- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi wish-hope-love
-
canım ben tahmini kpss puanı hesaplamada hesaplattım. 82 gy gk 80 eğitim netim var. bunlara göre puanım 72 çıktı. gercek hesaplamanın standart sapması var bir de. ona göre ya azalacak ya artacak bekleyip görecezkızlar ya bu sınavdan 70i geçmek için tahmini olarak ortalama kaç net yapmak gerekir sizce sınavdan sonra kontrol etmedim netlerimi çok stresliyim
bence de cuma açıklanacak...cuma açıklayacaklar gibi. yARINDA beklemeyin
inşallah hepimiz istediğimiz puanları alırız yaa çok zor beklemek bir an önce hayırlısıyla açıklansın artıkcanım ben tahmini kpss puanı hesaplamada hesaplattım. 82 gy gk 80 eğitim netim var. bunlara göre puanım 72 çıktı. gercek hesaplamanın standart sapması var bir de. ona göre ya azalacak ya artacak bekleyip görecez
yok ya ben yarından umutluyum:)1-2 gün içinde açıklancakmış ama bence pztsiye kalır yine..Eki Görüntüle 484983
artık öyle bi bezdirdiler ki iyi ya da kötü ne olacaksa olsun der oldum yaa. bunalttılar resmen.inşallah hepimiz istediğimiz puanları alırız yaa çok zor beklemek bir an önce hayırlısıyla açıklansın artık
1-2 gün ne demek ya
Yani bir bakan böyle bir açıklama yapar mı?
Yarın açıklanacak dersin yada en kısa zamanda açıklanacak dersin.
Ya da haftaya dersin ne bileyim bu kadar muğlak ifade olur mu?
burada böyle, malesef... hiçbir iş ve olay açık değildir1-2 gün ne demek ya
Yani bir bakan böyle bir açıklama yapar mı?
Yarın açıklanacak dersin yada en kısa zamanda açıklanacak dersin.
Ya da haftaya dersin ne bileyim bu kadar muğlak ifade olur mu?
burada böyle, malesef... hiçbir iş ve olay açık değildir
malesef oluyo işte inşallah yarın açıklanır artık..gerçi açıklansada bu sefer kadro açıklansın diye bekliycez..:2:
aynen ya benim de en çok kızdıgım konulardan biri bu. çocuk yok ki karsında ha bugün ha yarın diye avutasın. kimse çıkıp bir şey söylemiyor. biz de her gün şeker bekleyen çocuk gibi bekliyoruz. internet manyagı olduk sonuç beklemekten. sonuçlar yönünden de ben her seye hazırlıklıyım. aileme de diyorum beklentiyi yüksek tutmayın nolur nolmaz üzülürsünüz diye. bakalım hakkımızda hayırlısı. bugün acıklanacak gibi bi his var içimde...Kasıma kadar bekleyişte olacağız.Gerçi ilk atamada gitmem mucize olur ama yine de umut.
Ben geç açıklamalarına birşey demiyorum.
Beni çıldırtan karşımızda muhatap olmaması.
Yahu çok mu zor ösym^nin bir açıklama yapması.
1 milyon kişi ? Çarp 4 ile 4 milyon kişi ailelerle birlikte.
Ayıptır,günahtır ya..
Bu kadar çok bekleyip ,puanlar açısındna şok geçirirsek bomba olur .
aynen ya benim de en çok kızdıgım konulardan biri bu. çocuk yok ki karsında ha bugün ha yarın diye avutasın. kimse çıkıp bir şey söylemiyor. biz de her gün şeker bekleyen çocuk gibi bekliyoruz. internet manyagı olduk sonuç beklemekten. sonuçlar yönünden de ben her seye hazırlıklıyım. aileme de diyorum beklentiyi yüksek tutmayın nolur nolmaz üzülürsünüz diye. bakalım hakkımızda hayırlısı. bugün acıklanacak gibi bi his var içimde...
bölümüm okul öncesi.Bölümün ne Versa ?
benim gy,gk'ya göre daha iyi tek umudum bu.
Gy'nin daha fazla getirisi olacağını söylüyorlar ama ..
Bilemiyorum hiçbirşey bilmiyorum,bazen içimi umut kaplıyor bazen rezalet bir durumdaymışım gibi hissediyorum.
Çok gerginim cidden .
bölümüm okul öncesi.Bölümün ne Versa ?
benim gy,gk'ya göre daha iyi tek umudum bu.
Gy'nin daha fazla getirisi olacağını söylüyorlar ama ..
Bilemiyorum hiçbirşey bilmiyorum,bazen içimi umut kaplıyor bazen rezalet bir durumdaymışım gibi hissediyorum.
Çok gerginim cidden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?