışım gibi hissediyorum.
Çok gerginim cidden .

bölümüm okul öncesi.
benim de gy - gk, eğitime göre daha iyi.
gerginlik konusunda benim de senden asagı kalır yanım yok. herkes soruyor neyin var. hiçbir şeyi yok diyorum ama içim i,çimi yiyor. bazen dalıp gidiyorum düşünmekten delircem ya. bir de o umut umutsuzluk anları bende de oluyor. bazen olur ya diyorum heves baslıyo içimde, bazen de olmayacakmış gibi geliyor. şimdi senin bölümden alım çok olur diyeceksin ama bu sene bizim iş de yaş. hiçbir şey belli değil işte...

bölümüm okul öncesi.
benim de gy - gk, eğitime göre daha iyi.
gerginlik konusunda benim de senden asagı kalır yanım yok. herkes soruyor neyin var. hiçbir şeyi yok diyorum ama içim i,çimi yiyor. bazen dalıp gidiyorum düşünmekten delircem ya. bir de o umut umutsuzluk anları bende de oluyor. bazen olur ya diyorum heves baslıyo içimde, bazen de olmayacakmış gibi geliyor. şimdi senin bölümden alım çok olur diyeceksin ama bu sene bizim iş de yaş. hiçbir şey belli değil işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…